Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Apple Watch gen 1 or gen 2?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
39 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 18/02/2017 - 21:15

Καλοφορετο. Η έκδοση που ηθελα να πάρω!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος και ειδικά με την μπαταρία. Χθες το βράδυ (τέτοια ώρα περίπου ) το έβγαλα από την φόρτιση και το έβαλα σε airplane mode, το πρωί που το έβαλα είχε 100%! Τώρα έχει 50%. Άνετα βγάζει 2 μέρες αν το βράδυ είναι σε airplane mode.

Πολύ ωραία οθόνη, αρκετά γρήγορο, τα αππς παίζουν πολύ καλά, το Taptic Engine είναι φοβερό.

Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή (stainless steel) , με Saphire glass και ceramic back. Το λουράκι ήθελα να το αλλάξω αλλά τελικά θα το κρατήσω γιατί κατά την γνώμη μου ταιριάζει πολύ στο ρολόι και επίσης είναι δέρμα πολύ καλής ποιότητας.

Το μόνο αρνητικό (το οποίο διορθώνεται εύκολα) είναι ότι το stainless steel κάνει εύκολα μικρό γρατσουνιές.

Tapatalked with my 7+

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2017 - 12:42

Τελικά μπορεί και να μου πήγαινε και το 38αρι....
b6c7fe941358707ec6d38ee0c0fe4a9c.jpge1d8cbdaf88d192cb9d1687e7309d1d9.jpg353fc2df447fbffb54775d7eeff16314.jpg

Tapatalked with my 7+

#33   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 19/02/2017 - 12:55

Καλημερα Μπαμπη οντως γεμιζει ευκολα γρατζουνιες,εχεις δοκιμασει κατι που να τις αφαρει;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#34   PetrosMac

PetrosMac

iPH Contributor

• 1.013 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2017 - 12:57

Τελικά μπορεί και να μου πήγαινε και το 38αρι....
b6c7fe941358707ec6d38ee0c0fe4a9c.jpge1d8cbdaf88d192cb9d1687e7309d1d9.jpg353fc2df447fbffb54775d7eeff16314.jpg

Tapatalked with my 7+

Και εγώ το σκέφτομαι σοβαρά για το 38άρι γιατι δεν έχω και τεράστιο καρπό.
Βασικά τα έχω δοκιμάσει και τα δύο, κάθονται και τα δύο καλά μόνο που το 42αρι πιστεύω φαίνεται ελάχιστα πιο μεγάλο στο χέρι μου.Θα περιμένω λίγο καιρό μέχρι τον Ιούνιο και το πάρω μετά που θα έχουν πέσει λίγο οι τιμές στα series 2.
Το μόνο πρόβλημα είναι οτι έχω iPhone 6S σε iOS 9.3.3 jailbroken που σημαίνει οτι θα πρέπει να αναβαθμίσω σε iOS 10 για να δουλέψει.

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

#35   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2017 - 13:00

Και εγώ το σκέφτομαι σοβαρά για το 38άρι γιατι δεν έχω και τεράστιο καρπό.
Βασικά τα έχω δοκιμάσει και τα δύο, κάθονται και τα δύο καλά μόνο που το 42αρι πιστεύω φαίνεται ελάχιστα πιο μεγάλο στο χέρι μου.Θα περιμένω λίγο καιρό μέχρι τον Ιούνιο και το πάρω μετά που θα έχουν πέσει λίγο οι τιμές στα series 2.
Το μόνο πρόβλημα είναι οτι έχω iPhone 6S σε iOS 9.3.3 jailbroken που σημαίνει οτι θα πρέπει να αναβαθμίσω σε iOS 10 για να δουλέψει.

Να σου πω την αλήθεια με την πρώτη ευκαιρία που θα πάω στο Apple Store θα δοκιμάσω το 38αρι και αν κάθεται καλά θα δώσω το 42αρι για 38αρι series 2!

Tapatalked with my 7+

#36   PetrosMac

PetrosMac

iPH Contributor

• 1.013 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2017 - 13:03

Να σου πω την αλήθεια με την πρώτη ευκαιρία που θα πάω στο Apple Store θα δοκιμάσω το 38αρι και αν κάθεται καλά θα δώσω το 42αρι για 38αρι series 2!

Tapatalked with my 7+

Ε ναι από την στιγμή που σου κάθεται καλά και το άλλο τσάμπα λεφτά.Δεν έχουμε όλοι ίδιους καρπούς.Τι έκδοση πήρες τελικά?

#37   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2017 - 13:20

Ε ναι από την στιγμή που σου κάθεται καλά και το άλλο τσάμπα λεφτά.Δεν έχουμε όλοι ίδιους καρπούς.Τι έκδοση πήρες τελικά?

Το 42αρι stainless steel αλλά το πρώτο watch.

Tapatalked with my 7+

#38   Nick123

Nick123

iPH User

• 138 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 19/02/2017 - 14:12

καλησπέρα σ όλους να κάνω μια ερώτηση επειδη το είδα που είπε ένα παιδί πιο πάνω ότι μπαίνουν στη θάλασσα θέλω να ρωτήσω αν ισχύει κάτι τέτοιο ή αν εγώ κατάλαβα κάτι λάθος. και το series 1 και το series 2 μπαίνουν σε θαλασσινό νερό?δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα με το αλάτι?

#39   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2017 - 18:34

καλησπέρα σ όλους να κάνω μια ερώτηση επειδη το είδα που είπε ένα παιδί πιο πάνω ότι μπαίνουν στη θάλασσα θέλω να ρωτήσω αν ισχύει κάτι τέτοιο ή αν εγώ κατάλαβα κάτι λάθος. και το series 1 και το series 2 μπαίνουν σε θαλασσινό νερό?δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα με το αλάτι?

Όχι φίλε μου , μόνο το series 2 είναι αδιάβροχο. Το series 1 είναι το πρώτο watch απλά με τον καινούργιο επεξεργαστή.

Sent from my iPad using Tapatalk

#40   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/02/2017 - 18:41

Καλό είναι να μην βάλεις κανένα για να το έχεις. Δεν ξέρω δεν μου πάει η καρδιά να το βάλω στην θάλασσα. Το μόνο που έβαζα ήταν το Fenix και το είχα κατευχαριστηθει το καλοκαίρι η αλήθεια.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ

Send from iPhone 7 plus using Tapatalk

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες