οπως ακριβώς το είπες είναι <<παραγγελία>> το θέμα όμως είναι κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!!
Ότι και να ειναι εγώ το έγραψα απο την αρχή. Πληρώνεις κουπόνι. Δεν θα πάρω ποτέ με αυτόν τον τροπο. Δεν ειναι προσφορά. Ότι έγραψαν τα παιδιά παραπάνω δεν ειναι κακίες αλλα η αλήθεια με βάση τα σημερινά δεδομένα. Το αν θα αλλάξει και μένει και αυτό να αποδειχτεί. Εγώ θεωρώ ότι μέχρι να μας αποδείξουν ότι όντως τα δίνουν δεν πιστεύω. Δικαίωμα μου δεν ειναι; ούτως η άλλως είμαι ενάντια στην λογική που διέπει την λειτουργία του dealber αλλα αυτό ειναι υπόθεση του καθενός.
Άλλωστε δεν είμαστε δικαστήριο εδώ. Κοιτάμε όμως να προφυλάξουμε κάποιους.
Και μην ξεχνάς πως ήδη έχει περάσει αρκετός καιρός. 13 Μαρτίου έλεγε το κουπόνι και ήδη ήμαστε 22!
Θα έχουν 20 συσκευές και τους άλλους θα τους τρέχουν. Αν ειναι να φτάνω σε θυμούς απειλές και όσα αναφέρθηκαν παραπάνω για να πάρω κάτι μετά απο τρεις μήνες καλύτερα να το αποφύγω. Και θα το διατυμπανιζω γιατί ακόμα και αν παραδοθεί εν τελει το προϊόν εμείς κρίνουμε και αλλα πράγματα. Εξυπηρέτηση, ταχύτητα, αξιοπιστία κλπ
Sent from my iPhone using Tapatalk