Καλησπέρα στο forum.
Ο λογος αναρτησης του θεματος ειναι γιατι οπως γραφω θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο laptop της Apple και ΝΑΙ θα ειναι το πρωτο μου..
Δεν θελω να παω σε καινουργιο λογω χρηματων οποτε θελω να ψαξω και να βρω την χρυση τομη και να παρω καποιο μεταχειρισμενο.
Κυρια πραγματα που θελω να εχει επειδη θα δουλευω πανω σε αυτο ειναι η οθονη να ειναι πανω απο 11 ιντσες να μην στραβωθω κιολας
Οι αποριες μου ειναι η εξης:
1)Αξιζει να αγορασω μεταχειρισμενο - ΝΑΙ ή ΟΧΙ και καποια επιχειρηματα παρακαλω.
2) Εφοσον αξιζει η αγορα απο ποια χρονολογια και μετα να κοιταζω σε αγγελιες για να παρω ενα απροβληματιστο λειτουργικα μηχανημα?
3)Μεχρι ποσα ευρω αξιζει να δωσω? ( σιγουρα αυτο εχει διακυμανσεις αναλογα το ετος ) Ωστοσο υπαρχει καποιο site να μπορεσω να βρω τιμες να εχω καποια πιο σφαιρικη αποψη να μην με πιασουν κοτσο ?
4) Air ή PRO ?
Η δουλεια ειναι γραφειο και θα λειτουργω κυριως excel , word και θα γινονται καποιες παρουσιασεις και ο λογος επιλογης macbook δεν ειναι για την φουμα απλα μετα απο τοσα χρονια κατοχος apple συσκευων και απολυτως ευχαριστημενος θελω να παρω κι ενα laptop που να μην κολλαει μετα απο 2-3 χρονο οπως αυτα που επαιρνα τοσα χρονια.
ευχαριστω για τον χρονο σας και εκ των προτερων για τις απαντησεις σας