εικονικό home button υπάρχει στο ios αν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο
Ναι ρε παιδί μου όμως η κάτω μπάρα σε κάποιους δεν αρέσει.
Δημοσίευση 24/12/2017 - 19:39
εικονικό home button υπάρχει στο ios αν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο
Ναι ρε παιδί μου όμως η κάτω μπάρα σε κάποιους δεν αρέσει.
Δημοσίευση 24/12/2017 - 20:34
Επισης νικο κωστα το οτι η 11.2 γίνεται jb τι σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε εμείς με χ και 11.1.2??
Ανέκαθεν ίσχυε το εξής..
Μένεις πάντα στη χαμηλότερη δυνατή έκδοση όπου και υπάρχει/θα δοθεί JB.
Δεν αναβαθμίζεις ποτέ με την υπόνοια πως ίσως μελλοντικά βγεί κάτι επιπλέον.
Δημοσίευση 24/12/2017 - 21:37
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 24/12/2017 - 21:48
Απλα γμτ επειδη η 11.1.2 εχει αρκετα θεματα
Δημοσίευση 24/12/2017 - 22:01
εχω το Χ και [ρωτη φορα σε iphone πχ moυ εκλεισαν οι ρυθμισεις οπως πχ στα android που γινεται συχνα διακοπηκε η εφαρμογη κτλ
κανει κατι κολληματα
σερνοντας απο το πανω δεξι μερος δεν ανοιγε το notifications centre αλλα κατεβαινε η lockscreen χρειαστηκε να το σβησω αναψω για να επανελθει
και καποια αλλα τετοια
το χω απο πεμπτη απογευμα και εχω κανει 3 φορες επανεκκινηση για τετοιες χαζομαρες
nikosgnr
να κανω μονο ληψη στο itunes της 11.2.1 που ναι διαθεσιμη τωρα?
Επισης το διαβασα και το μεταφερω και το προτεινω
Saurik actually looses money keeping up with and developing Cydia and Substrate. It would be awesome if everyone would donate to him at his website. It's www.saurik.com and he has a PayPal donation button in the corner. It would be a great way to thank him for his hard work! Even a single dollar would make a difference if everyone donated to him.
Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 24/12/2017 - 22:09
Δημοσίευση 24/12/2017 - 22:20
Ρε παίδες?
Πηγαίνετε στο σωστό θέμα... σεβαστείτε λίγο και αυτούς που παρακολουθούν το νήμα
https://twitter.com/...695343689748480 θα αργήσει και άλλο τελικά καθώς ο saurik επιμένει οτι δεν υπάρχει ο λόγος να βιαστεί.
Δημοσίευση 24/12/2017 - 23:03
Αν δεν θες να έχεις JB ναι.
* Τα τελευταία άσχετα Post αφαιρέθηκαν. Μη ξεφεύγετε απο το θέμα, υπάρχουν τα υπόλοιπα αντίστοιχα.
εαν κατεβασω μονο στο itunes την 11.2.1 και φυσικα δεν την περασω στο τηλεφωνο επειδη θα κανω jb, δεν θα με επηρεασει ετσι?
Δημοσίευση 25/12/2017 - 10:57
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 25/12/2017 - 11:31
Δημοσίευση 25/12/2017 - 11:45
Κατά την γνώμη μου λογικό είναι να βγει πρώτα JB στην 11 για 64bit συσκευές γιατί έχουν δώσει βαρύτητα περισσότερο στα νέα μοντέλα . Στην χειρότερη των περιπτώσεων άμα χρειάζεσαι τόσο πολύ το JB και είσαι από Αθήνα πας στην ομόνοια βρίσκεις ένα μεταχειρισμένο το ανταλλάζεις και τελειώνει.. Επειδή είχα 7 καιι 7 plus στην 11.1 έκδοση έτρεχε καλύτερα από την 10.3.3
Δημοσίευση 25/12/2017 - 12:10
Νίκο πολύ φοβάμαι ότι θα μας κάνουν καμία στραβή και δεν θα τπ δώσουν και σε 10.3.1 αλλά σε 11 και θα κλαίμε... κάτι τέτοια διαβάζω και σε thread στο Reddit...
Έχει γίνει ένας ψιλοχαμός τις τελευταίες μέρες.
Ειπώθηκαν μερικά τρομερά πράγματα απο τον Saurik για το τι έχει περάσει τους τελευταίους μήνες, τόσο εκείνος όσο και η συνεργάτις του Britta.
Υπάρχει πολύ παρασκήνιο απο πίσω..
Και το θέμα είναι πως πρέπει να γίνει πολύ δουλειά απο τον Saurik για το Update των Cydia/Substrate, που ευτυχώς έχει καταπιαστεί.
Patience to all.
Δημοσίευση 25/12/2017 - 12:13
Κατά την γνώμη μου λογικό είναι να βγει πρώτα JB στην 11 για 64bit συσκευές γιατί έχουν δώσει βαρύτητα περισσότερο στα νέα μοντέλα . Στην χειρότερη των περιπτώσεων άμα χρειάζεσαι τόσο πολύ το JB και είσαι από Αθήνα πας στην ομόνοια βρίσκεις ένα μεταχειρισμένο το ανταλλάζεις και τελειώνει.. Επειδή είχα 7 καιι 7 plus στην 11.1 έκδοση έτρεχε καλύτερα από την 10.3.3
μακάρι να βγεις σωστός και να βγάλουν ΠΡΩΤΑ σε 11.χ.χ !!! γιατί εγώ βλέπω να βγαίνει ΜΟΝΟ σε 11.χ.χ
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες