Μπορει να έχεις 1 GB αλλά η χωρητικότητα στα λίγα μεταβάλεται συνεχώς (πχ τρώει χώρο για τις μικρογραφίες των φωτό από icloud και χώρο για κανονικές φωτό που είδες τελευταία σε πλήρη ανάλυση και έχουν κατέβει στο κινητό σου).Καλησπέρα παιδιά έχω μια ερώτηση, με το που βγήκε το iOS 11 το πέρασα στο 6αρι μου και όλα κομπλέ. Το θέμα μου όμως τώρα είναι πώς θέλω να περάσω την 11.0.1 το έχω κατεβάσει κανονικά στο iTunes στον υπολογιστή συνδέω το κινητό και όταν πατάω ενημέρωση μου λέει ότι απαιτούνται 770mb ελεύθερα στο iPhone για να γίνει η ενημέρωση ενώ έχω 1gb ελεύθερο στο κινητό και δεν με αφήνει να το περάσω. Να σημειώσω ότι έχω την τελευταία έκδοση iTunes 12.7. Ξέρει κανείς τι γίνεται;
Όταν πάει να τρέξει κάτι απαιτητικό σε χωρητικότητα , το κινητό απελευθερώνει χώρο από άλλα παλιά στοιχεία που προσωρινά δεν χρειάζεται για να χωρέσει την εφαρμογή αν χωράει .
Όποτε γενικά η ακριβής χωρητικότητα του κινητού δεν είναι ποτέ σταθερή κατά την λειτουργία του ιδιαίτερα όταν έχουμε λίγη χωρητικότητα και αναγκάζεται να παίζει έτσι πολύ με τα αρχεία..
Εξαρτάται από τι εφαρμογές έχεις τρέχεις κάθε στιγμή και από τις απαιτήσεις λειτουργίας του κινητού.
Αλλά μην σε νοιάζει όλα αυτά τα κάνει μόνο του ώρες να σε ρωτάει ξέρει αυτό , εσυ απλά κάνε αυτό που σου υπέδειξε. Βγάλε 770 MB για να εγκατασταθεί το νέο λειτουργικό και μετά τα ξαναβαζεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 30/09/2017 - 12:20.