Έχουμε ξεκινήσει δυνατά.
iOS 11 is draining iPhone and iPad batteries more than twice as fast as iOS 10
εάν δεν λυθεί το πρόβλημα προσωπικά δεν την περνάω στο 5S είναι που είναι μην το αποτελειώσω κιόλας
Δημοσίευση 25/09/2017 - 19:59
Έχουμε ξεκινήσει δυνατά.
iOS 11 is draining iPhone and iPad batteries more than twice as fast as iOS 10
εάν δεν λυθεί το πρόβλημα προσωπικά δεν την περνάω στο 5S είναι που είναι μην το αποτελειώσω κιόλας
Δημοσίευση 25/09/2017 - 20:01
Aπιστευτο, δουλεψε και σε μενα!
Σ ευχαριστω φιλε, τι να πω, δεν υπηρχε περιπτωση να φανταστω οτι κατι τετοιο μπορουσε να βοηθησει!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/09/2017 - 21:16
Πέρασα το απόγευμα το ios 11 στο ipad. Έπαιζα ένα παιχνίδι (CSR2) κλείνω την εφαρμογή κ μετά ανοίγω το game πάλι. Δυστυχώς είχε χαθεί ότι είχα από cars κ ξανάρχιζε από την αρχή, ξέρουμε τι συμβαίνει?
Τελευταία επεξεργασία από: teogn7, 25/09/2017 - 21:19.
Δημοσίευση 25/09/2017 - 23:43
Στα μηνύματα υπάρχει σε εσάς η επιλογή για συγχρονισμό με iCloud?
Δημοσίευση 25/09/2017 - 23:47
Σε εμένα δεν υπάρχειΣτα μηνύματα υπάρχει σε εσάς η επιλογή για συγχρονισμό με iCloud?
Δημοσίευση 25/09/2017 - 23:51
Τελικά μόλις είδα οτι θα γίνει release σε επερχόμενο update. Ήρθε η ώρα λοιπόν να γυρίσω πάλι στο iOS 10.3.3
Πρώτη φορά τόσα χάλια συναντώ...
Δημοσίευση 25/09/2017 - 23:52
Στα μηνύματα υπάρχει σε εσάς η επιλογή για συγχρονισμό με iCloud?
Δημοσίευση 26/09/2017 - 00:08
Δημοσίευση 26/09/2017 - 00:15
Εγώ αντίθετα θεωρώ ότι το 7plus με iOS 11 έγινε τούμπανο .Τελικά δεν άντεξα και υπέκυψα κι εγώ στην αναβάθμιση! Έχω iPhone 7 Plus και έκανα αναβάθμιση από το Laptop με Restore και Setup As new!
Λοιπόν μόνο άσχημα πράγματα έχω να πω! Οκ το 1ο 24ωρο δεν είναι τόσο αντικειμενικό αλλά έχω να πω ότι ενώ στην αρχή μου φαινόταν ότι δεν υπάρχει και τρελή διαφορά πλέον μου το σεταρισα μου φαίνεται αισθητά πιο αργό στο άνοιγμα οποιασδήποτε εφαρμογής, είτε στοκ είτε 3rd Party! Ευτυχώς δεν κρασάρε σε κάτι ακόμα και δεν έχω δει κάποιο bug!
Το Notification Center ενώ μέχρι πρότινος ήταν το καλύτερο σε πλατφόρμα πλέον το έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους, μπερδεύει πολύ που είναι ουσιαστικά η lock screen, και αφαίρεσαν και την ρύθμιση για σβήσιμο όλων!
Το 3D Touch το έχουν παραγκωνισει τελείως αφαιρώντας χρήσιμα gestures για εναλλαγή Apps στα αριστερά της οθόνης!
Το Control Center ενώ μοιάζει λίγο μπερδεγουι τελικά δείχνει πολύ εύχρηστο και όμορφο αλλά τα toggles είναι άχρηστα καθώς αποσυνδέουν το iPhone και δεν κλείνουν WiFi και Bluetooth!
Τέλος το θέμα μπαταρία είναι τεράστιο, πραγματικά την ρουφάει τρομερά την μπαταρία μέρα δεν βγάζει ούτε κατα διάνοια, νομίζω είναι χαοτική σε σχέση με το 10.3.3!
Αυτά μέχρι στιγμής, μπορεί να μου διαφεύγει κάτι αλλά θεωρώ απαράδεκτο να υποβιβάζει τόσο πολύ τα προηγούμενα μοντέλα ειδικά το 7αρι που οι διάφορες του είναι μηδαμινές από το 8αρι!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 26/09/2017 - 02:24
Ρε παιδιά όταν πάω να ενεργοποιήσω τις κλήσεις σε άλλες συσκευές ώστε να μπορώ να απαντώ
στο ipad ή στο imac μου βγάζει ότι δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση γιατί πρέπει να έχεις συνδεθεί στο Face Time και
iCloud με το ίδιο Apple ID ! Εννοείται πως το έχω κάνει !!
Ξέρει κανείς τι φταίει ?
Δημοσίευση 26/09/2017 - 06:15
Δοκίμασε να βάλεις ένα οποιοδήποτε τραγούδι χύμα στην βιβλιοθήκη σου.
Σε μένα υπάρχει ένα bug, με το οποίο αν έχεις μονο playlists, δεν τις εμφανίζει στο Music app του iPhone.
Στο iPad τις εμφάνιζε όλες κανονικά.
Μόλις πρόσθεσα ένα τραγούδι χύμα στην βιβλιοθήκη μου, εμφάνισε και αυτό και τις playlists.
Σε ένα ξένο φόρουμ που τους το είπα, το δοκίμασαν και έπαιξε! Εδώ ένας συμφορίτης που το δοκίμασε δεν...
Το δοκίμασα κι εγώ, κανένα αποτέλεσμα..
Δημοσίευση 26/09/2017 - 06:17
Έχετε ενεργοποιημένο το icloud music library στις Ρυθμίσεις-Μουσική;
Αν εννοείς το Show Apple Music (Ρυθμίσεις>Music), ναι είναι ενεργοποιημένο..
Δημοσίευση 26/09/2017 - 07:09
Αν εννοείς το Show Apple Music (Ρυθμίσεις>Music), ναι είναι ενεργοποιημένο..
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες