Μόνο που στη προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με την ασφαλεία του ίδιου του λειτουργικού.
Παραχωρήσεις εκεί δεν έκανε ποτέ και ούτε πρόκειται.
Δημοσίευση 24/07/2017 - 16:15
legit
Δημοσίευση 24/07/2017 - 18:31
Έχω το iOS 11 στο iPad Pro 10.5 και το Documents 6 παρόλο που εμφανίζεται στο Files app δεν μπορείς να μεταφέρεις τίποτα σε κανένα άλλο location μέχρι στιγμής. Θα πρέπει να γίνουν update οι εφαρμογές ώστε να υποστηρίζουν το Files app.
Στο location On My iPad παρόλο που έχει φακέλους που ανταποκρίνονται σε εφαρμογές όπως το Pages δεν εμφανίζονται μέσα τα αρχεία της εφαρμογής που έχουν δημιουργηθεί και υπάρχουν locally στο iPad σου. Αν όμως κάνεις sync με το iTunes και περάσεις πχ ένα pdf στο Pages μέσω του γνωστού app tab τότε αυτό εμφανίζεται στον φάκελο. Λογικά όσο βγαίνουν καινούργιες beta και αναβαθμίζονται και οι 3rd party εφαρμογές θα δούμε με ποιον τρόπο θα δουλεύει ακριβώς και μέχρι που είναι τα όρια της.
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 24/07/2017 - 18:34.
Δημοσίευση 29/09/2017 - 14:24
Καλησπέρα στην ομάδα,
Θα επανέλθω στο ίδιο θέμα. Ενδιαφέρομαι να έχω κάπου αποθηκευμένες ταινίες με υπότιτλους, προκειμένου να μπορώ να τις βλέπω από το ipad4. οπουδήποτε χωρίς την χρήση internet.
Τι θα μου προτείνατε ως την καλύτερη λύση για να αγοράσω.? Σημαντικό για μένα είναι να συγχρονίζονται και οι υπότιτλοι στην ταινία.
Ευχαριστώ παιδιά
Δημοσίευση 29/09/2017 - 14:51
Καλησπέρα στην ομάδα,
Θα επανέλθω στο ίδιο θέμα. Ενδιαφέρομαι να έχω κάπου αποθηκευμένες ταινίες με υπότιτλους, προκειμένου να μπορώ να τις βλέπω από το ipad4. οπουδήποτε χωρίς την χρήση internet.
Τι θα μου προτείνατε ως την καλύτερη λύση για να αγοράσω.? Σημαντικό για μένα είναι να συγχρονίζονται και οι υπότιτλοι στην ταινία.
Ευχαριστώ παιδιά
δες εδω η εδω και αν δεν σε πειραζει ο ογκος σε ασυρματες υλοποιησεις της seagate η της wd η και αλλων. Τωρα λεπτομερειες θα σου πουν παιδια που εχουν στην κατοχη τους παρομοιες υλοποιησεις
Δημοσίευση 29/09/2017 - 14:56
Ήμουν έτοιμος να αγοράσω το san disk αλλά τελικά από εδώ μέσα ενημερώθηκα ότι δεν συγχρονίζει υπότιτλους. Ισχύει?
https://www.sandisk....-storage/ixpand
Δημοσίευση 29/09/2017 - 16:11
Όπως είπαμε και πιο πίσω, στο SanDisk για ταινίες θα πρέπει να βλέπεις μέσα απο τη δική τους εφαρμογή όπου και δεν υποστηρίζουν .srt αρχεία.
Νίκο καλησπέρα
κάποια άλλη συσκευή που να αποθηκεύει ταινίες και να μπορώ να τις βλέπω στο ipad με υπότιτλους υπάρχει?
Δημοσίευση 29/09/2017 - 17:35
Δημοσίευση 29/09/2017 - 17:50
Δουλεύουν κατευθείαν με oplayer στο iPad?
Εχουμε παραδείγματα;
Επειδη πρόσφατα πηρα έναν τέτοιο δίσκο να πω δεν έμεινα ικανοποιημένος. Ο δίσκος σαν δίσκος καλος είναι το ίδιο και η μπαταρια του και σχετικά καλη η ταχύτητα του. Το app όμως που το διαχειρίζεσαι είναι άθλιο. Δεν αναγνωρίζει πολλά είδη αρχείων όπως και υποτιτλων. Το καλο είναι με πρόγραμμα όπως το infuse μπορείς να ξεπεράσεις όλα αυτά και να βλέπεις άνετα ότι θες.
Δημοσίευση 29/09/2017 - 19:05
Εγω παλι παιδιά εχω αυτό, του πετάω οτι ταινιες θέλω, και μεσα απο infuse τις βλέπω. Βεβαια δεν εχω δοκιμάσει κατι εξεζητημένο απο video files & codecs αλλά εμενα με καλύπτει. Και μονο που ειναι 5in1 (router-power bank-sd reader-usb reader-wifi extender) μπορει να καλύψει πολλές ανάγκες
Δημοσίευση 29/09/2017 - 23:26
Πρέπει το εκάστοτε App να υποστηρίζει Stream μέσω WiFi.
Π.χ. ο VLC το κάνει και πολύ καλά μάλιστα.
Μέσω VLC δηλαδή μπορώ να κάνω τη δουλειά μου αν αγοράσω κάτι τέτοιο?
http://www.ebay.co.u...h-/131199292599
Δημοσίευση 29/09/2017 - 23:27
Εγω παλι παιδιά εχω αυτό, του πετάω οτι ταινιες θέλω, και μεσα απο infuse τις βλέπω. Βεβαια δεν εχω δοκιμάσει κατι εξεζητημένο απο video files & codecs αλλά εμενα με καλύπτει. Και μονο που ειναι 5in1 (router-power bank-sd reader-usb reader-wifi extender) μπορει να καλύψει πολλές ανάγκες
είσαι ευχαριστημένος?
το προτείνεις?
Από θέμα μπαταρίας και υποτίτλων πως το αξιολογείς?
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες