Καλησπέρα παίδες, πέρασα τη GM πάει μια χαρά σφαίρα..!!
Αλλα έχω μια απορία, πέρασα απο iTunes κάτι Ringtones που είχα ήδη στο Library αλλα δεν εμφανίζονται για επιλογή στο τηλέφωνο.. έχει αλλάξει μήπως η διαδικασία;
Δημοσίευση 13/09/2017 - 15:23
Αλλα έχω μια απορία, πέρασα απο iTunes κάτι Ringtones που είχα ήδη στο Library αλλα δεν εμφανίζονται για επιλογή στο τηλέφωνο.. έχει αλλάξει μήπως η διαδικασία;
Δημοσίευση 13/09/2017 - 15:49
http://www.iphonehel...-ios-app-store/
Δημοσίευση 13/09/2017 - 16:14
ωραία η λίστα. ΑΛΛΑ, το lag στο 3d touch υπάρχει ακόμα. αίσχος. iphone 7 έχω. θα περιμένω την 11.0.1 για να φτιάξει? στα καινούργια μοντέλα θα το κάνει? και έχω περάσει την gm από χθες που είναι ίδια με την επίσημη έκδοση όταν βγει. έλεος. τόσες beta και το πρόβλημα παραμένει ακόμα και στην GM.
Διαφωνώ ότι "λαγκάρει". Έχω Air2 (κανονικό, ούτε μίνι ούτε την "γκουμούτσα" Προ), πάει "σφαίρα" και παίζει τα πάντα και δεν "λαγκάρει" καθόλου......Ξέρετε... θέλει και να ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ λιγάκι με το εκάστοτε μηχάνημα που αγοράζετε! Εγώ έχω βγάλει τα περισσότερα ΑΧΡΗΣΤΑ πράγματα που βάζουν για να "μοστράρουν" στο πλατύ κοινό (πχ. τα ΑΔΙΑΦΟΡΑ κινούμενα γραφικά/μενού κτλ), έχω βάλει 3rd party memory cleaner-optimizer κτλ......και η ταμπλέτα "πετά" σε μόνιμη βάση, ουδέποτε έχει "λαγκάρει".
Αλλά ΚΑΙ της γυναίκας μου το Air (απλό, το ένα), ΔΙΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ να του 'χω βάλει... με άπειρες "π@π@ριές" που η γυναίκα μου έχει κάνει... με τα άπειρα ΓΕΜΑΤΑ ΙΟΥΣ σάιτ που μπαίνει και διαβάζει (τα "κουτσομπολίστικα" που 'ναι τίγκα σε advs-on κτλ)......μια χαρά της τρέχει το μηχάνημα.
Δημοσίευση 13/09/2017 - 16:24
Διαφωνώ ότι "λαγκάρει". Έχω Air2 (κανονικό, ούτε μίνι ούτε την "γκουμούτσα" Προ), πάει "σφαίρα" και παίζει τα πάντα και δεν "λαγκάρει" καθόλου......Ξέρετε... θέλει και να ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ λιγάκι με το εκάστοτε μηχάνημα που αγοράζετε! Εγώ έχω βγάλει τα περισσότερα ΑΧΡΗΣΤΑ πράγματα που βάζουν για να "μοστράρουν" στο πλατύ κοινό (πχ. τα ΑΔΙΑΦΟΡΑ κινούμενα γραφικά/μενού κτλ), έχω βάλει 3rd party memory cleaner-optimizer κτλ......και η ταμπλέτα "πετά" σε μόνιμη βάση, ουδέποτε έχει "λαγκάρει".
Αλλά ΚΑΙ της γυναίκας μου το Air (απλό, το ένα), ΔΙΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ να του 'χω βάλει... με άπειρες "π@π@ριές" που η γυναίκα μου έχει κάνει... με τα άπειρα ΓΕΜΑΤΑ ΙΟΥΣ σάιτ που μπαίνει και διαβάζει (τα "κουτσομπολίστικα" που 'ναι τίγκα σε advs-on κτλ)......μια χαρά της τρέχει το μηχάνημα.
Το να παραπονιέται κάποιος ότι ΤΟ iOS ή ΤΟ MAC-OS... "σέρνεται"... είναι απλώς ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!! Κάποια βλακεία κάνετε εσείς, είναι απόλυτα δεδομένο! Αυτά τα λειτουργικά είναι ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΕΤΣΙ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ, για να τρέχουν άψογα δίχως προβλήματα - γι' αυτό και "παραπονιούνται" πολλοί users ότι δεν μπορού να τα κάνουν optimized.Αν ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ τα λειτουργικά έχετε προβλήματ...τότε απλα ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΨΑΧΟΥΛΕΥΕΤΕ τα μηχανήματά σας και να τα "σακατεύετε" και... "ψαχουλέψτε" καμιά κοπελιά, είναι πιο ακίνδυνο!
ελπιζω να κανεις πλακα στο οτι πιστευεις οτι δεν lagαρει πραγμα που ειναι φυσιολογικο για beta. Αλλα αν ερθει και official ετσι ειναι τραγικο
Δημοσίευση 13/09/2017 - 16:27
Σε ευχαριστώ πολύ! Αψυχολόγητη κίνηση εντελώς της Apple.. βέβαια ήμουν έτοιμος να ανοιξω το WALTR που έχει αυτή τη δυνατότητα
Παραθέτω αυτό που γραψα στο δικό σου topic για να το δουν και εδώ:
Μόλις πέρασα τα παλια μη-αγορασμενα Ringtones μου στο iOS 11. Δεν αφαίρεσαν τη δυνατότητα, απλά δυσκόλεψαν λίγο τη διαδικασία.
Αν είχατε ήδη φτιαγμένα Ringtones απλά θα πάτε στο iTunes Media Folder στον φάκελο Tones και θα κάνετε Drag n Drop τους ήχους που θέλετε να περάσετε κατευθείαν στο παράθυρο της συσκευής στο iTunes.
Οδηγίες εδώ: https://support.appl.../en-us/HT207955
στο σημείο "Move ringtones from iTunes to your iPhone, iPad, or iPod touch"
Δημοσίευση 13/09/2017 - 16:58
Δημοσίευση 13/09/2017 - 17:40
Δημοσίευση 13/09/2017 - 18:14
Μια από τα ίδια και σε μένα...με το ίδιο set upΣτο iPhone 6S κανένα lag, ούτε στο 3d Touch, ούτε στις επαφές που ειπώθηκε..είμαι με ios 11 GM
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 13/09/2017 - 19:12
Και εγώ κανένα πρόβλημα στα παραπάνω με iPhone 7.Στο iPhone 6S κανένα lag, ούτε στο 3d Touch, ούτε στις επαφές που ειπώθηκε..είμαι με ios 11 GM
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 13/09/2017 - 19:18
Δημοσίευση 13/09/2017 - 19:20
Τη γ@μησε η ευρωπη. Τι εξωγηινες τιμες ειναι αυτες. Αφου το 8αρη στο Αμερικα εχει 570 ευρω πως γινεται να κοστιζει στη Γερμανια 800 ευρω;
η τιμη στις ΗΠΑ ειναι χωρις ΦΠΑ (sales tax), στην Ευρωπη μαζι. Φυσικα υπαρχυν και επιπλεον κοστοι
Δημοσίευση 13/09/2017 - 19:34
Με 6 plus κανείς να πει;
legit
Δημοσίευση 13/09/2017 - 19:39
και σε μενα με 6s καλα παει
Δημοσίευση 13/09/2017 - 19:40
Δημοσίευση 13/09/2017 - 19:49
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες