Ότι διαφορά είχε το 3G με το 3GS, το 4 με το 4S. Θα φανεί η διαφορά στην επόμενη αναβάθμιση του Watchos. Επίσης δεν το λες λίγο το ότι είναι αδιάβροχο. Θα το καταλάβουμε όλοι το καλοκαίρι.Εντάξει το δεν έχουν σχέση υπερβολικό. Το 2 είναι "απλά" μια αναβάθμιση χωρίς να θέλω να μειώσω κάτι. Είναι όπως το iphone 7 με το 6S! Εγώ όπως θα δεις και στα γνωστά θέματα για το apple watch (btw το ανοίξατε σε λάθος σημείο το τόπικ) έχω άνετα 2 ημέρες! Ακόμα και με 400% υπέρβαση του στόχου που σε ορίζει το ρολόι είναι πολύ καλό.
Σαφώς και το 2 είναι καλύτερο σε όλα. Μην υπερβάλουμε όμως κιόλας! Γνώμη μου πάντως είναι να πας με κλειστά μάτια στο 2. Εκτός και αν δεν βρήκες το 1 κοψοχρονιά δεν νομίζω πως συμφέρει να επενδύσεις στο παλιό. Το 2 θα σε κρατήσει σίγουρα 2 χρόνια, ίσως και παραπάνω. Ειδικά η οθόνη του είναι ίσως και το μόνο χτυπητό σημείο που καταλαβαίνεις διαφορά. Για τον επεξεργαστή έχει μεν πιο γρήγορη απόκριση αλλά σε γενικές γραμμές και το 1 ανταποκρίνεται πολύ ομαλά. Σε μπέρδεψα;
Μια υποσημείωση. Πλένω συνέχεια τα χέρια με το ρολόι. Η μεγάλη διαφορά στην αδιαβροχοποίηση του 1 με του 2 είναι στο γεγονός πως το ένα βυθίζεται κανονικά πχ σε πισίνα.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro