Δες εδώ για το CoolBooter. Ουσιαστικά μιλάμε για Dual Boot της συσκευής.
Το καλό σε αντίθεση με το iCleaner πλέον είναι πως ότι και αν γίνει (Restore π.χ), θα έχεις JB για πάντα.
Ναι. Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 07/08/2017 - 11:34
Δες εδώ για το CoolBooter. Ουσιαστικά μιλάμε για Dual Boot της συσκευής.
Το καλό σε αντίθεση με το iCleaner πλέον είναι πως ότι και αν γίνει (Restore π.χ), θα έχεις JB για πάντα.
Ναι. Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 07/08/2017 - 11:36
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 07/08/2017 - 11:37
Δημοσίευση 07/08/2017 - 16:44
v2 (7. Aug 2017)
- Removes problematic binaries that resulted in multiple scripts breaking.
Thanks to angelXwind for pointing this out.
- Fixes a problem with LaunchDaemons not starting after re-jailbreaking.
- Fixes a problem in Mixtape Player where lyrics did not display correctly using Dark Mode.
- Fixes a problem in Mixtape Player where seeking would result in graphical glitches.
- "Better Not Lack" (track 12) now appears correctly in Mixtape Player.
- Temporarily disable Dark Mode in Mixtape Player by firmly pressing the app icon and choosing “Mixtape Player”.
Δημοσίευση 07/08/2017 - 17:47
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 08/08/2017 - 10:36
Δημοσίευση 08/08/2017 - 10:40
Δημοσίευση 08/08/2017 - 10:43
καλημέρες :-) Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Από χθες το παλεύω με iPhone 4S. Εγκαθίσταται κανονικά το Cydia Αλλά μου βγάζει ότι θέλει απαραίτητη αναβάθμιση το Cydia Installer. Έχω κάνει αναβάθμιση Απαραίτητων όπως και την άλλη επιλογή γενική αναβάθμιση ή δε θυμάμαι πως το λένε τέλοσπάντων αλλά τίποτα με το που κάνει την αναβάθμιση κρασάρει το Cydia. Όταν κάνω αγνοήσει τότε δουλεύει κανονικά και φορτώνει τα πάντα αλλά δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση σε κανένα tweak. Συγνώμη για την μεγάλη ανάρτηση και ευχαριστώ για την οποιαδήποτε απάντηση που μπορεί να βοηθήσει
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Καλημέρα
Κατ΄αρχήν πέρασες το v2 του Phoenix ;
Δημοσίευση 08/08/2017 - 11:22
Το έκανα κανονικά εκατάσταση εχθές απεγκατάσταση σήμερα και την κατάσταση ξανά με διαφορετικό Apple ID επειδή το προηγούμενο Apple ID το έχω ήδη σε ένα iPad air δύοΔοκίμασες καποια επανεκινηση στην συσκευη σου να τρέξεις παλι το app να μπεις ξανα σε jailbreak κατάσταση και να δοκιμάσεις και παλι
Δημοσίευση 08/08/2017 - 11:23
Όχι κάτι τέτοιο δεν έχω περάσει αν εννοείς αυτό που μου ζητάει οπτική επιβεβαίωση όχι δεν τα κατάφερα επειδή συνέχεια μου βγάζει λάθος την οπτική επιβεβαίωσηΚαλημέρα
Κατ΄αρχήν πέρασες το v2 του Phoenix ;
Δημοσίευση 08/08/2017 - 11:31
Όχι κάτι τέτοιο δεν έχω περάσει αν εννοείς αυτό που μου ζητάει οπτική επιβεβαίωση όχι δεν τα κατάφερα επειδή συνέχεια μου βγάζει λάθος την οπτική επιβεβαίωση
Ανεξάρτητα από το θέμα σου με το Cydia, θα σου πρότεινα να κάνεις restore το 4s και να περάσεις το v2 Phoenix από impactor διότι λύνει κάποια "θέματα" που είχε το v1.
Αν με ρωτήσεις αν το restore είναι αναγκαίο, θα σου έλεγα όχι αλλά μετά θα πρέπει να κάνουμε μπακαλίστικα τερτίπια.
Μιας που το κάνεις, κάντο σωστά και από την αρχή.
Δημοσίευση 08/08/2017 - 11:52
Δημοσίευση 08/08/2017 - 13:33
Σε ευχαριστώ vrachamis να σου πω και εγώ την αλήθεια προς Τάκη προσανατολιζόμουν και είχα σαν τελευταία λύση στο μυαλό μου να κάνω τελικά όπως φαίνεται δεν θα το αποφύγω αλλά όπως λες κι εσύ παραπάνω ίσως να είναι καλύτερα όχι ίσως μάλλον σίγουρα :-)
Αμέσως μετά το νέο σου Jb (με το Phoenix2.ipa πλέον) & εφόσον κάνεις trust το πιστοποιητικό σου, θα ανοίξεις το Cydia, θα το αφήσεις να κάνει Refresh και στο παράθυρο επιλογών θα επιλέξεις "Upgrade Essential". Αμέσως μετά το Upgrade το cydia λογικά θα σου κρασσάρει. Θα το ανοίξεις εκ νέου και θα κάνεις μαζικά Upgrade στα υπόλοιπα από το Tab "Αλλαγές".
Μετά θα κάνεις ένα Reboot, reJB, θα ανοίξεις το Cydia, θα κάνεις Login στο Cydia Account από "Manage Account' στην αρχική και τέλος θα κατεβάσεις το πρώτο σου Tweak για να εγκατασταθούν για πρώτη φορά το Substrate & το Substrate Safe Mode.
Δημοσίευση 08/08/2017 - 13:44
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες