Στα δεδομένα μόνο κλείνει ο διακόπτης. Ξαναδοκιμασε με WiFi και Bluetooth και πες μας.Και το δικό μου σε ios 11 είναι. Κλείνω από c.c. και κλείνει και ο διακόπτης στις ρυθμίσεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 22/09/2017 - 17:11
Στα δεδομένα μόνο κλείνει ο διακόπτης. Ξαναδοκιμασε με WiFi και Bluetooth και πες μας.Και το δικό μου σε ios 11 είναι. Κλείνω από c.c. και κλείνει και ο διακόπτης στις ρυθμίσεις.
Δημοσίευση 22/09/2017 - 17:13
Στα δεδομένα μόνο κλείνει ο διακόπτης. Ξαναδοκιμασε με WiFi και Bluetooth και πες μας.
Για αυτά γράφω φίλε μου...
Δημοσίευση 22/09/2017 - 17:15
Παίδες ενημερωτικά, δεν ξέρω αν έχει γίνει ποστ από άλλο μέλος, το 3D Touch gesture για το multitasking απάντησε σε μέιλ σε έναν φαν ο Craig Federighi λέγοντας ότι θα επανέλθει σε μελλοντικά updates 11.x κλπ.
Question from Zahn: Could we at least make the 3D Touch app switch gesture an option in iOS 11 so that I could retain the ability to switch apps that way instead of having to double tap the home button?
Response from Federighi: Hi Adam,
We regretfully had to temporarily drop support for this gesture due to a technical constraint. We will be bringing it back in an upcoming iOS 11.x update.
Thanks (and sorry for the inconvenience)!
- craig
Πηγή: Macrumors
On iPhone 7
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 22/09/2017 - 17:21
Για αυτά γράφω φίλε μου...
Λάθος μου παιδιά! Το είχα σε airplane mode λόγω cosmote wifi όταν το δοκίμασα. Σε κανονική λειτουργία δεν κλείνουν όντως! Σόρρυ!!! Μλκ μου!
Δημοσίευση 22/09/2017 - 17:36
Δημοσίευση 22/09/2017 - 18:36
Δημοσίευση 22/09/2017 - 18:52
Δημοσίευση 22/09/2017 - 19:30
Ξέρει κανείς αν υπάρχει διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσης του iphone αν κάνει κάποιος restore και επαναφορά backup από itunes ή από icloud;
Τελευταία επεξεργασία από: Cloudless, 22/09/2017 - 19:31
Δημοσίευση 22/09/2017 - 20:33
Πρώτη φορά που αναβαθμίζω day one (iPhone 7) και το έχω μετανιώσει όσο δε πάει...θεέ μου τι χάλι είναι αυτό! Θα ορκιζόμουν ότι έβαλα 2η ή 3η beta!
Μπαταρία; Γελάω! Μου έκλεισε 5 το απόγευμα με κλειστά δεδομένα και σε 3g όλη μέρα, μάξιμουμ 20 λεπτά τηλέφωνα και μισή ώρα wifi...
Notifications...ότι να ναι πραγματικά... Ξαφνικά μου εμφανίζονται ειδοποιήσεις 2 ημερών που είχα κλείσει. Πατάω να δω μια ειδοποίηση και μου εξαφανίζει όσες είχαν μείνει και για να τις δω πρέπει να κάνω swipe up αλλιώς απλά τις ξεχνάς. Ποιος το σκέφτηκε αυτό πραγματικά..
Βλέπω 3 αναπάντητες από το ίδιο άτομο οπότε καλώ από lock screen και ύστερα όταν το ξεκλειδώνω βλέπω πάλι στην lock screen αυτές τις αναπάντητες απλά δύο αντί για τρεις και νόμιζα ότι με ξαναπήραν..10 beta είπαμε..
Από εμφάνιση; Το έκαναν ακριβώς ίδιο με την lock screen. Τρομερή ιδέα τι να πω..
Να πέφτω το βράδυ για ύπνο και ενώ το βάζω airplane mode να μη κλείνει αυτόματα και το wifi όπως γινόταν τόσο καιρό με αποτέλεσμα να ξανασηκώνομαι γιατί άκουγα ειδοποιήσεις..
Να προσπαθώ να ανοίξω αρχεία κειμένου από το files και αυτό να με πετάει συνέχεια στο google drive και να μου ζητάει να τα αποθηκεύσω εκεί μέχρι που διέγραψα το google drive..
Όσο για το UI και τις αλλαγές στην εμφάνιση τι να πω.. Στραβωθήκαμε και έκαναν τον dialer και τις λίστες με τα τηλέφωνα τόσο μεγάλα και με bold;
Πραγματικά τι να πω..έφεραν πολλά πράγματα που τα θεωρώ χρήσιμα με την νέα έκδοση αλλά να το χέσω εάν το κινητό δεν με βγάζει μισή μέρα λόγο μπαταρίας.. Αν είναι δυνατόν κάθε φορά να τρέμουμε για το τι θα γίνει με την μπαταρία και να περιμένουμε 2-3 μήνες πριν κάνουμε την κάθε αναβάθμιση. Από κει που παίρναμε προϊόντα Apple για να μην ψάχνουμε στα φόρα για λύσεις τώρα μπαίνεις και διαβάζεις ότι για να κάνεις update ο ενδεδειγμένος τρόπος είναι με restore ή ακόμα καλύτερα με set up as new...αν είναι δυνατόν.. φτάσαμε 2017 και με τιμές συσκευών που σε λίγο θα αγγίζουν τα 1000 ευρώ και εγώ ψάχνομαι για να κατεβάσω το ipsw της 10.3.3 μήπως και χρειαστεί να γυρίσω πίσω..
Και νευριάζω γιατί όχι μόνο είμαι δεσμευμένος στην Apple λόγο του οικοσυστήματος και θα πρέπει να ξεβολευτώ αρκετά εάν αποφασίσω πάω αλλού αλλά και γιατί δεν βλέπω τίποτα το αξιόλογο από τον ανταγωνισμό..
Τελευταία επεξεργασία από: gRim, 22/09/2017 - 20:37
Δημοσίευση 22/09/2017 - 20:38
Τίποτα ακόμα είχα την ελπίδα μήπως γνωρίζει κανεις κανα κόλπο γιατί βαριέμαι να το στήνω από την αρχή!Το ίδιο έπαθα κι εγώ, ότι και αν δοκίμασα δεν δούλεψε και μπακάπ δεν πήρα, δοκίμασα και με άλλη εφαρμογή και απέτυχε κι εκεί. Τελικά έκανα μέσω iCloud, έσωσα και ότι φωτό δεν αποθηκεύονται και έκανα κανονική εγκατάσταση και επαναφορά από iCloud. Μακάρι να βρεις τρόπο να κάνεις κανονικό μπακάπ αλλά εγώ δεν τα κατάφερα
Δημοσίευση 22/09/2017 - 20:42
RF forever
Δημοσίευση 22/09/2017 - 20:48
Δημοσίευση 22/09/2017 - 20:50
Δημοσίευση 22/09/2017 - 21:10
Και σε εμένα δόξα το μεγαλοδύναμο τόσο στο iPhone 6S Plus όσο και στο iPad Pro που την πέρασα, όλα καλά.Στο κινητό μάλιστα έκατσε πολύ καλά και δουλεύει 'βούτυρο'
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες