1 μερα εμεινε...ios 11
Δημοσίευση 04/06/2017 - 08:24
Και φερνει μαζι του το ios 11
Ελπιζω να βγει και η 1η beta οπως συνηθιζεται..
http://www.redmondpi...se-date-update/
Με το καλο λοιπον
Καλημερα
Ad
Δημοσίευση 04/06/2017 - 08:45
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 04/06/2017 - 08:47
Θα την περάσεις ?
Σαν τρελος χαχαχαχα
Θα τσεκαρω ολη μερα ποτε θα την δωσουν...
Καλημερα φιλαρακι!
Δημοσίευση 04/06/2017 - 08:48
Δημοσίευση 04/06/2017 - 09:38
και εγω μαζι και ας πρεπει να εχω τον φορτιστη μου αγκαλια
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Δημοσίευση 04/06/2017 - 12:42
επειδη είχα περάσει στο πενταρακι μου την πρώτη beta του 10 και παλαιότερα του 9και εγω μαζι και ας πρεπει να εχω τον φορτιστη μου αγκαλια
Μην περιμένετε πολλά πολλά
Από Αύγουστο και μετά θα ναι κάπως καλύτερα τα πράγματα
Η μπαταρία θα πέφτει νερό πραγματικά και θα θέλετε δυο φορτίσεις την ημέρα και από bugs άλλο τίποτα φίλοι μου
Μην την περασετε στην βασική σας συσκευή όσοι θέλετε να την περασετε να την δείτε άποψη μου
Καλησπερα
Rafael Nadal
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 04/06/2017 - 12:43.
Δημοσίευση 04/06/2017 - 13:48
επειδη είχα περάσει στο πενταρακι μου την πρώτη beta του 10 και παλαιότερα του 9
Μην περιμένετε πολλά πολλά
Από Αύγουστο και μετά θα ναι κάπως καλύτερα τα πράγματα
Η μπαταρία θα πέφτει νερό πραγματικά και θα θέλετε δυο φορτίσεις την ημέρα και από bugs άλλο τίποτα φίλοι μου
Μην την περασετε στην βασική σας συσκευή όσοι θέλετε να την περασετε να την δείτε άποψη μου
Καλησπερα
Rafael Nadal
Δεν εχεις αδικο...
Αλλα μπορεις να αντισταθεις; Αλλωστε θα γινει τετοια διαφημιση για τις οποιες αλλαγες, οποτε που να περιμενεις μεχρι τον Αυγουστο...
Δημοσίευση 04/06/2017 - 13:54
σιγα βρε στο αν μπορείς να αντισταθείςΔεν εχεις αδικο...
Αλλα μπορεις να αντισταθεις; Αλλωστε θα γινει τετοια διαφημιση για τις οποιες αλλαγες, οποτε που να περιμενεις μεχρι τον Αυγουστο...
Μια χαρά μπορείς
Γιατί να κατεβάσεις κάτι και να έχεις θέματα και μην περιμένεις να ναι κάπως πιο καλά τα πράγματα και την περάσεις
Κανείς δεν σας είπε μην την περασετε απλός να έχει πάρει μερικά update και έχουν στρώσει κάπως κάποια θέματα που μπορεί να έχει
Αν ακολουθείς φίλε μου της διαφημίσεις και στο τι θα πει ο καθένας είσαι λάθος
Εγω αν και δεν το βλέπω σκεφτόμουν να την περάσω στο πεντάρι μου για τεστ αλλά δεν βλέπω να προχωράει για iOS 11
Άποψη μου είναι ο καθένας μυαλό έχει και κάνει ότι θέλει όπως το θέλει
Rafael Nadal
Δημοσίευση 04/06/2017 - 14:41
Εχω και το air για αρχικο πειραματοζωο ετσι κ αλλιως!
*ωραια φωτο gismo
Δημοσίευση 04/06/2017 - 14:45
περνα την στο air τότε κι άσε το τηλεφωνακι ήσυχοΘα δω ρε τρελοπαιδο τι θα κανω...
Εχω και το air για αρχικο πειραματοζωο ετσι κ αλλιως!
*ωραια φωτο gismo
Απλός μιλάμε για κάτι που θα δωθεί μαζί με το νέο iPhone τρεις μήνες μετά φαντάσου πως θα είναι η beta έκδοση
*ευχαριστω πολύ να σαι καλά
Rafael Nadal
Δημοσίευση 04/06/2017 - 16:51
περνα την στο air τότε κι άσε το τηλεφωνακι ήσυχο
Απλός μιλάμε για κάτι που θα δωθεί μαζί με το νέο iPhone τρεις μήνες μετά φαντάσου πως θα είναι η beta έκδοση
*ευχαριστω πολύ να σαι καλά
Rafael Nadal
Και περυσι παντως, αν θυμαμαι καλα που περασα το 10 με το που βγηκε, γενικα εμεινα ευχαριστημενος..
Προσωπικα αυτο με την μπαταρια κτλ, δεν με απασχολησε ποτέ.
Δεν καθομαι να τσεκαρω αν πεφτει καθε 10 λεπτα ή καθε 20 λεπτα...
Παντως θα την περασω πρωτα στο air για να δω τι παιζει γενικα...
Αν οντως εχει αρκετες αλλαγες τοτε θα κανω αποπειρα για το iphone, και στην τελικη αν δεν μαρεσει υπαρχει παντα και η επιστροφη
Δημοσίευση 04/06/2017 - 16:55
μαζι δεν τα λέγαμε βρε συ τότε για την 10;;;Και περυσι παντως, αν θυμαμαι καλα που περασα το 10 με το που βγηκε, γενικα εμεινα ευχαριστημενος..
Προσωπικα αυτο με την μπαταρια κτλ, δεν με απασχολησε ποτέ.
Δεν καθομαι να τσεκαρω αν πεφτει καθε 10 λεπτα ή καθε 20 λεπτα...
Παντως θα την περασω πρωτα στο air για να δω τι παιζει γενικα...
Αν οντως εχει αρκετες αλλαγες τοτε θα κανω αποπειρα για το iphone, και στην τελικη αν δεν μαρεσει υπαρχει παντα και η επιστροφη
Δεν θυμάσαι καλά μου φαίνεται
Χαχαχαχαχαχαχαχ
Πραγματικά κάνε ένα refresh στην μνήμη σου
Έτσι να το κανείς όπως είπες παραπανο κι εύχομαι να ναι παντός πιο καλή από την 10 που είχαν δώσει και η μπαταρία τελείωνε σε δυο ώρες στο πενταρακι μου
Rafael Nadal
Δημοσίευση 04/06/2017 - 16:58
μαζι δεν τα λέγαμε βρε συ τότε για την 10;;;
Δεν θυμάσαι καλά μου φαίνεται
Χαχαχαχαχαχαχαχ
Πραγματικά κάνε ένα refresh στην μνήμη σου
Έτσι να το κανείς όπως είπες παραπανο κι εύχομαι να ναι παντός πιο καλή από την 10 που είχαν δώσει και η μπαταρία τελείωνε σε δυο ώρες στο πενταρακι μου
Rafael Nadal
γεραματα που να θυμαμαι τωρα χαχαχα
Εγω νομιζω οτι μακραν η χειροτερη ηταν η 9αρα...
Η 10 ναι ειχε καποια θεματακια στην αρχη αλλα ολα διορθωθηκαν..
Λογικα ετσι θα παει και η 11 αν και ποτέ δεν ξερεις- η apple διορθωσε πολυ τις επομενες beta σε σχεση με τις αρχικες που εδινε στον κοσμο..
Δημοσίευση 04/06/2017 - 17:41
ειναι η ιδεα μου ή φετος δεν εχουμε κανενα σοβαρο leak για το νεο iOS;
Τελευταία επεξεργασία από: paparainbow, 04/06/2017 - 17:41.
legit
Δημοσίευση 04/06/2017 - 17:49
ποια γεράματα ρε συ νέος άνθρωπος να πεις εμένα γερό νταξει το δέχομαιγεραματα που να θυμαμαι τωρα χαχαχα
Εγω νομιζω οτι μακραν η χειροτερη ηταν η 9αρα...
Η 10 ναι ειχε καποια θεματακια στην αρχη αλλα ολα διορθωθηκαν..
Λογικα ετσι θα παει και η 11 αν και ποτέ δεν ξερεις- η apple διορθωσε πολυ τις επομενες beta σε σχεση με τις αρχικες που εδινε στον κοσμο..
Χαχαχαχαχαχαχαχ
Καλά η 9 ήταν χάλια εντελώς
Η 10 κάπως καλύτερη όμως η μπαταρία της ειδικά στις πρώτες ήταν μαυρα χάλια μετά την 4η beta έστρωσαν κάπως τα πράγματα αν θυμάμαι καλά
Τρεις την είχαμε περασμένη
Εγω εσυ κι άλλη μια κοπέλα
Εύχομαι φέτος κάπως καλύτερα τα πράγματα να είναι κάτι καινουργειο πραγματικά πολύ καλό και μαζί με το νέο iPhone να μας δώσει η Apple πραγματικά όπου περιμέναμε μερικοί πολλά πολλά χρόνια
Rafael Nadal
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 04/06/2017 - 17:49.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες