AirPods
Δημοσίευση 11/01/2017 - 19:11
Γνωρίζει κανείς πότε θα έρθουν Ελλάδα τα AirPods?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 11/01/2017 - 20:18
δεν αξιζουν για αφορα
Δημοσίευση 11/01/2017 - 20:22
Στο ίδιο το θέμα το iStorm το έχει ως Αναμένεται Σύντομα. Νομίζω είναι μια καλή ιδέα να κανεις ένα τηλέφωνο εκεί
Δημοσίευση 11/01/2017 - 20:34
Δεν ρώτησα αν αξίζουν. Παρ'όλα αυτά αν τα έχεις χρησιμοποιήσει και έχεις κάποια εμπειρία ευπρόσδεκτη.δεν αξιζουν για αφορα
Δημοσίευση 11/01/2017 - 20:58
Θα δούμε...
Δημοσίευση 11/01/2017 - 22:04
Λογω δουλειάς έμαθα ότι έρχονται σε 2-3 εβδομάδες και σε τιμή περί τα 180€.
Θα δούμε...
Mακάρι να είναι έτσι, γιατί εδώ (Νέα Υόρκη) σε φυσικό κατάστημα (Apple Store) θα είναι 2 Μαρτιού. OnLine παραγγελία 6 εβδομάδες παράδωση..
Θέλω να τα δοκιμάσω.. Αλλά δεν καίγομαι ιδιαίτερα και έτσι περιμένω να τα παρω από Apple Store..
@CaLi@
Δημοσίευση 12/01/2017 - 11:02
και εδώ στην Αγγλία διχνει την ίδια παράδοση. Παρόλα αυτά ρώτησα σε Apple Store, είχαν δείγμα και μου έδωσαν να τα δοκιμάσω και μου είπαν ότι φέρνουν καθημερινά απόθεμα αλλά εξαντλείτε γρήγορα.Mακάρι να είναι έτσι, γιατί εδώ (Νέα Υόρκη) σε φυσικό κατάστημα (Apple Store) θα είναι 2 Μαρτιού. OnLine παραγγελία 6 εβδομάδες παράδωση..
Θέλω να τα δοκιμάσω.. Αλλά δεν καίγομαι ιδιαίτερα και έτσι περιμένω να τα παρω από Apple Store..
Δημοσίευση 12/01/2017 - 11:03
Πως σου φάνηκαν;και εδώ στην Αγγλία διχνει την ίδια παράδοση. Παρόλα αυτά ρώτησα σε Apple Store, είχαν δείγμα και μου έδωσαν να τα δοκιμάσω και μου είπαν ότι φέρνουν καθημερινά απόθεμα αλλά εξαντλείτε γρήγορα.
Δημοσίευση 12/01/2017 - 14:22
ειναι πολύ καλά. Πολύ ευχαριστημενος σε γενικές γραμμές. Τώρα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για διάρκεια μπαταρίας και προβλήματα συνδεσιμότητας πχ λόγω του ότι απλά τα δοκίμασα για δέκα λεπτά αλλά η σύνδεση με το τηλέφωνο είναι πανεύκολη, σε μερικά δευτερόλεπτα είχαν συνδεθεί με το τηλέφωνο μου, είναι άνετα (προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το σχήμα των ακουστικών της apple όποτε δεν θα έχω και με αυτά) η θήκη καταπληκτική, η ποιότητα κατασκευής πολύ καλή και η έλλειψη καλωδίου για μένα το καλύτερο feature. Προσωπικά δεν ξέρω αν θα προχωρούσα σε αγορά άμεσα (καταρχήν έχω ήδη ασύρματα ακούστηκα όποτε βολεύομαι) και δεύτερον η τιμή αρκετά τσουχτερή για τώρα. Έχει δυνατότητα για development το συγκεκριμένο gadget όπως περισσότερες λειτουργίες με το άγγιγμα κτλ. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αναβαθμιστούν στο μέλλον.Πως σου φάνηκαν;
Δημοσίευση 13/01/2017 - 10:47
Εγώ μόνο και μόνο γι αυτόν το λόγο λέω να μην τα πάρω.
Δημοσίευση 13/01/2017 - 11:04
ισα ίσα αυτό για μένα είναι το καλύτερο feature.Ρε παιδιά δεν σε αγχώνει λίγο το ότι δεν "δένονται" μεταξύ τους κάπως;
Εγώ μόνο και μόνο γι αυτόν το λόγο λέω να μην τα πάρω.
Δημοσίευση 13/01/2017 - 11:11
Από το λίγο που τα χρησιμοποίησα σε θέμα κρατήματος (τουλάχιστον στο δικό μου αυτί) είναι φοβερά. Τα δοκίμασα με τη μηχανή και δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Από θέμα ακουστικής είναι πολύ καλύτερα από τα EarPods σε χρήση με Napster. Στην κλήση τηλεφώνου ο συνομιλητής σε ακούει πεντακάθαρα και από θέμα συνδεσιμότητας απλά δεν υπάρχει, συνδέεται κατευθείαν και διατηρεί τη σύνδεση σε αρκετά μεγάλη απόσταση.
Δημοσίευση 13/01/2017 - 11:37
για να δουμε σε χρηση μερικων ημερων θα εχουμε κανα θεμα
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 19/01/2017 - 16:47
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες