[Tweak] SmartVolumeControl
Δημοσίευση 16/03/2017 - 13:00
Ad
Δημοσίευση 16/03/2017 - 13:17
Δεν έχω να πω πολλά! Συγχαρητήρια για το μεράκι σου μόνο! Στο τέρμιναλ πολλά tweaks δεν δουλεύουν! Πχ και εγώ haptic feedback αλλά στο τέρμιναλ ούτε αυτό δουλεύει!
Δεν υπάρχει αυτό... το "πολλά δεν δουλεύουν"... Να ζητάτε ότι αγοράζεται να δουλεύει παντού. Γενικά αν κάτι δεν δουλεύει στα tweaks μου προτιμώ να αφαιρέσω το feature μέχρι να το κάνω να δουλεύει, τουλάχιστον στα paid...
Τελειώνω σιγά σιγά με τα bugs και improvements και θέλω να βάλω και αλλά View styles που έχω σκεφτεί!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 17/03/2017 - 15:13
Δημοσίευση 31/03/2017 - 23:21
Δημοσίευση 15/04/2017 - 09:44
φιλε εχεις κανει απίστευτη δουλειά και σε ευχαριστω πολυ γι αυτο το πολυ ομορφο tweaksΜετά από request στο Reddit, έρχεται και αυτό:
Να σαι καλα καλο Πάσχα και καλη ανάρτηση
Δημοσίευση 15/04/2017 - 18:51
φιλε εχεις κανει απίστευτη δουλειά και σε ευχαριστω πολυ γι αυτο το πολυ ομορφο tweaks
Να σαι καλα καλο Πάσχα και καλη ανάρτηση
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Ετοιμάζω update. Ελπίζω να προλάβω μέχρι αύριο
Δημοσίευση 21/04/2017 - 05:04
παρακαλω να σαι καλάΣε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Ετοιμάζω update. Ελπίζω να προλάβω μέχρι αύριο
επειδη αυτό δεν το γνωρίζω άσχετο με το tweaks φίλε μου
απλός ήθελα να το ρωτάω γιατί θέλω να το γνωρίζω
στα tweaks πως γίνονται η ενημερώσεις και ποσό χρόνο περνούν συνήθως εάν πχ δώσεις ένα update σήμερα;;
Ευχαριστώ
Rafael Nadal
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 21/04/2017 - 05:05
Δημοσίευση 23/04/2017 - 06:09
Μια αναβάθμιση που στέλνεις για να περαστεί στο Cydia, παίρνει από 1 ώρα μέχρι 1 μέρα. Σπάνια περισσότερο. Εκεί που αργεί είναι όταν φτιάξεις ένα καινούργιο και είναι επι πληρωμή. Αυτό μπορεί να κάνει και 1-2 βδομαδες μέχρι να εγκριθεί!παρακαλω να σαι καλά
επειδη αυτό δεν το γνωρίζω άσχετο με το tweaks φίλε μου
απλός ήθελα να το ρωτάω γιατί θέλω να το γνωρίζω
στα tweaks πως γίνονται η ενημερώσεις και ποσό χρόνο περνούν συνήθως εάν πχ δώσεις ένα update σήμερα;;
Ευχαριστώ
Rafael Nadal
Ετοιμάζω καλό update στο tweak που απλά θέλω να κυκλοφορήσει μαζί με ένα νέο που περιμένει για εγκριση. Όποτε λογικά σε καμία βδομάδα από σήμερα θα κυκλοφορήσει το SmartVolumeControl 5.0 με αναβαθμισμένο settings panel (πολύ πιο νοικοκυρεμένο και προσεγμένο) και νέα View Styles...
Καλημέρες.
Τελευταία επεξεργασία από: midkin, 23/04/2017 - 06:10
Δημοσίευση 23/04/2017 - 09:32
καλημερα φιλε μου κι ευχαριστω πολυ για της απαντήσεις σουΜια αναβάθμιση που στέλνεις για να περαστεί στο Cydia, παίρνει από 1 ώρα μέχρι 1 μέρα. Σπάνια περισσότερο. Εκεί που αργεί είναι όταν φτιάξεις ένα καινούργιο και είναι επι πληρωμή. Αυτό μπορεί να κάνει και 1-2 βδομαδες μέχρι να εγκριθεί!
Ετοιμάζω καλό update στο tweak που απλά θέλω να κυκλοφορήσει μαζί με ένα νέο που περιμένει για εγκριση. Όποτε λογικά σε καμία βδομάδα από σήμερα θα κυκλοφορήσει το SmartVolumeControl 5.0 με αναβαθμισμένο settings panel (πολύ πιο νοικοκυρεμένο και προσεγμένο) και νέα View Styles...
Καλημέρες.
Δεν τα γνώριζα κι ηθελα να μάθω στο Cydia πως εχουν τα πραγματα
Ωραία θα περιμένουμε και το νέο update για το tweak
Δημοσίευση 30/05/2017 - 02:12
Τελευταία επεξεργασία από: midkin, 30/05/2017 - 02:14
Δημοσίευση 30/05/2017 - 07:49
εισαι ωραίος φίλε μουΝέο View style και highly costumizable με την έκδοση 10.1
Πάω να το δοκιμάσω