επρεπε να ειχες παει αλλα θα ξαναερθεις παλι πισωείμαι έτοιμος να πάω s8 χαχαχαχα μετά από 7 χρόνια μήλο....τους δίνω περιθώριο αυτή την βδομάδα χαχαχα
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 19/09/2017 - 10:41
επρεπε να ειχες παει αλλα θα ξαναερθεις παλι πισωείμαι έτοιμος να πάω s8 χαχαχαχα μετά από 7 χρόνια μήλο....τους δίνω περιθώριο αυτή την βδομάδα χαχαχα
Δημοσίευση 19/09/2017 - 10:42
επρεπε να ειχες παει αλλα θα ξαναερθεις παλι πισω
θα με στείλουν αδερφέ....
Δημοσίευση 19/09/2017 - 10:42
Δημοσίευση 19/09/2017 - 10:44
Φυγε τοτε αν ετσι νομιζεις
Δημοσίευση 19/09/2017 - 11:01
είμαι έτοιμος να πάω s8 χαχαχαχα μετά από 7 χρόνια μήλο....τους δίνω περιθώριο αυτή την βδομάδα χαχαχα
εεεεεεεε όχι και έτσι μόνο που ακούω android βάζω φλουμπες
Δημοσίευση 19/09/2017 - 11:08
εεεεεεεε όχι και έτσι μόνο που ακούω android βάζω φλουμπες
χαχαχαχαχαχα
Δημοσίευση 19/09/2017 - 11:42
Επίσης στην GM που έχω τώρα ακόμα δεν έφτιαξαν όταν από τις επαφές επιλέξω να στείλω μήνυμα σε μία επαφή δεν μου ανοίγει τα μηνύματα σε αυτή την επαφή αλλά γενικά στα μηνύματα και πρέπει να μπω στην επαφή για να στείλω...
Knowledge is Power
To ιδιο κανει και σε εμενα, επίσης εαν ειμαι σε Wifi και 4G και απενεργοποιήσω απο το CC το Wifi κάποιες φορες βγαινει απο το Wifi που ειμαι αλλα δεν κλεινει το διακοπτη,πρεπει να παω απο τις ρυθμισεις να τον κλείσω.
Το Safari μερικες φορες εχει κατι lagakia ενω και το 3D ελάχιστο πλεον αλλά υπαρκτο σε εμένα stutter πριν ανοίξει.Κάποια άλλα θέματα είναι εφαρμογών κάτι που είναι λογικο μιας και δεν εχουν αναβαθμιστεί όλες οι εφαρμογές οπως πρεπει για το ios11.
Εαν βάλετε στο Control Center το alarm σας λειτουργει το 3D? Εμένα όχι,κανει τη δονηση του εφε αλλά δεν ανοίγει μενού.
Θα αφησω το beta profile και σμρ αν και λογικα θα ειναι ιδια η βερσιον με την τελικη απλά ετσι για σιγουρια.Δυστυχως δεν μπορω να κανω restore και update οπως προβλεπεται κανονικα και σωστοτερα γιατι η εφαρμογη της αλφα μπανκ θελει απο την αρχη ενεργοποιηση και 2 φορες που το εκανα στο παρελθον ημουν μετα στα τηλεφωνα για ενεργοποιηση απο την αρχη με επαληθευσεις κτλ.Οποτε μονο update
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 19/09/2017 - 11:44.
Δημοσίευση 19/09/2017 - 12:02
Δημοσίευση 19/09/2017 - 12:03
Δημοσίευση 19/09/2017 - 12:23
πίσης στην GM που έχω τώρα ακόμα δεν έφτιαξαν όταν από τις επαφές επιλέξω να στείλω μήνυμα σε μία επαφή δεν μου ανοίγει τα μηνύματα σε αυτή την επαφή αλλά γενικά στα μηνύματα και πρέπει να μπω στην επαφή για να στείλω...
εμενα δεν το κανει αυτο , ανοιγει κανονικα μηνυματα κι στελνει ( το χρησιμοποιω συνεχεια ετσι )
Δημοσίευση 19/09/2017 - 12:59
Επίσης στην GM που έχω τώρα ακόμα δεν έφτιαξαν όταν από τις επαφές επιλέξω να στείλω μήνυμα σε μία επαφή δεν μου ανοίγει τα μηνύματα σε αυτή την επαφή αλλά γενικά στα μηνύματα και πρέπει να μπω στην επαφή για να στείλω...
Knowledge is Power
Δημοσίευση 19/09/2017 - 13:37
πίσης στην GM που έχω τώρα ακόμα δεν έφτιαξαν όταν από τις επαφές επιλέξω να στείλω μήνυμα σε μία επαφή δεν μου ανοίγει τα μηνύματα σε αυτή την επαφή αλλά γενικά στα μηνύματα και πρέπει να μπω στην επαφή για να στείλω...
εμενα δεν το κανει αυτο , ανοιγει κανονικα μηνυματα κι στελνει ( το χρησιμοποιω συνεχεια ετσι )
Το περίεργο είναι ότι το κάνει την πρώτη φορά, μετά εφόσον η εφαρμογή είναι στο παρασκήνιο δουλεύει κανονικά.
Δημοσίευση 19/09/2017 - 14:40
σε 6s θα ειναι οκ η αναβαθμιση σε ios 11 ξερουμε κατι
Δημοσίευση 19/09/2017 - 14:49
Knowledge is Power
Δημοσίευση 19/09/2017 - 15:05
Κάνε force close την εφαρμογή μηνύματα, ξαναδοκιμασε και πες μας.Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα σε 7άρι μου ανοίγει κανονικά το μήνυμα στη συγκεκριμένη επαφή.
0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες