Έχω το air 2 ρε συ και θα ήθελα κάτι διαφορετικό σχεδιαστικά (λέμε τώρα) για να πω ότι πήρα κάτι καινούργιο.Εγώ ψήνω και το παλιό iPad Pro. Αμελητέες οι διαφορές αν σε ενδιαφέρει το Pencil.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 06/06/2017 - 13:13
Έχω το air 2 ρε συ και θα ήθελα κάτι διαφορετικό σχεδιαστικά (λέμε τώρα) για να πω ότι πήρα κάτι καινούργιο.Εγώ ψήνω και το παλιό iPad Pro. Αμελητέες οι διαφορές αν σε ενδιαφέρει το Pencil.
Δημοσίευση 06/06/2017 - 13:19
Έχω το air 2 ρε συ και θα ήθελα κάτι διαφορετικό σχεδιαστικά (λέμε τώρα) για να πω ότι πήρα κάτι καινούργιο.
Ειδικά αυτό το σκεπτικό, το έχω αποβάλλει εντελώς. Εργαλεία είναι και βλέποντας την αντοχή στο χρόνο του iPad mIni 2 και του iPad Retina 3 της κοπέλας μου, απλά ξέρω ότι ήρθε η ώρα για αντακατάσταση.
Και σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να αξιοποιήσω τα επιδόσεις των παλιών συσκευών στην οικεία. Είτε για music player, home control, ή απλό web reader.
Το επόμενο iPad θα είναι αντικαταστάτης του Sony Vaio 9-ετίας. Αν και ζορίζομαι να αποχωριστώ την Blizzard και το Heroes Of The Storm...
Τελευταία επεξεργασία από: iAthanasios, 06/06/2017 - 13:19.
Δημοσίευση 06/06/2017 - 13:21
Σωστό κ αυτό που λες αλλά αν η διαφορά παίζεται στο 100€(μεταξύ 9,7 & 10,5) προτιμώ να πάω στο καινούργιο που θα είναι και 64αρι. Προσωπική άποψη πάντα.Ειδικά αυτό το σκεπτικό, το έχω αποβάλλει εντελώς. Εργαλεία είναι και βλέποντας την αντοχή στο χρόνο του iPad mIni 2 και του iPad Retina 3 της κοπέλας μου, απλά ξέρω ότι ήρθε η ώρα για αντακατάσταση.
Και σκέφτομαι με ποιο τρόπο μπορώ να αξιοποιήσω τα επιδόσεις των παλιών συσκευών στην οικεία. Είτε για music player, home control, ή απλό web reader.
Το επόμενο iPad θα είναι αντικαταστάτης του Sony Vaio 9-ετίας. Αν και ζορίζομαι να αποχωριστώ την Blizzard και το Heroes Of The Storm...
Δημοσίευση 06/06/2017 - 13:27
Τι εννοείς? Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως όσοι έχουν 7/plus δεν αξίζει να αναβαθμίσουν. Πίστευα πως το AR θα ήταν αποκλειστικότητα του 8, αλλά όχι.
Οπότε για την αλλαγή σε oled, ασύρματη φόρτιση, iris, άλλο σχεδιασμό παραμείνει το κλασικό ανά 2 χρόνια αναβάθμιση.
εννοώ ότι σίγουρα έχουν κρατήσει κάποια features του iOS11 τα οποία θα επιλέξουν να μας παρουσιάσουν το Σεπτέμβρη. Βέβαια το πιο πιθανό αυτά τα features να σχετίζονται με τα νέα iPhone....
Το αν και πόσο συχνά αξίζει να κάνεις αναβάθμιση είναι πιστεύω κάπως υποκειμενικό θέμα. Σίγουρα οσο το καθυστερείς, η αναβάθμιση σου δίνει ότι καινούργιο έφερε η τελευταία γεννιά συν ότι καινούργιο έφερε η προηγούμενη και ούτω καθεξής...Αντίστοιχα, αν αναβαθμίζεις κάθε χρόνο, o αριθμός των νέων features που λαμβάνεις είναι μικρότερος.... αλλά apple είναι αυτή....
Δημοσίευση 06/06/2017 - 13:36
Σωστό κ αυτό που λες αλλά αν η διαφορά παίζεται στο 100€(μεταξύ 9,7 & 10,5) προτιμώ να πάω στο καινούργιο που θα είναι και 64αρι. Προσωπική άποψη πάντα.
Προσωπικά μιλώντας και εγώ:
Να μου μείνει και μένα κανά 100άρικο για κανά non-entry-level-MacBook
Δημοσίευση 06/06/2017 - 13:39
Refurbished από που εδω στην Ελλάδα;Προσωπικά μιλώντας και εγώ:
Να μου μείνει και μένα κανά 100άρικο για κανά non-entry-level-MacBook
- Είναι ψυχολογικό το όριο στο 500άρικο, όπου και το βρίσκω ανακατασκευασμένο. Και με τα 90€ παραπάνω φτάνω την 128άρα έκδοση.
