Θελει συνδρομη φίλε μου για να μην σε πεταει οπου να ναι....
To ξερω φιλε αλλα αυτο που αναρωτιεμαι ειναι γιατι δεν ισχυει οτι και σε tablet και pc; Ποια η διαφορα με το iphone και το κανουν shuffle mode;
Δημοσίευση 05/05/2014 - 15:39
Θελει συνδρομη φίλε μου για να μην σε πεταει οπου να ναι....
Δημοσίευση 05/05/2014 - 16:19
Δημοσίευση 27/06/2014 - 14:04
Δημοσίευση 27/06/2014 - 17:22
Όσοι το δουλεύουν μπορούν να αναφέρουν τι γίνεται με την μπαταρία;
Έχει μεγάλη κατανάλωση καθώς είναι player over 3G.
Στα ξένα φόρουμ πάντως πέφτει κράξιμο!
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 27/06/2014 - 17:41
Ναι ουτε κι εμενα δεν ρουφαει ιδιαίτερα. Με 5s ειμαι.Όσοι το δουλεύουν μπορούν να αναφέρουν τι γίνεται με την μπαταρία;
Έχει μεγάλη κατανάλωση καθώς είναι player over 3G.
Στα ξένα φόρουμ πάντως πέφτει κράξιμο!
Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 27/06/2014 - 17:41
Δημοσίευση 27/06/2014 - 17:56
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 27/06/2014 - 19:26
Δημοσίευση 28/06/2014 - 10:48
Ανάλογα με το σήμα που έχεις ... Αν πιάνεις δύσκολα 3G τότε λογικόΕγώ με 5S σε 3G η μπαταρία πέφτει γρήγορα.
Δημοσίευση 10/08/2014 - 15:39
Παιδια εχω παρατηρησει οτι στο 5αρι κρασαρει αρκετές φορες. Σας εχει συμβει?? Ειμαι σε 7.1.2 no jb.
Δημοσίευση 10/08/2014 - 15:46
Παιδια εχω παρατηρησει οτι στο 5αρι κρασαρει αρκετές φορες. Σας εχει συμβει?? Ειμαι σε 7.1.2 no jb.
Δημοσίευση 10/08/2014 - 15:52
Εμένα σε 6.1 jb iPhone 4 πρι ελληνικό τραγούδι βάλω να παίξει κλείνει η εφαρμογή ενώ στα ξένα όχι ... Αν όμως πατήσω να το βάλει "στην ουρά " και μετά απο εκει πατήσω play τότε δεν έχω θέμα ... Οπότε ΝΑΙ ώρες ώρες τρώει σκάλωμα ....
Χοντρο σκαλωμα κιολας σε σημειο που παταω το home button καποιες φορες και δεν αποκρινεται... Το 5αρι φταιει ή η εφαρμογη??
Δημοσίευση 10/08/2014 - 16:15
Δημοσίευση 07/11/2014 - 19:21
Δημοσίευση 23/01/2015 - 14:51
Spotify Touch Preview: Νέος τρόπος προεπισκόπησης για οποιοδήποτε τραγούδι, άλμπουμ, καλλιτέχνη ή playlist
Η εύρεση της κατάλληλης μουσικής για κάθε στιγμή δεν είναι πάντα εύκολη. Αδυνατείτε να βρείτε μία νέα party playlist, ή το σωστό τραγούδι που θα δώσει ώθηση στο πρωινό σας τρέξιμο; Ελέγχετε συχνά τις προτεινόμενες playlists και τις νέες κυκλοφορίες στην αναζήτηση αλλά δυσκολεύεστε να επιλέξετε; Τόση πολλή μουσική, τόσος λίγος χρόνος.
Υποδεχθείτε το Touch Preview. Πλέον, με μια απλή κίνηση, μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε playlist, τραγούδι, άλμπουμ ή καλλιτέχνη πριν πατήσετε το play. Απλά κρατήστε το δάχτυλό σας στην οθόνη και η μουσική θα αρχίσει να παίζει στιγμιαία.
Σας αρέσει αυτό που ακούτε; Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε τραγούδια στη Μουσική Σας με ένα κλικ. Ο εμπλουτισμός της λίστας των αγαπημένων σας τραγουδιών δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολος.
Το νέο χαρακτηριστικό κάνει την ανακάλυψη μουσικής εύκολη και άμεση:
Το Touch Preview και οι νέες δυνατότητες αποθήκευσης και ταξινόμησης γίνονται από σήμερα διαθέσιμα στους χρήστες iOS, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες πλατφόρμες.
Δείτε το σχετικό βίντεο με περισσότερες λεπτομέρειες:
Δημοσίευση 23/02/2016 - 17:41
Αν το spotify premium δεν κατανάλωνε δεδομένα θα το έβαζα με τη μία. Τώρα αναγκαστικά με τη μουσική που περνάω απο τον υπολογιστή και οπότε είναι Napster που το δίνει free η Vodafone.
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες