iOS 10.2.1 - 11.3.x JΒ: News & Rumors
Δημοσίευση 30/12/2017 - 23:42
Εκτος κ αν ειναι η geekdevteam η καπως ετσι δεν θυμαμαι κ ολας
Ad
Δημοσίευση 31/12/2017 - 19:52
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 31/12/2017 - 21:02
Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 01/01/2018 - 18:53
.. με ένα σταθερό και untethered jailbreak
Ε τώρα γίνεσαι μακ@κας εδώ στην Βουλγαρία λένε "predisvikvam sadbata" μετάφραση = γκαντεμιάζεις το μέλλον .... μην μου το χαλάς ... Αχαχα... άσε με να έχω ελπίδες
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 01/01/2018 - 20:03
Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 02/01/2018 - 02:24
Ε τώρα γίνεσαι μακ@κας εδώ στην Βουλγαρία λένε "predisvikvam sadbata" μετάφραση = γκαντεμιάζεις το μέλλον .... μην μου το χαλάς ... Αχαχα... άσε με να έχω ελπίδες
Ρεαλιστής..!
Για πολλούς και διάφορους λόγους Untethered δύσκολο εως απίθανο ξανά..
Δημοσίευση 02/01/2018 - 10:27
Για πολλούς και διάφορους λόγους Untethered δύσκολο εως απίθανο ξανά..
Καλή χρονιά Νίκο και σε όλους τους συναγωνιστές.
Αν γίνεται να πεις λίγο επιγραμματικά τους λόγους?
Έτσι για να εμπλουτίζουμε λόγο τις γνώσεις μας...
Δημοσίευση 02/01/2018 - 12:55
Καλή χρονιά Νίκο και σε όλους τους συναγωνιστές.
Αν γίνεται να πεις λίγο επιγραμματικά τους λόγους?
Έτσι για να εμπλουτίζουμε λόγο τις γνώσεις μας...
Καλή χρονιά να έχουμε
Για Untethered, χρειάζεται “πολύ δυνατό” Exploit, να το πούμε χοντρικά, που πλέον είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί.
Και αν τελικά γίνει κάτι τέτοιο, προτιμούν φυσικά να το πουλήσουν έναντι πολλών $$$.
Γι’ αυτό και βλέπεις πως πλέον ομάδες δεν υπάρχουν, ενω οι γνωστές το ‘χουν γυρίσει σε “ερευνητικό επίπεδο”.
Δημοσίευση 02/01/2018 - 12:59
Καλή χρονιά να έχουμε
Για Untethered, χρειάζεται “πολύ δυνατό” Exploit, να το πούμε χοντρικά, που πλέον είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί.
Και αν τελικά γίνει κάτι τέτοιο, προτιμούν φυσικά να το πουλήσουν έναντι πολλών $$$.
Γι’ αυτό και βλέπεις πως πλέον ομάδες δεν υπάρχουν, ενω οι γνωστές το ‘χουν γυρίσει σε “ερευνητικό επίπεδο”.
Ένα ήταν το μυαλό. Οι υπόλοιποι απλές οδοντόπαστες μπροστά του. jb tool σε 2 μέρες!!!!! Όταν έφυγε κανένας δεν μπόρεσε να φτιάξει jb tools του δικού του επιπέδου. Εδώ μέχρι και το ps3 έκανε jb από κει και πέρα τι να λέμε.
Δημοσίευση 02/01/2018 - 13:10
Καλή χρονιά να έχουμε
Aπόλυτα κατανοητός.
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 02/01/2018 - 14:55
Ένα ήταν το μυαλό. Οι υπόλοιποι απλές οδοντόπαστες μπροστά του. jb tool σε 2 μέρες!!!!! Όταν έφυγε κανένας δεν μπόρεσε να φτιάξει jb tools του δικού του επιπέδου. Εδώ μέχρι και το ps3 έκανε jb από κει και πέρα τι να λέμε.
Με τη διαφορά οτι οι εποχές έχουν αλλάξει πλέον, το λειτουργικό έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο ασφαλές.
Δεν είναι τόσο απλό όπως ήταν τότε στα πρώτα βήματα του iOS.
Δημοσίευση 02/01/2018 - 22:08
Η ερώτηση μου είναι η εξής δηλαδή: μπορώ να σώσω blobs σε iPhone X και να κάνω downgrade? Ή περιμένουμε ένα tool που ΘΑΑΑΑ βγει κάποτε , μήπως καταφέρουμε ποτέ και κατέβουμε ;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 02/01/2018 - 22:17
Αν είμαι σε 11.2.1 μπορώ να κατέβω σε 11.1.2; (Με προϋπόθεση ότι έχω blobs - iPhone X) Είμαι ήδη σε 11.1.2, δεν είμαι στην 11.2.1.…
Η ερώτηση μου είναι η εξής δηλαδή: μπορώ να σώσω blobs σε iPhone X και να κάνω downgrade? Ή περιμένουμε ένα tool που ΘΑΑΑΑ βγει κάποτε , μήπως καταφέρουμε ποτέ και κατέβουμε ;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τα shsh τα σώζεις όσο υπογράφονται ακόμα και αν είσαι στο τρέχον ios. Δηλαδή θα είχε αξία να τα σώσεις πριν 2 μιση εβδομάδες που υπογραφόταν ακόμα η 11.1.2 τώρα και να τα σώσεις δεν γίνεται διότι δεν υπογράφονται. Πάμε και στο στοιχείο της ημέρας!!! Τα shsh από iphone 7 μέχρι τώρα τα σώζουμε αλλά δεν έχει καμία αξία καθώς δεν υπάρχει εργαλείο να κάνουμε downgrade είναι μόνο για όταν και αν ποτέ βγει τέτοιο εργαλείο. Το εργαλείο του tihmstar αφορά μέχρι 6s αν δεν κάνω λάθος!
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 02/01/2018 - 22:17
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες