Σπασμένες εφαρμογές υπαρχουν ακομα https://youtu.be/oNvKuynO7IE
Οποτε οχι δεν ειναι αυτο το θεμα
Σιγουρα υπαρχει κατι που θα θελεις απο cydia αλλα πλεον πιστευω μπορουμε να ζησουμε και χωρις αυτο.
Δημοσίευση 24/11/2017 - 21:58
Σιγουρα υπαρχει κατι που θα θελεις απο cydia αλλα πλεον πιστευω μπορουμε να ζησουμε και χωρις αυτο.
Δημοσίευση 24/11/2017 - 22:06
Παλιά δεν είχες ελληνικό μενού. Από το ios 3.0 μέχρι την 11.0.3 που έμεινα έγιναν άπειρες αλλαγές. το μοναδικό άσπρο iphone που είχα!
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 24/11/2017 - 22:08
Δημοσίευση 25/11/2017 - 01:57
https://www.ired.gr/...lbreak-ios.html
Γενικα θεωρω τους χρήστες jaibreak η root η οτιδήποτε αναλογο
Ως πιο ψαγμενους η πιο απαιτητικούς χρηστες οι οποίοι ηθελαν να εντρυφήσιυν περισσότερο στη συσκευή τους
Οι νεοτεροι χρήστες και οι κινέζοι που ναι η μεγαλυτερη αγορα του iphone ισως αρκούνται απλα η συσκευη που κρατουν να ειναι apple
Εξάλλου το jb δεν θα βελτίωνε το 90% χρησης του τηλ τους το οποιο ειναι facebook insta κ φωτογραφιες για αυτα
"Η Modmy" και "οι πάροχοι". Κλάμα.
Δημοσίευση 25/11/2017 - 10:33
Δημοσίευση 25/11/2017 - 11:50
Πολύ καλό πρέπει να είναι το xiaomi mi a1 το οποίο τρέχει Android one που πρακτικά σημαίνει 2-3 χρόνια το τελευταίο λειτουργικό pure android και άμεσα μετά τα nexus pixel το έχω βρει γύρω 220€ το σκέφτομαι να το κάνω δώρο.Νομίζω οτι αν έπαιρνα δεύτερο θα ήταν ένα Mi6. Στα xiaomi υπάρχει κίνηση. Στις υπόλοιπες συσκευές πέρα βρέχει. Το jb το θεωρώ και εγώ πεθαμένο από τη στιγμή που δεν υπάρχουν άτομα να ασχοληθούν.
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 25/11/2017 - 18:53
Είναι trust worthy??
Sent from my iPhone using Tapatalk
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 25/11/2017 - 19:09
Δημοσίευση 25/11/2017 - 19:25
Προσωπικά θα λυπηθώ αν σταματήσει το jb. "Μεγάλωσα" με αυτο, έμαθα με αυτο. Προσωπικά δεν ξέρω αν θα προχωρήσω σε αγορά άλλης συσκευής Apple αν μάθω οτι σταματάει. Είχα το 4 με iOS 5.1.1 jb για 6 χρόνια. Απροβλημάτιστη λειτουργία. Περίμενα στη γωνία να μάθω οτι υπάρχει jailbreakable έκδοση για το 6s και το πήρα στην 9.3.3 στην οποία το εχω ακόμα. Τα θέματα πάνε και παρέρχονται (κάποια στιγμή τα βαριέσαι, τα βάζεις, τα βγάζεις κτλπ...). Εν ολίγοις μπορεις να ζήσεις χωρίς αυτά. Χωρίς swipeselection, springtomize και YouTube++ απλά δε μπορω να φανταστώ την Apple συσκευή μου. Και λέω μονο αυτά γιατι αν μου έλεγαν πρέπει να τα ξηλωσεις ολα και να κρατησω 3, θα κράταγα αυτά! Και αν μου έλεγαν ενα, θα κράταγα το swipeselection.
* Οποια συσκευή Apple (χωρίς jb) πιάνω στα χέρια μου, μου φαίνεται ξένο σώμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γενικά το Swipeselection που λες ότι είναι το μοναδικό που θα κράταγες, έχει ενσωματωθεί προ πολλού στο iOS...
Οκ, χωρίς την παραμετροποίηση του Pro, αλλά η αρχική του ιδέα του swipe και του select υπάρχει από το 6S με 3D Touch.
Δημοσίευση 25/11/2017 - 19:40
Γενικά το Swipeselection που λες ότι είναι το μοναδικό που θα κράταγες, έχει ενσωματωθεί προ πολλού στο iOS...
Οκ, χωρίς την παραμετροποίηση του Pro, αλλά η αρχική του ιδέα του swipe και του select υπάρχει από το 6S με 3D Touch.
Δημοσίευση 25/11/2017 - 19:58
Το 3D touch είναι απόλυτα εύκολο για κάποιον που έχει εξοικειωθεί μαζί του εφόσον το χρησιμοποιεί σε τόσα σημεία του λογισμικού.
Επίσης έχει λειτουργία επιλογής κειμένου όπου δεν χρειάζεται ΚΑΝ να βάλεις δεύτερο δάχτυλο πάνω στην οθόνη για να πατήσεις το Shift...
Οπότε υπάρχουν και πράγματα που το iOS ίσως να τα κάνει και πιο εργονομικά από το swipeselection...
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 25/11/2017 - 19:59
Δημοσίευση 25/11/2017 - 20:12
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 25/11/2017 - 20:48
Το 3D touch είναι απόλυτα εύκολο για κάποιον που έχει εξοικειωθεί μαζί του εφόσον το χρησιμοποιεί σε τόσα σημεία του λογισμικού.
Επίσης έχει λειτουργία επιλογής κειμένου όπου δεν χρειάζεται ΚΑΝ να βάλεις δεύτερο δάχτυλο πάνω στην οθόνη για να πατήσεις το Shift...
Οπότε υπάρχουν και πράγματα που το iOS ίσως να τα κάνει και πιο εργονομικά από το swipeselection...
Δημοσίευση 25/11/2017 - 21:01
Ναι την έχω κάνει, υπήρχε και πριν παρατήσω το jb.
Σου λέω λοιπόν ότι και στο στοκ iOS γίνεται ακριβώς το ίδιο, χωρίς καν να χρειαστεί να πάει το δάχτυλο στο shift.
Δυστυχώς ο βασικός λόγος για τον οποίο κάνεις jb από ότι είπες, δεν υπάρχει πια.
Βασικά, ευτυχώς. Τώρα θα μπορείς να κάνεις και restore πιο άνετα.
Δημοσίευση 25/11/2017 - 21:09
Τελευταία επεξεργασία από: malias4, 25/11/2017 - 21:11
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες