Στο More πας, απο εκεί βάζεις iD και Pass.
Τα γράφει και απο κάτω έτσι και αλλιώς.
Δημοσίευση 23/03/2017 - 01:22
εβαλα το Apple ID μου και το pass,κανω enable το auto signed IPA αλλά στο select IPA δεν μου εμφανίζει το Yalu.Στο More πας, απο εκεί βάζεις iD και Pass.
Τα γράφει και απο κάτω έτσι και αλλιώς.
Δημοσίευση 23/03/2017 - 12:39
Θα πρέπει να βάλεις το Team iD όπως στο 1ο Post.
Μετά θα βάλεις το iD και Pass, θα εν/ποιήσεις το Auto Signer και τα "Save Signed IPA" & "Show User Applications".
Θα πρέπει να μεταφέρεις το .IPA εδώ μετά για επιλογή Documents/Ext3nder/AutoSign.
Δημοσίευση 23/03/2017 - 14:02
Νίκο καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος οδηγός για το Ext3nder του julio ή είναι ο ίδιος με το Ext3nder plus?
Ευχαριστώ!
Μιας και το Cydia Extender Plus είχε τα προβλήματα του, η λύση έρχεται μέσα απο το Ext3nder του Julio Verne. Σημαντική προσθήκη στη τροποποιήμενη έκδοση του Extender το Auto Resign όπου και γίνεται αυτόματα η ανανέωση του πιτσοποιητικού εφόσον περάσουμε το iD με το κωδικό μας. Και εδώ, με δική σας ευθύνη. Το Ext3nder το βρίσκουμε στο Repo.
Δημοσίευση 23/03/2017 - 14:39
Νικο στο "Show User Applications" Γτ πρέπει να ανοίξω τον διακόπτη;αν τον ανοίξω μου δείχνει απλά και τα αλλά applications που έχω εγκατεστημένα.Θα πρέπει να βάλεις το Team iD όπως στο 1ο Post.
Μετά θα βάλεις το iD και Pass, θα εν/ποιήσεις το Auto Signer και τα "Save Signed IPA" & "Show User Applications".
Θα πρέπει να μεταφέρεις το .IPA εδώ μετά για επιλογή Documents/Ext3nder/AutoSign.
Δημοσίευση 23/03/2017 - 14:40
Νίκο καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος οδηγός για το Ext3nder του julio ή είναι ο ίδιος με το Ext3nder plus?
Ευχαριστώ!
Δες ένα Post απο πάνω.
Νικο στο "Show User Applications" Γτ πρέπει να ανοίξω τον διακόπτη;αν τον ανοίξω μου δείχνει απλά και τα αλλά applications που έχω εγκατεστημένα.
Για να επιλέξεις το yalu.
Δημοσίευση 23/03/2017 - 14:51
Και με κλειστό τον διακόπτη πάλι δείχνει μόνο το Yalu.Δες ένα Post απο πάνω.
Για να επιλέξεις το yalu.
Δημοσίευση 23/03/2017 - 15:03
Δημοσίευση 23/03/2017 - 16:48
Νίκο εμένα έχει λήξει το πιστοποιητικό έχοντας κάνει reboot και τώρα με ποιο τρόπο θα κάνω πάλι jb? Το cydia impactor λειτουργεί? Πήγα να το τρέξω (αφού το έκανα αναβάθμιση) και ζητάει κάτι developer id. Πως προχωράω?
Προφανώς το Yalu επιλέγεις.
#49.
Δημοσίευση 23/03/2017 - 17:38
To Τeam iD που το βλέπουμε παιδιά ?? Αυτό το legal agreement με Apple το checkάρουμε κανονικά?
ευχαριστώ
Δημοσίευση 23/03/2017 - 18:46
Δημοσίευση 23/03/2017 - 19:52
1ο Post και πας στη διαδρομή για το Team iD.
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες