Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αντικατάσταση μπαταρίας iPhone 6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
62 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   Nikolaskon9

Nikolaskon9

iPH User

• 102 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 22/08/2017 - 12:26

Εκτιμώ ότι προσπαθείτε να με προφυλάξετε από το να πετάξω λεφτά και να κλαίω και το κινητό μου, αλλά τον "καλό" τεχνικό που λέτε πού να τον βρω; Εργάζομαι Μύκονο και οι επιλογές εδώ είναι Γερμανός, Vodafone, iRepair και μαγαζάκια με επισκευές Η/Υ.
Επομένως οι επιλογές μου είναι αυτές ή να το στείλω Public B. Ελλάδα που δουλεύει συγγενής μου. Επομένως κάτι από αυτά μπορεί να προτείνει κάποιος; Βλέπω πάντως στο iRepair ουρές κόσμου κάθε φορά αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα δυστυχώς, ούτε καλό ούτε κακό. Τώρα το ενδεχόμενο να το φτιάξω μόνος μου δεν υπάρχει απλά, οπότε....;;

Στο public που ειναι ο συγγενης σου θα το εστελνα.Αλλιως σε κανα μαγαζακι που κανει και κινητα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 22/08/2017 - 14:02

σωστα, στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος, οποτε κανε οτι ειπε ο φιλος, αλλα πρωτα παρε ενα feedback πως στο συγκεκριμενο καταστημα public νιωθουν να κανουν
την αλλαγη, κ πως εχουν καλα ανταλλακτικα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

legit

#48   odys

odys

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 31/08/2017 - 16:28

Το καλύτερο που μπορείς να κανεις και χωρίς να χρειάζεται να είσαι ειδικός στα iPhone. Στο website παρακάτω έχει πολύ αναλυτικές οδηγίες και πολύ κατατοπιστικό βίντεο. Μπορείς κιόλας να αγοράσεις την μπαταρία από κει, βέβαια σε διπλάσια τιμή.
https://www.ifixit.c... ersetzen/29363

#49   abito

abito

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Twitter:@abitolive
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:abitolive

Δημοσίευση 01/09/2017 - 07:23

Μακριά απο Public..

Εγώ δυστυχώς το πήγα χτες στο Public Περιστερίου, πριν διαβάσω εδώ τι παίζει.

Ένα iPhone 6 για αντικατάσταση μπαταρίας.

Μου γδάρανε το αλουμινένιο περίβλημα στην προσπάθειά τους να ανοίξουν το κινητό με κάποιο εργαλείο προφανώς.

Όταν τους το είπα, το αρνήθηκαν και μου είπαν να απευθυνθώ στον Διευθυντή.

Άντε να βρεις το δίκιο σου τώρα.

#50   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/09/2017 - 11:19

Κάτι τέτοια είχαν κάνει και σε κάποιους άλλους.

Άφηναν αναμνηστικά να τους θυμούνται. Κυνήγησε το και μίλησε με το δ/ντη τους πάντως.

Στη τελική ΙΝ.ΚΑ ή ΣτΚ.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#51   andreassitia

andreassitia

iPH User

• 160 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 01/09/2017 - 14:19

Εκτιμώ ότι προσπαθείτε να με προφυλάξετε από το να πετάξω λεφτά και να κλαίω και το κινητό μου, αλλά τον "καλό" τεχνικό που λέτε πού να τον βρω; Εργάζομαι Μύκονο και οι επιλογές εδώ είναι Γερμανός, Vodafone, iRepair και μαγαζάκια με επισκευές Η/Υ.

Επομένως οι επιλογές μου είναι αυτές ή να το στείλω Public B. Ελλάδα που δουλεύει συγγενής μου. Επομένως κάτι από αυτά μπορεί να προτείνει κάποιος; Βλέπω πάντως στο iRepair ουρές κόσμου κάθε φορά αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα δυστυχώς, ούτε καλό ούτε κακό. Τώρα το ενδεχόμενο να το φτιάξω μόνος μου δεν υπάρχει απλά, οπότε....;;

Εγώ πήγα στο iRepair Χανίων για αντικατάσταση σπασμένης οθόνης, σε iphone 5c, και σε μια ώρα το πήρα σε τέλεια κατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα. Ήταν άψογοι σε εξυπηρέτηση και εργασία.  

#52   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 01/09/2017 - 15:30

Είναι μέχρι να ανακαλύψεις πόσα λείπουν μέσα απο τη συσκευή.

LG8ISzO.gif

#53   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 07/09/2017 - 01:13

Παίδες, από ότι καταλαβαίνω η μόνη σίγουρη λύση είναι το istorm που είναι ακριβοί, σωστά;

Έχουμε εικόνα τι χρεώνουν για αλλαγή μπαταρίας iphone 6 και πόσο εγγύηση δίνουν;

#54   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2017 - 05:42

Εγώ άλλαξα μπαταρία από ematrix. Πήρα 1 μπαταρία χαλασμένη με 7 ευρώ. Το κινητό έκανε επανεκκίνηση ασταμάτητα. Μετά πήρα άλλες δυο αφού μου ανέφεραν πως μπορεί να τους τύχει άλλα 14 ευρώ για τις άλλες πάλι τα ίδια έκανα και restore έχασα και όλες τις φωτογραφίες(καλά που είχα κρατήσει τον προηγούμενο μήνα φωτογραφίες στον ssd μου).

Τελικά κατέφυγα στο milaraki έσκασα 50 ευρώ και το κινητό πήρε καλή μπαταρία  και μέσα σε 8 λεπτά ήμουν έτοιμος. Restart 0. Έτσι επειδή τους καλούς πρέπει να τους αναφέρουμε.

#55   alex336

alex336

iPH Enthousiast

• 388 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 07/09/2017 - 11:15

Είναι μέχρι να ανακαλύψεις πόσα λείπουν μέσα απο τη συσκευή.

Εγώ πάντως σε irepair πήγα iPad για αλλαγή οθόνης και ημουν εκει μπροστά του όλη την ώρα για κάθε ενδεχόμενο.
Σε κατάστημα άλλο που είχα πάει iPhone για αλλαγή οθόνης ήμουν πάλι πάνω από το παλικάρι για να δω τι κάνει. Άλλαξε την οθόνη και όλα καλά. Το λέω γιατί είναι μια καλή ιδέα για όλους αν έχουν το χρόνο να το κάνουν σε καταστήματα τέτοια

#56   Slacker

Slacker

Advanced Member

• 971 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 07/09/2017 - 11:29

Το λέω γιατί είναι μια καλή ιδέα για όλους αν έχουν το χρόνο να το κάνουν σε καταστήματα τέτοια

Ναι ναι φανταστική ιδέα, κάνεις και ερωτήσεις τύπου τι κάνει αυτό και γιατί αυτό είναι έτσι και τέτοια;
Και στην τελική αν έχεις τη γνώση να να επιβλεψεις μια επισκευή, γιατί δεν την κάνεις μόνος σου;

#57   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2017 - 11:30

Παίδες, από ότι καταλαβαίνω η μόνη σίγουρη λύση είναι το istorm που είναι ακριβοί, σωστά;

Έχουμε εικόνα τι χρεώνουν για αλλαγή μπαταρίας iphone 6 και πόσο εγγύηση δίνουν;

Η σίγουρη λύση είναι να μη μπλέξεις με iStorm.

Κάνε μια βόλτα εδώ μέσα και θα καταλάβεις.. Για μπαταρία τα εξουσιοδοτημένα πάλι βαράνε κοντά στα 140€. Γέλια.

Εγώ πάντως σε irepair πήγα iPad για αλλαγή οθόνης και ημουν εκει μπροστά του όλη την ώρα για κάθε ενδεχόμενο.
Σε κατάστημα άλλο που είχα πάει iPhone για αλλαγή οθόνης ήμουν πάλι πάνω από το παλικάρι για να δω τι κάνει. Άλλαξε την οθόνη και όλα καλά. Το λέω γιατί είναι μια καλή ιδέα για όλους αν έχουν το χρόνο να το κάνουν σε καταστήματα τέτοια

iRepair και καλή ιδέα δε πάνε μαζί. Sorry.

LG8ISzO.gif

#58   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 07/09/2017 - 11:48

milaraki έχουμε άλλες εντυπώσεις εκτός από ότι αναφέρθηκε;

Το istorm πάντως είναι πολύ καλό (εντός εγγύησης το έχω εμπιστευτεί κάποιες φορές) αλλά και πολύ ακριβό.

Τελευταία επεξεργασία από: alej, 07/09/2017 - 11:48

#59   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 07/09/2017 - 11:53

milaraki έχουμε άλλες εντυπώσεις εκτός από ότι αναφέρθηκε;

Το istorm πάντως είναι πολύ καλό (εντός εγγύησης το έχω εμπιστευτεί κάποιες φορές) αλλά και πολύ ακριβό.

Εγώ έμεινα ικανοποιημένος. Δεν ξέρω πάντως και στο ιντερνετ είχε πολύ καλά σχόλια

#60   gk8719

gk8719

iPH User

• 144 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/09/2017 - 07:16

Νικο, επειδή βλέπω οτι γνωρίζεις πολυ καλα το iPhone , που να παω το 6splus για αλλαγή μπαταρίας ;;
Ξέρεις εαν θα χάσω ολα τα contacts κ τις φωτογραφιες κ τα apps , εαν αλλάξω την μπαταρία ;
Πρεπει να κανω iCloud backup
Ή Ολα αυτα μου τα κανει το κατάστημα ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια