1) Μια εφαρμογη, το in.gr, δεν δουλευει. Τι κανω ;
2) Επισης ο φακελλος 'αρχεια' τι ρολο παιζει ;
Δημοσίευση 20/09/2017 - 22:11
Δημοσίευση 20/09/2017 - 22:14
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 20/09/2017 - 22:17
Παιδιά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω διαφορές στο θέμα αν κολλάει ή όχι (έχω 6Plus 128άρι) καθώς ήδη από τις προηγούμενες εκδόσεις του iOS σερνόταν η συσκευή μου επειδή το έχω πάντοτε φορτωμένο με φωτογραφίες και βίντεο (άντε να έχω κανα Gb ελεύθερο)
Η αλήθεια είναι πως εδώ και 2 χρόνια που το έχω περίμενα να φτάσει στα 450ΜΒ για να ξεφορτώσω την πρώτη δόση φωτογραφιών και βίντεο...
...ε το χαλάρωσα στα 10gb και μετά πάλι το ξανατίγκαρα!!
Ναι το ξέρω δεν τη παλεύω, θέλω να τις έχω όλες τις φωτογραφίες μου μέσα στο κινητό και να κάνω flash-back οποιαδήποτε στιγμή.
Αν και θα αγοράσω το Χ (θα αργήσει ακόμα όμως), για πείτε μου πόσα GB πρέπει να έχουμε ελεύθερα για να είναι γρήγορο;
Δηλαδή φανταστείτε πατάω να ανοίξει το Instagram ή το fb και πέρνει κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί η αρχική τους..
Να μη σχολιάσω όταν θέλω να ανεβάσω φώτο στο ίνστα που ανοίγει τη βιοβλιοθήκη μετά από κάποια δεύτερα.
Ακόμα και στις οθόνες των κεντρικών μενού τη "δαχτυλιά" μου την καταλαβαίνει μετά από 3 δευτερόλεπτα μερικές φορές, παγώνει αλλά όπως ξαναείπα αυτό δεν συνέβη τώρα με τη νέα έκδοση αλλά και από τις παλιότερες!
Τελευταία επεξεργασία από: applover, 20/09/2017 - 22:23
Δημοσίευση 20/09/2017 - 22:18
Καλη χρυση η αναβαθμιση (iPh 7 plus), αλλα το οτι απλα αποσυνδεει το wi-fi και το bluetooth απο το control center και δεν το απενεργοποιει εντελως δεν μπορω να το καταλαβω...
Λες και θελουν να μπαινεις στις ρυθμισεις με το ζορι!
Δημοσίευση 20/09/2017 - 22:31
Παιδιά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω διαφορές στο θέμα αν κολλάει ή όχι (έχω 6Plus 128άρι) καθώς ήδη από τις προηγούμενες εκδόσεις του iOS σερνόταν η συσκευή μου επειδή το έχω πάντοτε φορτωμένο με φωτογραφίες και βίντεο (άντε να έχω κανα Gb ελεύθερο)
Η αλήθεια είναι πως εδώ και 2 χρόνια που το έχω περίμενα να φτάσει στα 450ΜΒ για να ξεφορτώσω την πρώτη δόση φωτογραφιών και βίντεο...
...ε το χαλάρωσα στα 10gb και μετά πάλι το ξανατίγκαρα!!
Ναι το ξέρω δεν τη παλεύω, θέλω να τις έχω όλες τις φωτογραφίες μου μέσα στο κινητό και να κάνω flash-back οποιαδήποτε στιγμή.
Αν και θα αγοράσω το Χ (θα αργήσει ακόμα όμως), για πείτε μου πόσα GB πρέπει να έχουμε ελεύθερα για να είναι γρήγορο;
Δηλαδή φανταστείτε πατάω να ανοίξει το Instagram ή το fb και πέρνει κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί η αρχική τους..
Να μη σχολιάσω όταν θέλω να ανεβάσω φώτο στο ίνστα που ανοίγει τη βιοβλιοθήκη μετά από κάποια δεύτερα.
Ακόμα και στις οθόνες των κεντρικών μενού τη "δαχτυλιά" μου την καταλαβαίνει μετά από 3 δευτερόλεπτα μερικές φορές, παγώνει αλλά όπως ξαναείπα αυτό δεν συνέβη τώρα με τη νέα έκδοση αλλά και από τις παλιότερες!
Δημοσίευση 20/09/2017 - 23:05
Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 20/09/2017 - 23:12
Δημοσίευση 20/09/2017 - 23:05
Εκτός του in.gr που διάβασα παραπάνω ... ποιες άλλες Εφαρμογές ΔΕΝ σας δουλεύουν ? Έχω μείνει ακόμα προ ios 11 και δεν βλέπω update σε εφαρμογές
Δημοσίευση 20/09/2017 - 23:12
Μια παρατήρηση, σε third party εφαρμογές τύπου Spotify instagram έχουν γειώσει το 3D Touch και βγάζει μόνο share. Θέλω να πιστεύω πως είναι παροδικό. Το είδε κανείς άλλος;
On iPad Air 2
To insta δουλεύει σωστά όσο το Spotify θέλει μάλλον Update..
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 20/09/2017 - 23:13
Εκτός του in.gr που διάβασα παραπάνω ... ποιες άλλες Εφαρμογές ΔΕΝ σας δουλεύουν ? Έχω μείνει ακόμα προ ios 11 και δεν βλέπω update σε εφαρμογές
Δημοσίευση 20/09/2017 - 23:59
futbol 24 HD ( o καθένας με τον πόνο του )
Δημοσίευση 21/09/2017 - 00:00
Νίκο same story σε air 2 έπειτα από 3φορες reboot και ανοιγοκλεινοντας το διακόπτη σκαλώνει στο updating.Κλείσε τον διακόπτη, κάνε ένα Reboot και εν/ποίησε τον ξανά.
Sent from my Ericsson T28s using Tapafone Ultimate Edition
Δημοσίευση 21/09/2017 - 00:23
@CaLi@
Δημοσίευση 21/09/2017 - 00:40
Καλησπέρα. Πριν λίγο πέρασα στο ipad Air 2 την 11.
Μια ερώτηση που πιθανόν έχει απαντηθεί. Η side bar στα δεξιά με τις εφαρμογές που είχαμε τη δυνατότητα να έχουμε άμεσα (πχ να απαντήσουμε σε ένα μήνυμα) τι έγινε? Δοκίμασα να προσθέσω πχ το messeger το οποίο δούλεψε για λίγο. Όμως λίγα λεπτά μετά που θέλησα να κάνω το επαναφέρω δε γινόταν και έπρεπε πάλι να το προσθέσω. Δε γίνεται να ορίσουμε κάποιες εφαρμογές και να τις βάλουμε μόνιμα? Ήταν πολύ βολικό. Ελπίζω να μην το κατάργησαν.
Δημοσίευση 21/09/2017 - 00:54
Τραγικοί με το control center και τις συντομεύσεις wifi, bluetooth, mobile data. Καμία λογική.
Δημοσίευση 21/09/2017 - 01:04
Τελικά;
οτι εφαρμογες θες να χρησιμοποιεις στο πλαι καλυτερα να τις περασεις στο Dock μονιμα (ελπιζω να μην ειναι πανω απο 2-3) και απο κει γρηγορα και απλα να τις ανεβαζεις με το δαχτυλο σου οταν εισαι μεσα σε ανοιχτη εφαρμογη
0 μέλη, 29 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες