Χρειάζεται DevID?
[Οδηγός] Extender: Αυτόματη ανανέωση του πιστοποιητικού
Δημοσίευση 16/03/2017 - 16:13
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Ad
Δημοσίευση 17/03/2017 - 14:17
Για οποιον εχει θεμα με το τερμιναλ
βαζει το repo:http://cydia.angelxwind.net/
και κατεβαζει το apt installer απο αυτο το source!
Δημοσίευση 19/03/2017 - 14:13
Μιας και το Cydia Extender Plus είχε τα προβλήματα του, η λύση έρχεται μέσα απο το Ext3nder του Julio Verne. Σημαντική προσθήκη στη τροποποιήμενη έκδοση του Extender το Auto Resign όπου και γίνεται αυτόματα η ανανέωση του πιτσοποιητικού εφόσον περάσουμε το iD με το κωδικό μας. Και εδώ, με δική σας ευθύνη. Το Ext3nder το βρίσκουμε στο Repo.
julio.xarold.com/
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 20/03/2017 - 18:41
Δημοσίευση 20/03/2017 - 19:36
Δημοσίευση 20/03/2017 - 20:22
Παιδιά έχω τρελαθεί με το πρόβλημα μα τα ακουστικά που δεν δουλεύουν!!!
Το έχω αναφέρει ξανα στο φόρουμ και μου είπατε πως είναι bug της 10.2
Εγώ είμαι στην 10.2 jb σε 6s.
Και randomly σταματάνε να λειτουργούν τα ακουστικά, ούτε με ακούν ούτε τους ακούω.
Επίσης κάποιες φορές το κάνει και με το ακουστικό του ίδιου του τηλ. και πρέπει να βάλω ανοιχτή ακρόαση για να τους ακούσω.
Ο μόνος τρόπος που έχω δεί οτι διορθώνει το πρόβλημα (προσωρινά απότι φαίνεται) είναι το reboot της συσκευής.
Οπως είναι γνωστό όμως μετά από κάθε reboot χάνω το jb και στις περιπτώσεις που έχει περάσει πάνω από μια εβδομάδα από την τελευταία φορά που το πέρασα με impactor, πρέπει να βρεθώ σε υπολογιστή για να ξανα κανω jb.
Η λύση του cydia extender, μου φαίνεται καλή. Δεν την έχω δοκιμάσει γιατί δεν ξέρω ποσο ασφαλής είναι. Αλλά την σκέφτομαι.
Η απορίες που έχω λοιπόν είναι οι εξής:
1) υπάρχει κάποιος αλλος τρόπος να διορθωθεί ή να παρακαμφθεί το πρόβλημα με τα handsfree?
2) εαν όχι, το cydia extender είναι ασφαλές? μην βρεθώ με κανά bricked κινητο...
3) αυτό είναι που θα με βοηθούσε πολύ: υπάρχει τρόπος μήπως μέσω activator, να σετάρω κάθε Τετάρτη αργά το βραδυ για παράδειγμα να κάνει reboot την συσκευή και μετα re-jb για να ανανεώνει το certificate για την μια εβδομάδα?
Δημοσίευση 20/03/2017 - 21:16
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 20/03/2017 - 21:27
Το θέμα με τα ακουστικά διορθώνεται στην 10.3 για τα υπόλοιπα περίμενε απάντηση από κάποιο άλλο μέλος .
το θέμα είναι πως είμαι στην 10.2 λόγω του jb. Δεν θέλω να αναβαθμίσω...
Δημοσίευση 20/03/2017 - 21:28
Δημοσίευση 20/03/2017 - 22:13
Όσοι περάσαμε το Cydia extender τι κάνουμε ; Μήπως γενικά θα ήταν καλύτερο να περιμένουμε κάτι πιο επίσημο από todesco?? Από άποψη σταθερότητας μιλάω και όχι ασφαλείας αφού ότι κάνουμε το κάνουμε με δίκη μας ευθύνη!
Μπορείς να το αφαιρέσεις και περνάς το Ext3nder. Δεν είναι υποχρεωτικό βέβαια..
Όσο για τον Todesco δε πρόκειται να δώσει λύση τελικώς αλά JailbreakMe όπως έγινε με Pangu.
1) υπάρχει κάποιος αλλος τρόπος να διορθωθεί ή να παρακαμφθεί το πρόβλημα με τα handsfree?
2) εαν όχι, το cydia extender είναι ασφαλές? μην βρεθώ με κανά bricked κινητο...
3) αυτό είναι που θα με βοηθούσε πολύ: υπάρχει τρόπος μήπως μέσω activator, να σετάρω κάθε Τετάρτη αργά το βραδυ για παράδειγμα να κάνει reboot την συσκευή και μετα re-jb για να ανανεώνει το certificate για την μια εβδομάδα?
Προβλήματα μέχρι τώρα με το Ex3nder δεν υπάρχουν.
Απο την άλλη δε χρειάζεται το Activator, το κάνει αυτόματα μόνο του.
Δημοσίευση 21/03/2017 - 01:50
Δημοσίευση 22/03/2017 - 23:09
Μπορείς να το αφαιρέσεις και περνάς το Ext3nder. Δεν είναι υποχρεωτικό βέβαια..
Όσο για τον Todesco δε πρόκειται να δώσει λύση τελικώς αλά JailbreakMe όπως έγινε με Pangu.
Προβλήματα μέχρι τώρα με το Ex3nder δεν υπάρχουν.
Απο την άλλη δε χρειάζεται το Activator, το κάνει αυτόματα μόνο του.
Νικ καλησπέρα , το ext3nder λειτουργεί σε 7+ , 10.1.1??
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 22/03/2017 - 23:17
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες