Παντως σε μενα στο air μουχει κανει αρκετα κολλημματα, ελεω 1ης beta γιαυτο και επαναλαμβανω ειδικα στο iphone περαστε το ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ και μαλιστα θα ελεγα να μην το περασετε αν ειναι η βασικη σας συσκευη.
Σε εμενα πχ ενω γενικα προσεχω παρα πολυ το air για το πως το φορτιζω, με την νεα beta εχω θεμα με το οτι πολλες φορες σκαλωνει και δειχνει οτι δεν φορτιζει..
Τρωει ενα hard reset και στρωνει.. Οπως επισης καμμια φορα η νεα μπαρα εφαρμογων κολλαει και ενω το εχω οριζοντιο προσανατολισμο, η μπαρα παραμενει για λιγο καθετη...
Με το ζορι κρατηθηκα σημερα να μην επιστρεψω γιατι πολυ απλα το ipad δεν ειναι και iphone που αναγκαστικα ειναι πιο αναγκαιο να μην τρωωει κολλημματα
Επισης εχω ηδη διαβασει σε πολλες site αλλα και σε group στο fb οτι υπαρχουν πολλοι που φωναζουν να μην βιαστει κανεις ειδικα στο iphone του να την περασει...
Τα κολλημματα ειναι αρκετα - γιατι ειδικα η 1η beta αφορα developers και τα πισωγυρισματα ειναι συχνα..
Οποτε παιδες καλυτερα, γνωμη μου, να περιμενουμε και κανα δυο betes ακομα ωστε να στρωσει λιγο το πραγμα…
thanx και σορυ για το γραμμα