Μαυρο στους μαυραγορίτες.Εμφανιστηκαν τα airpods σε μαγαζι στο skroutz.τιμη για τους βιαστικους 290.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 19/01/2017 - 16:49
Μαυρο στους μαυραγορίτες.Εμφανιστηκαν τα airpods σε μαγαζι στο skroutz.τιμη για τους βιαστικους 290.
Δημοσίευση 21/01/2017 - 13:48
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να τα αγοράσω. Αν τα παραγγείλω από amazon θα πληρώσω εκτελωνισμό ; Τα βρήκα με 181 λίρες τελική τιμή και παράδοση αρχές Φεβρουαρίου.
Δημοσίευση 21/01/2017 - 14:46
Αν η αγορά είναι εντός ΕΕ δεν υπάρχουν εκτελωνισμοιΚαλησπέρα, ενδιαφέρομαι να τα αγοράσω. Αν τα παραγγείλω από amazon θα πληρώσω εκτελωνισμό ; Τα βρήκα με 181 λίρες τελική τιμή και παράδοση αρχές Φεβρουαρίου.
Δημοσίευση 08/02/2017 - 12:40
καλησπέρα και από μένα, Προσπαθώ να βρω να παραγγείλω τα airpods άλλα τίποτα ! δεν υπάρχουν πουθενά.
Έχεις κανείς καμιά ιδέα ?
Δημοσίευση 13/02/2017 - 11:07
Καλημέρα,
τα έχω εδω και 2 εβδομάδες. Είναι εντυπωσιακά εύχρηστα χωρις προβλήματα αποσυνδέσεων ή αντίστοιχα. Μόνο αρνητικό είναι οτι δεν μπορείς να αλλάξεις το volume και χρειάζεται η χρήση του τηλεφώνου - που συνηθως αν χρησιμοποιώ τα airpods, αυτό είναι στην πιο εσωτερική τσέπη που διαθέτω...
Καλύτερος ήχος από τα του καλωδίου. Η μπαταρία τους μου βγάζει όλη την ημέρα και με βαριά χρήση κλήσεων αλλά και μουσικής. Η δε θήκη μπαταρία δεν σε τρομάζει αν την ξεχάσεις και μια μέρα εκτός φόρτισης.
Δεν ρώτησα αν αξίζουν. Παρ'όλα αυτά αν τα έχεις χρησιμοποιήσει και έχεις κάποια εμπειρία ευπρόσδεκτη.
Δημοσίευση 13/02/2017 - 18:22
Δημοσίευση 13/02/2017 - 22:21
Δημοσίευση 15/02/2017 - 12:59
Καλημέρα,
τα έχω εδω και 2 εβδομάδες. Είναι εντυπωσιακά εύχρηστα χωρις προβλήματα αποσυνδέσεων ή αντίστοιχα. Μόνο αρνητικό είναι οτι δεν μπορείς να αλλάξεις το volume και χρειάζεται η χρήση του τηλεφώνου - που συνηθως αν χρησιμοποιώ τα airpods, αυτό είναι στην πιο εσωτερική τσέπη που διαθέτω...
Καλύτερος ήχος από τα του καλωδίου. Η μπαταρία τους μου βγάζει όλη την ημέρα και με βαριά χρήση κλήσεων αλλά και μουσικής. Η δε θήκη μπαταρία δεν σε τρομάζει αν την ξεχάσεις και μια μέρα εκτός φόρτισης.
Δημοσίευση 17/02/2017 - 22:37
Άρχισαν και εμφανίζονται παίδες! Αύριο παραλαβή από Πλαίσιο!
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 17/02/2017 - 23:46
Δημοσίευση 18/02/2017 - 17:32
Yaaaaay!
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 18/02/2017 - 21:09
Καλησπέρα, σκέφτομαι και εγώ να τα πάρω αλλά με κρατάει το ότι πρέπει να τα λέω με τη Siri.
Δεν είναι δύσχρηστο να χρησιμοποιείς τη Siri για την αυξομείωση της έντασης, την εναλλαγή τραγουδιών κτλ;
Παρόλο που χρησιμοποιώ τη Siri συνέχεια μου φαντάζει πολύ εκνευριστικό για τα earpods.
Και 2-3 γρήγορες ερωτήσεις σε όποιον τα έχει και δε βαριέται να απαντήσει
1. Αν τα συνδέσεις και με το iPhone και με το Mac μπορείς να εναλλάσεις από ποια συσκευή θα ακούς ήχο; Είναι ο νούμερο ένα λόγος που θα τα έπαιρνα.
2. Στις κλήσεις μπορείς να φοράς μόνο το ένα;
3. Αν δεν έχεις wifi/3g η Siri δουλεύει;
Δημοσίευση 18/02/2017 - 21:25
Αυτό να ρωτήσω και εγώ. Βγαίνουν στο τρέξιμο; Η αίσθηση στο αυτή είναι όπως αυτά με το καλώδιο ή είναι γκουμούτσες που φεύγουν με το παραμικρό
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δεν βγαίνουν στο τρέξιμο. Αλλά είναι καθαρά θέμα αυτιού. Αν σου κάνουν τα απλά, τότε σίγουρα θα σου κάνουν κ αυτά.
Καλησπέρα, σκέφτομαι και εγώ να τα πάρω αλλά με κρατάει το ότι πρέπει να τα λέω με τη Siri.
Δεν είναι δύσχρηστο να χρησιμοποιείς τη Siri για την αυξομείωση της έντασης, την εναλλαγή τραγουδιών κτλ;
Παρόλο που χρησιμοποιώ τη Siri συνέχεια μου φαντάζει πολύ εκνευριστικό για τα earpods.
Και 2-3 γρήγορες ερωτήσεις σε όποιον τα έχει και δε βαριέται να απαντήσει
1. Αν τα συνδέσεις και με το iPhone και με το Mac μπορείς να εναλλάσεις από ποια συσκευή θα ακούς ήχο; Είναι ο νούμερο ένα λόγος που θα τα έπαιρνα.
2. Στις κλήσεις μπορείς να φοράς μόνο το ένα;
3. Αν δεν έχεις wifi/3g η Siri δουλεύει;
1. Ναι, κανονικά αρκεί να είσαι στην τελευταία έκδοση του OS.
2. Ναι, μπορείς.
3. Όχι. Αλλά, αν κλείσεις το Siri και έχεις το Voice Control θα δουλεύει, αλλά δεν θα έχεις Sir γενικά
Follow me on twitter
Δημοσίευση 18/02/2017 - 21:27
Δεν βγαίνουν στο τρέξιμο. Αλλά είναι καθαρά θέμα αυτιού. Αν σου κάνουν τα απλά, τότε σίγουρα θα σου κάνουν κ αυτά.
1. Ναι, κανονικά αρκεί να είσαι στην τελευταία έκδοση του OS.
2. Ναι, μπορείς.
3. Όχι. Αλλά, αν κλείσεις το Siri και έχεις το Voice Control θα δουλεύει, αλλά δεν θα έχεις Sir γενικά
Δημοσίευση 18/02/2017 - 21:29
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 18/02/2017 - 21:29
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες