Βασικά όλα τα τροποποιημένα "Εxtender" πιο πίσω έχουν να κάνεις Revoke.
[Οδηγός] Extender: Αυτόματη ανανέωση του πιστοποιητικού
Ad
Δημοσίευση 01/05/2017 - 12:22
Δημοσίευση 01/05/2017 - 13:13
Δημοσίευση 01/05/2017 - 15:17
Προσπαθώ να περάσω την πιο "user friendly" εκδοση για αυτοματη ανανεωση αλλα καταληγω με αυτο
Δυο φορες το "more", το downloads δεν ανοιγει (μονο μαυρη οθονη) και σε κανενα απο τα δυο "more" δεν βλεπω το σωστο μενου. Στο ενα μου εμφανιζει απλως το documents directory που βλεπω κ απο το filza και στο αλλο μου εμφανιζει το κλασσικο μενου οπως ηταν κ πριν το εγκαταστησω (δεν βλεπω δηλαδη το μενου για το threshold κλπ)... καμια ιδέα; κατι εχει μπλεξει εδω.. το ενα πανω στο αλλο μαλλον...
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 01/05/2017 - 21:47
Sent from my iPad using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: karless, 01/05/2017 - 21:48
Δημοσίευση 01/05/2017 - 22:59
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 02/05/2017 - 17:33
Έπρεπε πρώτα να αφαιρέσεις το "Extender" που είχες ήδη εγκατεστημένο.
Αφαίρεσε τα όλα λοιπόν και τα Directories και πέρνα μετά το παραπάνω.
Το είχα αφαιρέσει κανονικά το extender αλλα είχα ξεχασει το extend life, και μαλλον γιαυτο εγινα το μπερδεμα. Τώρα είναι οκ.
Το μόνο θέμα που βλέπω είναι πως έχω notifications κάθε μερικές ώρες που λένε πως δεν χρειαζεται καποιο resign προς το παρον... αλλά κάθε τρεις κ λιγο ειναι ενοχλητικο.. το εχω αφησει στο 2 days το threshold.. ετσι πρεπει να γινεται; καθε 2-3 ωρες notification?
Δημοσίευση 02/05/2017 - 18:39
Αν θες απεν/ποιείς το Debug Alerts.
Κατά τα άλλα οι ειδοποιήσεις του είναι φυσιολογικές.
Sent from my Ericsson T28s using Tapafone Ultimate Edition
Απενεργοποιημένο είναι το debug alerts... Έχω την εντύπωση πως κάτι έχει κολλήσει παρόλα αυτά. Με την 'εννοια ότι δεν είναι δυνατον καθε μια ωρα να "ψαχνει" εαν χρειαζεται signing. Αφού του έχω βάλει κάθε 2 μέρες, υποθέτω ότι με βάση το calendar, τσεκάρει κάθε δύο μέρες... Τέλος πάντων, λειτουργεί κανονικα κατά τα άλλα, το δοκίμασα κ το υπογράφει κανονικά. Απλά είπα να αναφέρω το θέμα με τα notifications μήπως το αντιμετωπίζει και κανένας άλλος...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες