Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 23/06/2017 - 10:39.
Δημοσίευση 23/06/2017 - 10:38
Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 23/06/2017 - 10:39.
Δημοσίευση 23/06/2017 - 11:16
ρυθμισεις mail νέα δεδομένα και κλείσε την ώθηση και γύρισε τα ολα στο χειροκίνητοΘελω να χρησιμοποιησω το app gmail και να σταματησω τη χρηση του native app γιατι εχω καποια μικροκολληματα. Δε μπορω να βρω πως θα ενημερωνεται μονο αφου μπω μεσα και κανω swipe down. Καθε φορα που ερχεται ενα mail κανει τον ηχο ειδοποιησης και δε ξερω και τη μπαταρια τρωει. Στην ουσια θελω να αποτρεψω την "ωθηση".
Δημοσίευση 23/06/2017 - 11:44
ρυθμισεις mail νέα δεδομένα και κλείσε την ώθηση και γύρισε τα ολα στο χειροκίνητο
Δημοσίευση 23/06/2017 - 11:48
απο οτι καταλαβα θελεις να κλείσεις την ώθηση στο app της apple και να χρησιμοποιείς το app του gmail απο το App StoreΟλα αυτα δε τα βρισκω στο gmail app μονο στο native
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 23/06/2017 - 11:49.
Δημοσίευση 23/06/2017 - 11:49
Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 23/06/2017 - 11:52.
Δημοσίευση 23/06/2017 - 11:54
δεν το γνωρίζω αν εχει αυτήν την επιλογη μεσα απο της ρυθμισεις το συγκεκριμένο appΕχω τοσο καιρο το mail της apple στο χειροκινητο ολα. Αυτο που θελω ειναι να κανω το ιδιο με το gmail!
Ενημερωνεται μονο του καθε φορα που ερχεται email. Αυτο θελω να αποτρεψω. Ειμαι στην homescreen και αν ερθει mail αυξανει το badge και κανει και ηχο. Δε το θελω αυτο. Θελω οταν μπω μεσα και κανω reload μονος μου να γινεται αυτο!
Δημοσίευση 23/06/2017 - 13:03
Εχω τοσο καιρο το mail της apple στο χειροκινητο ολα. Αυτο που θελω ειναι να κανω το ιδιο με το gmail!
Ενημερωνεται μονο του καθε φορα που ερχεται email. Αυτο θελω να αποτρεψω. Ειμαι στην homescreen και αν ερθει mail αυξανει το badge και κανει και ηχο. Δε το θελω αυτο. Θελω οταν μπω μεσα και κανω reload μονος μου να γινεται αυτο!
Πατάς πάνω αριστερά να εμφανιστεί η πλαϊνή μπάρα, ρυθμίσεις, μετά πατάς πάνω πάνω εκεί που γράφει το email σου και στην επιλογή "ειδοποιήσεις" επιλέγεις "καμία".
Αν θέλεις κλείνεις και από το υπόβαθρο την εφαρμογή (ρυθμίσεις/γενικά/ανανέωση εφ. στο υπόβαθρο) και από τις ειδοποιήσεις ακόμα (ρυθμίσεις/ειδοποιήσεις/gmail και όλα off) και δεν θα σε ενοχλήσει ξανά ποτέ η εφαρμογή.
Δημοσίευση 23/06/2017 - 13:09
Ο ήχος και το Badge είναι το πρόβλημα ή η λειτουργία;
Γιατί ακόμα και αν κλείσουν όλα, θεωρητικά τα mail θα γίνονται push στην εφαρμογή, απλά δεν θα βλέπει ότι γίνανε push.
Και μόλις την ανοίγει θα τα βλέπει.
Δημοσίευση 23/06/2017 - 13:56
Δημοσίευση 23/06/2017 - 13:56
Ο ήχος και το Badge είναι το πρόβλημα ή η λειτουργία;
Γιατί ακόμα και αν κλείσουν όλα, θεωρητικά τα mail θα γίνονται push στην εφαρμογή, απλά δεν θα βλέπει ότι γίνανε push.
Και μόλις την ανοίγει θα τα βλέπει.
Αν κλείσει ειδοποιήσεις από εφαρμογή και ρυθμίσεις, ανανέωση στο υπόβαθρο δεν πρόκειται να ανανεώνει η εφαρμογή μόνη της.
Απλά όταν ανοίγει την εφαρμογή την ίδια στιγμή θα φορτώνει και θα δείχνει τα email.
Εγώ μόνιμα έτσι την έχω την εφαρμογή του gmail, δεν ανανεώνει ποτέ μόνη της και μπαταρία ούτε στο ελάχιστο δεν καταναλώνει.
Δημοσίευση 23/06/2017 - 14:04
Αν κλείσει ειδοποιήσεις από εφαρμογή και ρυθμίσεις, ανανέωση στο υπόβαθρο δεν πρόκειται να ανανεώνει η εφαρμογή μόνη της.
Απλά όταν ανοίγει την εφαρμογή την ίδια στιγμή θα φορτώνει και θα δείχνει τα email.
Εγώ μόνιμα έτσι την έχω την εφαρμογή του gmail, δεν ανανεώνει ποτέ μόνη της και μπαταρία ούτε στο ελάχιστο δεν καταναλώνει.
Για να το λες, έτσι θα είναι.
Απλά μου φαίνεται περίεργο ότι το να κλείσεις όλα αυτά, σταματάει το e-mail push (δεν μιλάω για push notifications), αφού είναι μια διαδικασία που γίνεται ανάμεσα στον σερβερ και στην εφαρμογή, και δεν έχει σχέση με τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου.
Πιο πολύ εικονικό είναι αυτό, αφού ουσιαστικά μόλις ανοίξεις την εφαρμογή, τότε θα γίνει auto-refresh και θα δεις τα mail σου.
Αυτό δεν είναι fetch, αφού με τον ίδιο τρόπο θα δούλευε και αν είχε ανοιχτά τα notification. Αυτό που κλείνει με αυτό τον τρόπο είναι το background refresh, με αποτέλεσμα τα mail απλά να μην φορτώνουν μέχρι να ανοίξει η εφαρμογή. Αυτό ξαναλέω ΔΕΝ είναι fetch.
Στο fetch, όταν ανοίξεις την εφαρμογή mail δεν θα κατεβάσει τα νέα mail, εκτός και αν κάνεις μόνος σου refresh (αν έχεις το fetch στο manual).
Το gmail.app δεν σου δίνει όμως αυτή τη δυνατότητα. Είναι ένα workaround, αλλά ουσιαστικά δεν έχει την ίδια λειτουργία με το fetch (αν αυτό επιδιώκει κάποιος).
Δημοσίευση 23/06/2017 - 14:09
To Gmail App δεν υποστηρίζει fetch. Ο mail.server με την άφιξη ενός καινούργιου mail θα συγχρονίσει με την εφαρμογή ανεξάρτητα από τα Notification Settings εντός ή εκτός εφαρμογής.
Δημοσίευση 23/06/2017 - 15:24
Πατάς πάνω αριστερά να εμφανιστεί η πλαϊνή μπάρα, ρυθμίσεις, μετά πατάς πάνω πάνω εκεί που γράφει το email σου και στην επιλογή "ειδοποιήσεις" επιλέγεις "καμία".
Αν θέλεις κλείνεις και από το υπόβαθρο την εφαρμογή (ρυθμίσεις/γενικά/ανανέωση εφ. στο υπόβαθρο) και από τις ειδοποιήσεις ακόμα (ρυθμίσεις/ειδοποιήσεις/gmail και όλα off) και δεν θα σε ενοχλήσει ξανά ποτέ η εφαρμογή.
Δημοσίευση 23/06/2017 - 15:27
Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 23/06/2017 - 15:27.
Δημοσίευση 23/06/2017 - 15:52
Όχι. Για να το κάνεις αυτό χρειάζεται το fetch που λέμε και εγώ και ο @vrachamis από πάνω.
Το Gmail.app δεν το υποστηρίζει.
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες