Κάθε φορά που βγαίνει κάτι καινούργιο, γκρίνια με την μπαταρία... Χαρείτε τις συσκευές σας! Δεν είναι ΜΟΝΟ για να παίρνετε τηλέφωνο!!!
φιλε αν εσυ εισαι ολη μερα σπιτι με το κινητο στην πριζα δε σημαινει πως ολοι ειμαστε στην ιδια κατασταση. εγω δεν εχω προσβαση στην πριζα ολη μερα. Σε πληροφορω πως η διαρκεια της μπαταριας στο iOS 11 ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα. Επισης οταν εχω πληρωσει 1200 ευρω περιμενω τελικο release, οχι alpha version ως επισημο release και φτοιαχνω για τους επομενους 5 μηνες τα βασικα που θα επρεπε να ειναι by default. Μιλαμε πως δεν εχουν κανει ΚΑΝ ενα τεστ πριν το release. Οτι πιο προχειρο εχει βγαλει η apple στην ιστορια του iOS. Εσυ απορω πως εισαι τοσο ανετος.. αν φυσικα εχεις πληρωσει τη συσκευη σου, αν την εχεις χρησιμοποιησει κανονικα, αν αν αν.. εγω παντως δεν εχω γλαστρα που φυτρωνουν λεφτα και οταν πληρωνω απαιτω. Και αν δε μου κανει το iOS 11, ας ελεγαν πως το iOS 11 ειναι γελοιο, μην το κατεβαζετε αν θελετε να κανετε δουλεια σας Ή ας εδιναν τη δυνατοτητα να κανω restore σε iOS 10 χωρις ταλαιπωρία