μα η public beta δεν είναι ούτε για τον καθημερινό χρήστη ούτε για τις βασικές συσκευές. Το κάνουν για να έχουν περισσότερο feedback και είναι πολύ καλή τακτική. Τώρα εάν την βάζει ο καθένας δεν είναι ευθύνη της Apple αλλά του καθένας μας. Ο χρήστης επιλέγει εάν θα την βάλει η οχι.Welcome to the club
Ολοι τα ιδια τραβηξαμε
Αλλα αφου τρωει τετοια κολληματα στους dev τι θελει και την δινει και public δεν μπορω να καταλαβω??
Για να ταλαιπωρησει και αλλους που δεν εχουν λογαριασμο ή τροπο να την περασουν ως developers
Φαουλ μεγαλο!
iOS 11 - Πρώτη γνωριμία
Δημοσίευση 13/07/2017 - 18:46
Ad
Δημοσίευση 13/07/2017 - 20:33
Μαζι σου!μα η public beta δεν είναι ούτε για τον καθημερινό χρήστη ούτε για τις βασικές συσκευές. Το κάνουν για να έχουν περισσότερο feedback και είναι πολύ καλή τακτική. Τώρα εάν την βάζει ο καθένας δεν είναι ευθύνη της Apple αλλά του καθένας μας. Ο χρήστης επιλέγει εάν θα την βάλει η οχι.
Απλα συνηθως βελτιωνουν λιγο τις beta που δινουν για τους developers και μετα δινουν τις public που εννοειτε πειραματικες ειναι και αυτες και στο τελος την εκαστοτε επισημη..
Απλα για μενα (ανεξαρτητα για τον παραπανω φιλο που παει αψογα- και μακαρι νασυνεχισει ετσι) η 11αρα εχει δωσει 3 beta που το μεγαλυτερο ποσοστο των χρηστων (οπως φαινεται και απο το iphonehellas) γυρνανε πισω
Δεν ειχα εγω τουλαχιστον με προηγουμενες τοσες πολλες περιπτωσεις πισωγυρισματος γιαυτο και το ανεφερα..
Δεν ειναι και ευθυνη της apple σιγουρα απλα η public ειναι λογικα λιγο πιο σταθερη σε σχεση με των developers γιαυτο και η αναφορα μου
Τελευταία επεξεργασία από: vagfilippo, 13/07/2017 - 20:34
Δημοσίευση 13/07/2017 - 21:01
Καλησπερα και παλι καλο βραδυ
Δημοσίευση 13/07/2017 - 21:06
φιλε μου η 11 θα βγει τον σεμπτεμβρη με το καινουργειο iphoneΚαλησπερα εχω μια απορια σε 5ς ακομα και σημερα δεν εχει public beta 11? Ειναι μεχρι και σημερα στην τελευταια beta 10.3.3
Καλησπερα και παλι καλο βραδυ
Είναι beta ακόμα κι οποίος θέλει την περνάει και μας λέει της εμπειρίες του
Θα σου πρότεινα να μείνεις όπως είσαι μιας κι όπως διαβάζεις τα πράγματα είναι περίεργα κι αρκετοί έχουν πρόβλημα
Rafael Nadal
Δημοσίευση 13/07/2017 - 21:08
προσωπικα και επειδη ουτε developer ειμαι ουτε καν σοβαρος beta tester , περιμενω παντα να κυκλοφορησει η επισημη και μετα εχοντας σαν βαση αυτη περναω ολες τις beta που βγαινουν χωρις ποτε να εχω γυρισει πισω για οποιοδηποτε λογο.Οτι στραβο βλεπω το στελνω στην Apple (οχι παντα) και μεχρι εκει.
Φυσικα και δεν γκρινιαζω ποτε γιατι απλα ξερω τι βαζω και τι να περιμενω αν και ετσι μεχρι στιγμης δεν εχουν τυχει αξιολογα προβληματα.Τωρα αν καποιος θελει να βοηθαει την εταιρεια περνωντας beta σε αυτη τη φαση οπου το ρισκο ειναι μεγαλο να βγουν προβληματα ας το κανει υπευθυνα. Εγω αυτα τα περι την περναω και γυριζω πισω γιατι δεν ειναι καλη δεν τα καταλαβαινω ειλικρινα.
Δημοσίευση 13/07/2017 - 21:25
προσωπικα και επειδη ουτε developer ειμαι ουτε καν σοβαρος beta tester , περιμενω παντα να κυκλοφορησει η επισημη και μετα εχοντας σαν βαση αυτη περναω ολες τις beta που βγαινουν χωρις ποτε να εχω γυρισει πισω για οποιοδηποτε λογο.Οτι στραβο βλεπω το στελνω στην Apple (οχι παντα) και μεχρι εκει.
Φυσικα και δεν γκρινιαζω ποτε γιατι απλα ξερω τι βαζω και τι να περιμενω αν και ετσι μεχρι στιγμης δεν εχουν τυχει αξιολογα προβληματα.Τωρα αν καποιος θελει να βοηθαει την εταιρεια περνωντας beta σε αυτη τη φαση οπου το ρισκο ειναι μεγαλο να βγουν προβληματα ας το κανει υπευθυνα. Εγω αυτα τα περι την περναω και γυριζω πισω γιατι δεν ειναι καλη δεν τα καταλαβαινω ειλικρινα.
Δεν θα διαφωνισω με αυτα που λες, γιατι στην τελικη τα πειραματα τα πληρωνεις...
Απλα η διαφορα ειναι οτι απο το να κανεις ρουταρισματα, που πολλοι κανουν στις android συσκευες, αλλα ακομη και jb που ειδικα αν δεν γνωριζεις τον τροπο σιγουρα θα την πατησεις (αλλα παντα με δικια σου ευθυνη), η λογικη του να πας σε μια public εκδοση (ακομη και σε εκδοση για developers) που η μαμα εταιρια δινει, λογικα θα εχεις μεγαλυτερη εμπιστοσυνη...
Γιαυτο αλλωστε σου δινει την εναλλακτικη να επιστρεψεις, ενω με τροπους που μεταβαλλεις το κινητο σου που δεν ειναι απο την μαμα εταιρεια (πχ ρουταρισμα ή jb) σιγουρα το πισωγυρισμα ειναι πιο δυσκολο..
Για μενα λοιπον η 11 αυτη τη στιγμη και ως beta εχει προβληματα, και παρολο που σε εμενα αρεσει να πειραματιζομαι, αλλα παντα μεσα απο την ιδια την apple - που δινει τις beta, συμφωνω οτι για τωρα ειναι λιγο νωρις λογω των προβληματων.
Οσο για αυτο το "την περναω αλλα γυριζω πισω" μονο μια λεξη ταιριαζει - η περιεργεια για το νεο που θα ερθει..
Δημοσίευση 14/07/2017 - 08:22
Δημοσίευση 14/07/2017 - 14:45
Είμαι κάτοχος iPad Pro 10.5 256GB μετά από μεγάλο άθλο να το βρω στο storage και χρώμα που ήθελα!
Αμέσως του πέρασα την ios 11 Public beta και έχω ένα θέμα με τα το κατέβασμα νέων εφαρμογών μετά από 2 μέρες που όλα ήταν τέλεια! Κολλάει στο κυκλακι μόλις πατήσω το Get και δεν μου δίνει επιλογή να αγοράσω την την εφαρμογή εάν είναι επί πληρωμής. Το ίδιο κάνει και με τα free apps. Ξέρω πως αυτό το θέμα το είχαν κάποιοι και σε παλαιότερα versions του ios οπότε και για αυτό ρωτάω!
Υ.Γ: Δεν θέλω να μπω στην συζήτηση του εάν πρπει να έχω beta ή όχι! Από το 2014 κάθε καλοκαίρι τα ίδια έκανα και ξέρω πολύ καλά τα καθημερινά προβλήματα των δοκιμαστικων!!
Δημοσίευση 14/07/2017 - 14:54
Sent from my iPhone using Tapatalk
legit
Δημοσίευση 14/07/2017 - 14:56
η ερωτηση ποια ειναι;
Sent from my iPhone using Tapatalk
..... "έχω ένα θέμα με τα το κατέβασμα νέων εφαρμογών μετά από 2 μέρες που όλα ήταν τέλεια! Κολλάει στο κυκλακι μόλις πατήσω το Get και δεν μου δίνει επιλογή να αγοράσω την την εφαρμογή εάν είναι επί πληρωμής. Το ίδιο κάνει και με τα free apps. Ξέρω πως αυτό το θέμα το είχαν κάποιοι και σε παλαιότερα versions του ios οπότε και για αυτό ρωτάω" Πώς μπορεί να λυθεί το παραπάνω.
Δημοσίευση 14/07/2017 - 15:17
Με μία επανεκκίνηση πιστεύω διορθώνεται..... "έχω ένα θέμα με τα το κατέβασμα νέων εφαρμογών μετά από 2 μέρες που όλα ήταν τέλεια! Κολλάει στο κυκλακι μόλις πατήσω το Get και δεν μου δίνει επιλογή να αγοράσω την την εφαρμογή εάν είναι επί πληρωμής. Το ίδιο κάνει και με τα free apps. Ξέρω πως αυτό το θέμα το είχαν κάποιοι και σε παλαιότερα versions του ios οπότε και για αυτό ρωτάω" Πώς μπορεί να λυθεί το παραπάνω.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 14/07/2017 - 15:30
Δημοσίευση 14/07/2017 - 16:21
Με μία επανεκκίνηση πιστεύω διορθώνεται
Reset all settings Και έφτιαξε! Ευχαριστώ!
Το αφήνω εδώ εάν έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα με εμένα!
Δημοσίευση 14/07/2017 - 16:32
Σε σχέση με τις προηγούμενες beta είναι πιο σταθερή;iPhone 7 32gb όλα καλά μέχρι τώρα με την 11 beta 3
Δημοσίευση 14/07/2017 - 16:35
Σε σχέση με τις προηγούμενες beta είναι πιο σταθερή;
Δεν ξέρω είναι η πρώτη beta της 11 που δοκιμάζω.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες