[Οδηγός] Phoenix JailBreak iOS 9.3.6 (32bit)
Δημοσίευση 08/08/2017 - 13:51
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 08/08/2017 - 13:56
Μία ακόμα ερώτηση έτσι για να μην κάνω λάθος.. Να χρησιμοποιήσω το βασικό μου Apple ID το οποίο έχω και περασμένο στο iPad air 2 με το Yalu ή Δεν παίζει ρόλο;
Ένα μεγάλο ευχαριστώ vrachamis σου χρωστάω
Σιγά βρε, δεν χρειάζεται να μ΄ευχαριστείς
Με το Βασικό σου Apple ID μπορείς να υπογράφεις ταυτόχρονα μέχρι και 3 εφαρμογές. Αν επιχειρήσεις να υπογράψεις μια 4η, τότε αυτομάτως θα ανακληθούν όλα τα ενεργά πιστοποιητικά των εφαρμογών. Μπορείς λοιπόν να το χρησιμοποιήσεις και για το Phoenix2.ipa
Ανε και κάτι άλλο γιατί αναφέρεις το phoenix2:ipa: Αυτό που έχω ήδη κατεβάσει δεν κάνει; Υπάρχουν δύο αρχεία;
Θα διαγράψεις από το PC σου το παλιό και θα κατεβάσεις από τον ίδιο σύνδεσμο το καινούργιο. Θα εγκατασταθεί στο PC σου το νέο με την ονομασία Phoenix2.ipa
Μην ξεχάσεις πριν το Restore να διαγράψεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής το παλιό Πιστοποιητικό.
Δημοσίευση 08/08/2017 - 14:01
Δημοσίευση 08/08/2017 - 15:29
Υποθέτω θα βγεί το αντίστοιχο Extender και για την 9.3.5 για αυτόματο sign ε;;
Δημοσίευση 08/08/2017 - 15:55
Αμέσως μετά το νέο σου Jb (με το Phoenix2.ipa πλέον) & εφόσον κάνεις trust το πιστοποιητικό σου, θα ανοίξεις το Cydia, θα το αφήσεις να κάνει Refresh και στο παράθυρο επιλογών θα επιλέξεις "Upgrade Essential". Αμέσως μετά το Upgrade το cydia λογικά θα σου κρασσάρει. Θα το ανοίξεις εκ νέου και θα κάνεις μαζικά Upgrade στα υπόλοιπα από το Tab "Αλλαγές".
Μετά θα κάνεις ένα Reboot, reJB, θα ανοίξεις το Cydia, θα κάνεις Login στο Cydia Account από "Manage Account' στην αρχική και τέλος θα κατεβάσεις το πρώτο σου Tweak για να εγκατασταθούν για πρώτη φορά το Substrate & το Substrate Safe Mode.
Οι Servers του Cydia Store έχουν πέσει από το πρωί και γι΄αυτό προς το παρόν το "Manage Account" Section δεν είναι προσβάσιμο μέχρι νεωτέρας
Δημοσίευση 08/08/2017 - 16:38
Οι Servers του Cydia Store έχουν πέσει από το πρωί και γι΄αυτό προς το παρόν το "Manage Account" Section δεν είναι προσβάσιμο μέχρι νεωτέρας
Γιαυτό δεν μου ανοίγει εδώ και μερικές μέρες όλα τα στοιχεία στην κεντρική του cydia??
Δεν έδωσα σημασία, γιατί τα repos έκαναν refresh χωρίς πρόβλημα και τα updates έρχονται κανονικά...
Δημοσίευση 08/08/2017 - 16:49
Επηρεάζει πρωτίστως αυτούς που θα κάνουν φρέσκο Jb και θα επιχειρήσουν να κατεβάσουν τα αγορασμένα τους.
Μάταια όμως...
Γι ´αυτό και το δημοσίευσα στο παρόν.
Δημοσίευση 08/08/2017 - 16:53
Το συγκεκριμένο ισχύει από το πρωί.
Επηρεάζει πρωτίστως αυτούς που θα κάνουν φρέσκο Jb και θα επιχειρήσουν να κατεβάσουν τα αγορασμένα τους.
Μάταια όμως...
Γι ´αυτό και το δημοσίευσα στο παρόν.
Ε κάτι άλλο παίζει τότε με την δική μου περίπτωση. Δεν το ψάχνω τώρα, όσο δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα δεν θέλω να ασχοληθώ ΚΑΙ με αυτό
Δημοσίευση 08/08/2017 - 16:58
Γιαυτό δεν μου ανοίγει εδώ και μερικές μέρες όλα τα στοιχεία στην κεντρική του cydia??
Δεν έδωσα σημασία, γιατί τα repos έκαναν refresh χωρίς πρόβλημα και τα updates έρχονται κανονικά...
Τα κενά Sections είναι απο τα Tweaks της Intelliborn (IntelliScreenX, MyWi κτλ) που το έκλεισαν και επίσημα το μαγαζάκι τους.
Δε θα τα βλέπεις ουτε στα αγορασμένα σου.
Δημοσίευση 08/08/2017 - 17:03
Κατά φωνή..... δείχνει να διορθώθηκε.
Δημοσίευση 09/08/2017 - 12:35
καλημέρες vrachamis Όλα καλά με τη βοήθεια σου τελικά τα κατάφερα εχθές και όλα δουλεύουν κανονικά σ' ευχαριστώ και πάλι :-)Οι Servers του Cydia Store έχουν πέσει από το πρωί και γι΄αυτό προς το παρόν το "Manage Account" Section δεν είναι προσβάσιμο μέχρι νεωτέρας
Δημοσίευση 09/08/2017 - 15:44
Rafael Nadal
Δημοσίευση 13/08/2017 - 08:30
Καλημέρα παίδες, το κανα σε iPad Mini 1st Gen πάει αρκετά καλά θα λεγα η 9.3.5 για την ηλικια του.
Έχω όμως το εξης θέμα, όποτε πηγαίνω να ανανεωσω τα Sources μου βγάζει αυτό: http://prntscr.com/g7uhiq
Υπ όψιν δε μου εβγαλε καν Essential upgrade ή κατι τέτοιο. Τι πρέπει να κάνω;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες