Νικο εχω αρχειοθετημενα με το συγκεκριμενο mail και δεν μπορω να τα σβησω απλα τωρα καταλαβα οτι το spark βλεπει αυτα και για αυτο μου τα προτεινει στην αυτοματη συμπληρωση σωστα;Δες απο τα απεσταλμένα σου στο Mail, αν τα έχεις ακόμα εκεί και διέφραψε τα.
Mail app
Δημοσίευση 09/07/2017 - 23:55
Ad
Δημοσίευση 10/07/2017 - 00:42
Δημοσίευση 12/10/2017 - 09:59
Το Spark με το σημερινό Update και τα νέα Features (Send Later and Follow-up Reminders) που το συνοδεύουν... είναι πλέον πολύ μπροστά!!
Αυτόν προτιμώ και στο mac, είναι πολύ μπροστά ούτως ή άλλως, πόσο μάλλον τώρα...
Πόσο κρίμα που το Mail.app δεν μπορεί να κάνει scale up και να φτάσει την κορυφή των mail applications
Δημοσίευση 12/10/2017 - 11:11
τώρα και μια εβδομάδα το εχω σαν κύριο mail και δουλεύει άψογα και να φανταστεί κάνεις δεν το είχα σε εκτίμηση .
Δημοσίευση 12/10/2017 - 11:15
Δημοσίευση 12/10/2017 - 11:30
εννοείς για λογούς ασφάλειας σωστά ?
Δημοσίευση 12/10/2017 - 11:36
Δημοσίευση 16/10/2017 - 13:55
Καλησπέρα!
Έλεγα να αντικαταστήσω το native mail app που χρησιμοποιώ χρόνια και το Spark δείχνει εξαίσιο, αλλά έχω τις εξής απορίες:
Να σημειώσω οτι έχω βάλει 2 accounts, ένα προσωπικό και ένα επαγγελματικό.
- Το Smart Inbox αφορά και τα 2 accounts, φιλτράρει όλα τα mail. Γίνεται να παίζει ανα account?
- Απο οτι καταλαβαίνω όλα τα mail γίνονται push instantly. Για λόγους κατανάλωσης μπαταρίας αυτο αλλάζει (π.χ natively τα είχα ανα 30' ή 60')? Η έστω θα μπορούσα να κάνω fetch το επαγγελματικό mail?
- Φαντάζομαι το low power mode του ιos για την μπαταρία δεν θα κοιτάξει πλέον τα mail του Spark. Αφορά μόνο την native εφαρμογή, σωστα?
Δημοσίευση 16/10/2017 - 14:04
θα πας Settings > Personalization > Smart Inbox > Notifications > , και θα επιλέξεις "Per account" & στο Visible Items το "Unlimited"
Μπορείς να κάνεις και πληθώρα άλλων ρυθμίσεων και στα άλλα Cards για να εμφανίζονται όπως σε εξυπηρετεί.
Το Spark υποστηρίζει μόνο Push. Το Low power Mode δεν θα το επηρεάσει.
Δημοσίευση 16/10/2017 - 14:08
Καλησπέρα!
Έλεγα να αντικαταστήσω το native mail app που χρησιμοποιώ χρόνια και το Spark δείχνει εξαίσιο, αλλά έχω τις εξής απορίες:
Να σημειώσω οτι έχω βάλει 2 accounts, ένα προσωπικό και ένα επαγγελματικό.
- Το Smart Inbox αφορά και τα 2 accounts, φιλτράρει όλα τα mail. Γίνεται να παίζει ανα account?
- Απο οτι καταλαβαίνω όλα τα mail γίνονται push instantly. Για λόγους κατανάλωσης μπαταρίας αυτο αλλάζει (π.χ natively τα είχα ανα 30' ή 60')? Η έστω θα μπορούσα να κάνω fetch το επαγγελματικό mail?
- Φαντάζομαι το low power mode του ιos για την μπαταρία δεν θα κοιτάξει πλέον τα mail του Spark. Αφορά μόνο την native εφαρμογή, σωστα?
Καταρχάς δεν υπάρχει κατανάλωση απο τις ειδοποιήσεις, συνεπώς δε χρειάζεται να αλλάξεις σε Fetch.
Πέρα του οτι δεν υποστηρίζει παρά μόνο Push.
Δες εδώ μιας και έχει αρκετές επιλογές που μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου.
Δημοσίευση 16/10/2017 - 15:16
Eυχαριστώ για τις απαντήσεις, θα τα κοιτάξω.
Εγώ γιατί είχα σίγουρο οτι επηρεάζεται η μπαταρία απο το πόσο συχνά γίνονται push τα notifications? Μάλιστα το έχω δει και σε πολλά guides για την μπαταρία, που πρότεινε να αυξήσεις το χρονικό διάστημα.
Πάντως το fetch το ήθελα για το επαγγελματικό mail, γιατί αλλιώς θα γεμίζω συνέχεια mails μπροστά μου, κάτι που δε το θέλω. Αν σε αυτό δεν υπάρχει λύση φοβάμαι οτι δεν θα με ικανοποιήσει, θα πρέπει να έχω άλλη εφαρμογή για τον κάθε ένα.
Τελευταία επεξεργασία από: ddd13, 16/10/2017 - 15:16
Δημοσίευση 16/10/2017 - 15:40
Έχοντας δοκιμάσει Outlook για αρκετούς μήνες είχε αρκετά προβλήματα με τα notifications και πολλές φορές αργούσαν κάποια λεπτά να μου έρθουν τα mails. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες και το ξαναδοκίμασα αφήνοντας αρκετό χρονικό διάστημα για να βγουν ενημερώσεις, αλλά δεν άλλαξε κάτι.
Μετά από το Outlook πήγα στο Spark στο οποίο αν και δε μου αρέσει πολύ το design του είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει στη ζωή μου μέχρι σήμερα. Δουλεύει ΑΨΟΓΑ εδώ και ένα χρόνο που το χρησιμοποιώ και το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Τελευταία επεξεργασία από: iMavropoulos, 16/10/2017 - 15:41
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες