Είναι ψυχολογικό καθαρά !! Προσπαθώ πολύ καιρό να το ξεπεράσω αλλά τίποτα ... ούτε οι φούντες , τα ζαναξ και οι ύπνο θεραπείες με βοήθησαν !!!Ειλικρινά δεν μπορω να καταλάβω τόσα χρόνια γιατί ορισμένοι ενω βάζουν την GM θελουν μετα να περασουν ξανα απο επανω την τελική εκδοση που ειναι ιδια με την GM;
iOS 11 - Πρώτη γνωριμία
Δημοσίευση 20/09/2017 - 12:52
Ad
Δημοσίευση 20/09/2017 - 12:58
Πέρα από καθυστερήσεις, κατανάλωση μπαταρίας και κολληματάκια σε 6splus, παρατήρησα αύξηση του ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου (χωρίς να έχω κάνει βελτιστοποίηση στις φωτογραφίες). Μία λεπτομέρεια (σημαντική για εμένα) είναι η αφαίρεση του εικονιδίου της στάθμης της μπαταρίας συνδεδεμένου bluetooth headset, όταν οι ήχοι του τηλεφώνου δε μεταφέρονται εκεί. Με αυτή την αφαίρεση δε μπορώ να καταλάβω αν το headset είναι ή όχι συνδεδεμένο, αφού το εικονίδιο του bluetooth είναι ούτως ή άλλως φωτισμένο, λόγω της σύνδεσης με το applewatch. Επίσης, δε βολεύει η μετακίνηση, στο κάτω μέρος της οθόνης, του πλήκτρου διαγραφής, στο πληκτρολόγιο του τηλεφώνου. Ελπίζω οι επόμενες εκδόσεις του ios να λύσουν τα όποια θεματάκια,
Δημοσίευση 20/09/2017 - 13:07
Ειλικρινά δεν μπορω να καταλάβω τόσα χρόνια γιατί ορισμένοι ενω βάζουν την GM θελουν μετα να περασουν ξανα απο επανω την τελική εκδοση που ειναι ιδια με την GM;
γιατι δεν ειναι παντα η πρωτη επισημη εκδοση ενος software/os ιδια με την GM.
Sent from my iPhone using Tapatalk
legit
Δημοσίευση 20/09/2017 - 13:07
προσπαθω να το περασω το ios 11 με shift και restore και δεν μπορω......αν ειναι δυνατον
Δημοσίευση 20/09/2017 - 13:12
εγω ποτε δεν εκλεινα bt - wifi -4g κλπ
Ποτε δεν ειχα προβλημα καταναλωσης.
Μην ασχολειστε μ αυτα...
Θεωρώ ότι κανεις λάθος, φυσικά κι εχει άσκοπη κατανάλωση και ακτινοβολία.
Δημοσίευση 20/09/2017 - 13:19
ας γραψει καποιος καποιο link να μπορεσω να περασω την ios 11 καθαρη απο την beta gm που ειμαι τωρα
Δημοσίευση 20/09/2017 - 13:23
Το iOS 11 εκτός του Tage, "αντιγράφει" και το MultiIconMover.
Μπορείτε πλέον να μετακινήσετε πολλά εικονίδια εφαρμογών ταυτόχρονα σε άλλες σελίδες της Home screen
Βάλτε την Home Screen σε Jiggle Mode, και ενώ κρατάτε κάτω από το δάκτυλο σας μια εφαρμογή υποψήφια για μετακίνηση, επιλέξτε με ένα άλλο, όσες άλλες εφαρμογές θέλετε. Αυτές θα συμπτυχθούν κάτω από το αρχικό σας δάκτυλο.
Μπορείτε πλέον με το άλλο χέρι να μετακινηθείτε σε όποια σελίδα θέλετε και να οριστικοποιήσετε την μετακίνηση των εικονιδίων απλώς αφήνοντας το αρχικό σας δάκτυλο.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 20/09/2017 - 13:29
Δημοσίευση 20/09/2017 - 13:25
γιατι δεν ειναι παντα η πρωτη επισημη εκδοση ενος software/os ιδια με την GM.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και ποιος το λέει αυτό οτι η GM δεν ειναι η ιδια με την επίσημη που βγήκε εχθες;
Δημοσίευση 20/09/2017 - 13:26
Θεωρώ ότι κανεις λάθος, φυσικά κι εχει άσκοπη κατανάλωση και ακτινοβολία.
Ελάχιστη κατανάλωση φίλε μου. Χρήσιμο κι αυτό:
http://www.iphonehel...93#entry1907292
Όσον αφορά την ακτινοβολία, κατα την ταπεινή μου άποψη αυτό είναι μια άλλη ιστορία η οποία συνήθως είναι σαφώς πιο φουσκωμένη από αυτά που ισχύουν στην πραγματικότητα. Αλλά μάλλον βγαίνουμε εκτός θέματος.
http://scinews.eu/ar...i-tin-ygeia-mas
Οπως πολλοί έχουν αναφέρει, χαρείτε την συσκευή σας και μην αγχωνεστε.
Δημοσίευση 20/09/2017 - 13:28
Πρέπει πρώτα να κάνετε Swipe Up να εμφανιστούν και οι παλιές ειδοποιήσεις και μετά 3D-Touch πάνω στο "x"
Για να βγάλει το Χ πρέπει μάλλον περάσει αρκετή ώρα από την τελευταία ειδοποίηση.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 20/09/2017 - 13:30
Σου συνιστώ να το κρατήσεις το 6άρι. Είναι από τα τελευταία iPhone με κουμπί και για εμένα αυτό αξίζει. Προσωπικά ότι και να γίνει το 6s θα το κρατήσω για μια ζωή. Εκτός κι αν βγάλουν ξανά iPhone με κουμπί. Όπως και να το κάνουμε το κουμπί είναι κουμπί.
Καταλαβαίνω γιατί αρκετοί προτιμούν το κουμπί αλλά εμένα προσωπικά δεν μου κάνει διαφορά. Στο iPad Pro χρησιμοποιώ τα gestures για να πάω στο homescreen και για multitasking παρά το κουμπί οπότε δεν θα μου λείψει. Της ίδιας άποψης είμαι και για το Touch ID, αν δουλεύει σωστά το Face ID επίσης δεν θα μου λείψει.
Δημοσίευση 20/09/2017 - 13:33
Το iOS 11 εκτός του Tage, "αντιγράφει" και το MultiIconMover.
Μπορείτε πλέον να μετακινήσετε πολλά εικονίδια εφαρμογών ταυτόχρονα σε άλλες σελίδες της Home screen
Βάλτε την Home Screen σε Jiggle Mode, και ενώ κρατάτε κάτω από το δάκτυλο σας μια εφαρμογή υποψήφια για μετακίνηση, επιλέξτε με ένα άλλο, όσες άλλες εφαρμογές θέλετε. Αυτές θα συμπτυχθούν κάτω από το αρχικό σας δάκτυλο.
Μπορείτε πλέον με το άλλο χέρι να μετακινηθείτε σε όποια σελίδα θέλετε και να οριστικοποιήσετε την μετακίνηση των εικονιδίων απλώς αφήνοντας το αρχικό σας δάκτυλο.
Απλά να τονίσω, πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει το πρώτο εικονίδιο που κρατάς να το μετακινήσεις λιγάκι πρώτα διαφορετικά δεν ενεργοποιείται το multi-selection.
Δημοσίευση 20/09/2017 - 13:35
Για να βγάλει το Χ πρέπει μάλλον περάσει αρκετή ώρα από την τελευταία ειδοποίηση.
Είσαι στην LS ;
Δοκίμασε και από το πρώην "Notification Center" νυν "Cover Sheet"
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 30
0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες