Καλημέρα παιδιά. Επειδή δεν ξέρω αν αυτό που θα γράψω ίσχυε στις προηγούμενες εκδόσεις του IOS το γραφω εδώ και δεν ανοίγω καινουριο thread.
1) Λοιπόν, όντας e-mailakias θέλω να μου έρχεται ειδοποίηση όταν έρχεται καινούριο mail στο κινητό μου χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να κάνω ανανέωση στο Μαιλ μου.
2) Έχω κάνει download to True Caller και θέλω να μου εμφανίζεται banneraki ή έστ κάτι τελοσπάντων όταν με καλέι κάποιος να μου εμφανίζει ποιός είναι, αυτή την δυνατότητα την είχα σε android τώρα δεν μπορώ;
3) Κάποιες φορές μου έρχεται ειδοποίηση είτε στο FB είτε στο messenger και το κινητό αν είναι κλειδωμένο απλά ανάβει η οθόνη για λίγο χωρίς να μου δείχνει τι ειδοποίηση έχω και μετά σβήνει πάλι.
4) Στο ξυπνητήρι δεν υπάρχει η δυνατότηα να πατώ κάτι άλλο εκτός από το Snooze; Γιατί κάθε φορά αναγκάζομαι να απενεργοποιώ τα ξυπνητήρια που έχω για να μην ενεργοποιηθεί όταν είμαι στην δουλειά.
Αν μπορούσε κάποιος να με διαφωτήσει θα του ήμουν ευγνώμων, (αν μπορείτε οι ρυθμίσεις που θα μου πείτε να είναι στα αγγλικά ακόμα καλύτερα).