- Είναι για την κοπελιά. Ούτε που θα καταλάβει τη διαφορά του παλιού με του νέου Pro, αν δεν τα δει δίπλα δίπλα.
Δημοσίευση 06/06/2017 - 13:43
Αυτές είναι οι παλιές δυνατότητες της SIRI...
Unbenannt.PNG 237.96KB 74 downloads
Αυτές είναι οι νέες δυνατότητες της SIRI...
Unbenannt2.PNG 330.41KB 75 downloads
Καλοδεχούμενες και σε άλλες παρόμοιες εφαρμογές.
Τελευταία επεξεργασία από: iAthanasios, 06/06/2017 - 13:48.
Δημοσίευση 06/06/2017 - 13:56
Predictive πληκτρολόγιο στα ελληνικά ή έστω Ελληνικό Λεξικό;
Τελευταία επεξεργασία από: theoapo, 06/06/2017 - 14:05.
Δημοσίευση 06/06/2017 - 14:00
Predictive πληκτρολόγιο στα ελληνικά ή έστω Ελληνικό Λεξικό...
είναι ερώτηση ή το βρήκες στη Beta?
Δημοσίευση 06/06/2017 - 14:04
είναι ερώτηση ή το βρήκες στη Beta?
Ερώτηση ήταν αλλά το ερωτηματικό μετατράπηκε σε emoticon...
Δημοσίευση 06/06/2017 - 14:06
δεν έχει αλλάξει τίποτα εκείPredictive πληκτρολόγιο στα ελληνικά ή έστω Ελληνικό Λεξικό;
Δημοσίευση 06/06/2017 - 14:09
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 06/06/2017 - 14:10.
Δημοσίευση 06/06/2017 - 14:25
παιδες, υπάρχει περίπτωση το imessages in the icloud να εννοεί ότι θα μπορείς να μπαίνεις στο www.icloud.com και να βλέπεις τα μηνύματα σου? θα το είχαν δείξει αν ίσχυε ε?
Δημοσίευση 06/06/2017 - 14:29
παιδες, υπάρχει περίπτωση το imessages in the icloud να εννοεί ότι θα μπορείς να μπαίνεις στο www.icloud.com και να βλέπεις τα μηνύματα σου? θα το είχαν δείξει αν ίσχυε ε?
Σχετικά με το iCloud sync των messages...
Ξέρει κανείς αν θα συγχρονίζονται και τα SMS μαζί με τα iMessages;
Επίσης το sync θα περιλαμβάνει και το Apple Watch; Έχω βαρεθεί να διαγράφω τα άχρηστα messages από 3 διαφορετικές συσκευές (phone, pad, watch)...
Δημοσίευση 06/06/2017 - 14:34
Μια άποψη για το ios 11...
Ήρθα σχετικά πρόσφατα στην οικογένεια της apple (πριν ένα χρόνο) , προερχόμενος από android με δυνατότητα root , custom roms και kernels κτλ.
Το πρώτο πράγμα που μου έλειψε στο ios ήταν το jealbreak , αλλά δεν το επιχείρησα ούτε για δοκιμή γιατί δεν ήθελα να χαλάσω αυτή την ομοιογένεια που έχει το ios. Μπορεί να του λείπουν πολλά πράγματα (αυτονόητα κάποιες φορές) , αλλά σου δίνει την αίσθηση ενός "δεμένου" λειτουργικού, ταχύτατου και γιατί όχι .. είναι και όμορφο το άτιμο.
Πέρασα πριν λίγες ώρες το ios 11 σε iphone 5s και το έβγαλα σχεδόν αμέσως. Ο λογος ; Όχι τα κολλήματα , που είναι αναμενόμενα σε αυτη τη φάση , αλλά γιατί δεν έχει κάτι να με κρατήσει. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές είναι ίδιες με το ios 10. Xάρτες (και μην μου πει κανείς για τα όρια ταχύτητας) , φωτογραφίες , μουσική , mail , calendar κτλ. Καινούργιες δυνατότητες δεν υπάρχουν , εκτος κι αν έχεις apple watch ή homekit. Το μόνο που ζηλεύω είναι το control center , όπου επιτέλους υπάρχει διακόπτης για τα δεδομένα , αν και θα προτιμούσα να υπάρχει και ένας για την εναλλαγή δικτύου 3/4G.
Η γνώμη μου ... απογοήτευση. Το ios 11 θα έπρεπε να λέγεται ios 10.4.
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες