iOS 11 - Πρώτη γνωριμία
Δημοσίευση 18/09/2017 - 06:24
Ad
Δημοσίευση 18/09/2017 - 08:46
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 18/09/2017 - 08:54
Καλημέρα σας,
Απολογούμαι αν έχετε ερωτηθεί ξανά γι αυτο. Εχω εγκαταστησει το ios 11 Golden Master μέσω εγγραφής σαν beta tester της apple. Οταν αυριο κυκλοφορήσει το επίσημο version, αν υπαρχουν καποιες αλλαγές θα τις δώ στο κινητο? Πως μπορω να είμαι σιγουρος ότι το version που θα έχω θα είναι ακριβώς το ίδιο με το official? Επισης, αν κάνω delete το profile μου τώρα που έχω εγκαταστήσει το ios 11 Golden Master θα εχω καποια προβληματα με μελλοντικές αναβαθμίσεις ή πλέον θα είμαι όπως όλους τους άλλους και θα βλέπω μόνο τις official αναβαθμίσεις? Σας ευχαριστώ πολύ.
Δημοσίευση 18/09/2017 - 09:16
καλημέρα αν GM είναι ίδια με την επίσημη έκδοση θα αναφερθεί εδώ αν τελικά είναι ίδια GM-επίσημη και δεν σε ενδιαφέρει να βλέπεις μετά τις beta εκδόσεις απλά σβήσε το προφίλ και reboot την συσκευη ,φυσικά η καλύτερη λύση είναι restore και καθαρή εγκατάσταση το νέο ios.
Δημοσίευση 18/09/2017 - 14:02
Sent from my iPhone using Tapatalk
RF forever
Δημοσίευση 18/09/2017 - 14:05
Σήμερα στις 8;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αύριο στις 8
Δημοσίευση 18/09/2017 - 14:28
Είμαι με την gm 11 και παρατηρώ ότι πλέον δεν βγάζει ειδοποίηση νοτιφικεσιον (χαχαχα το έγραψα ελληνικά!) όταν συνδέετε με το Bluetooth του αυτοκινήτου για συχνές τοποθεσίες διαδρομών ή για το που βρίσκεται παρκαρισμένο το αυτοκίνητο....
και εξηγώ...
Παλιά μπαίνοντας στο αυτοκίνητο μου έβγαζε ειδοποίηση προβλέποντας την διαδρομή που θέλω να κάνω βάση των συχνών τοποθεσιών που έχω ενεργοποιημενες με πληροφορίες κίνησης απόσταση κτλ.
Επίσης όταν έφευγα από το αυτοκίνητο πάλι έβγαζε ειδοποίηση μέσω των χαρτών για το που έχω παρκάρει κτλ. (μόλις από συνδεόταν από το Bluetooth ).... τώρα αν μπω στους χάρτες δείχνει που έχω παρκάρει αλλά δε βγάζει ειδοποίηση (μπανερ)....ούτε όπως είπα για συχνές τοποθεσίες και πρόβλεψη διαδρομής. Ξέρει κάποιος κάτι? Δε έχω αλλάξει κάτι από τις ρυθμίσεις μου ασφαλώς! Τα φώτα σας οποίος ξέρει κάτι!?
Δημοσίευση 18/09/2017 - 14:50
Καλό θα ήταν να αναμένετε 2-3 μέρες να περάσετε την καινούργια έκδοση, καθώς έχει αποδειχτεί πολλάκις, ότι υπάρχουν θέματα στις πρώτες ώρες κυκλοφορίας.
Επίσης, απαραιτήτως, αντίγραφο ασφαλείας πριν κάνετε την αναβάθμιση, και προτείνεται να γίνει η διαδικασία μέσω iTunes, μιας και είναι μια major αλλαγή στο iOS.
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 18/09/2017 - 15:18
Πως μπορω να είμαι σιγουρος ότι το version που θα έχω θα είναι ακριβώς το ίδιο με το official? Επισης, αν κάνω delete το profile μου τώρα που έχω εγκαταστήσει το ios 11 Golden Master θα εχω καποια προβληματα με μελλοντικές αναβαθμίσεις ή πλέον θα είμαι όπως όλους τους άλλους και θα βλέπω μόνο τις official αναβαθμίσεις? Σας ευχαριστώ πολύ.
Απο το Build Number.
Το Profile το κρατάς για μελλοντικά Beta Updates.
Μια ερώτηση και από εμένα μήπως κάποιος ξέρει κάτι ....
Είμαι με την gm 11 και παρατηρώ ότι πλέον δεν βγάζει ειδοποίηση νοτιφικεσιον (χαχαχα το έγραψα ελληνικά!) όταν συνδέετε με το Bluetooth του αυτοκινήτου για συχνές τοποθεσίες διαδρομών ή για το που βρίσκεται παρκαρισμένο το αυτοκίνητο....
και εξηγώ...
Παλιά μπαίνοντας στο αυτοκίνητο μου έβγαζε ειδοποίηση προβλέποντας την διαδρομή που θέλω να κάνω βάση των συχνών τοποθεσιών που έχω ενεργοποιημενες με πληροφορίες κίνησης απόσταση κτλ.
Επίσης όταν έφευγα από το αυτοκίνητο πάλι έβγαζε ειδοποίηση μέσω των χαρτών για το που έχω παρκάρει κτλ. (μόλις από συνδεόταν από το Bluetooth ).... τώρα αν μπω στους χάρτες δείχνει που έχω παρκάρει αλλά δε βγάζει ειδοποίηση (μπανερ)....ούτε όπως είπα για συχνές τοποθεσίες και πρόβλεψη διαδρομής. Ξέρει κάποιος κάτι? Δε έχω αλλάξει κάτι από τις ρυθμίσεις μου ασφαλώς! Τα φώτα σας οποίος ξέρει κάτι!?
Κάνε για αρχή ένα Forget στο ΒΤ και συνδέσου ξανά.
Δημοσίευση 18/09/2017 - 15:37
Το Profile το κρατάς για μελλοντικά Beta Updates.
Αντε να δουμε πότε με το καλο νικ!
Δημοσίευση 18/09/2017 - 16:29
εγώ έχω επιπλέον του lag στο 3d touch και κάτι άλλο με την GM wifi και μπλε δόντι ενώ είναι απενεργοποιημένα ενεργοποιούνται από μόνα τους! κατανάλωση μπαταρίας χειρότερη από 10.3.3, λίγο πιο αργό. μόλις πήγα πίσω στην 10.3.3. iphone 7.
Δημοσίευση 18/09/2017 - 16:46
Είναι περασμένη πάνω σε 2 με 3 δοκιμαστικές όποτε φανταστείτε δεν είναι στρωμένη σωστά.
Από μπαταρία αρκετά ευχαριστημένος όπως όταν είχε βγει η 10. Με 2 3 επόμενες θα πηγαίνει ακόμη καλύτερα.
Παιδιά δοκιμαστική είναι μην τρελένεστε. Κρατάω αρχείο Geekbench 4 και πιστέψτε με είναι σχεδόν ίδια με την δέκα.
Η ταχύτητα που λέτε μπορεί είναι θέμα optimize που σε ξανά δυο εβδομάδες όλα θα στρώσουν. Την δοκιμάζω στο iPad Air 2.
Δεν πηγαίνω πίσω στην 10 αυτό είναι σίγουρο.
Απλά θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όποιον γνωρίζει.
Στον File manager παιδιά όταν έβαλα την 11 έβλεπα στις τοποθεσίες αριστερά εκτός του iCloud Drive και το τοπικό drive «On my ipad». Δεν ξέρω τι έγινε ρε παιδιά αλλά σήμερα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. Έχετε παιδιά ιδέα τι συνέβη ή αν συνέβη σε κάποιον άλλον;
Μιλάμε σπαστικα επειδή δεν πρόλαβα να τον δοκιμάσω.
Μήπως απενεργοποίησα κάτι κατά λάθος;
Δημοσίευση 18/09/2017 - 17:01
Απλά θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όποιον γνωρίζει.
Στον File manager παιδιά όταν έβαλα την 11 έβλεπα στις τοποθεσίες αριστερά εκτός του iCloud Drive και το τοπικό drive «On my ipad». Δεν ξέρω τι έγινε ρε παιδιά αλλά σήμερα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. Έχετε παιδιά ιδέα τι συνέβη ή αν συνέβη σε κάποιον άλλον;
Μιλάμε σπαστικα επειδή δεν πρόλαβα να τον δοκιμάσω.
Μήπως απενεργοποίησα κάτι κατά λάθος;
Τελικά το θέμα το έλυσα κατεβάζοντας κάποια εφαρμογή της Apple, όπως τo pages και σώζονται ένα αρχείο μέσα απ αυτή την εφαρμογή τοπικά, μετά μου το εμφάνισε σαν επιλογή στο files.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 18/09/2017 - 19:45
Δηλαδή την Τετάρτη έχουμε την πρώτη public beta για την 11.0.1;"20.09.2017. Apple has released the first iOS 11.0.1 public beta for users to test without paid developer accounts".
Knowledge is Power
Knowledge Is Power
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες