Αυτό δημιουργείται απο τον apt.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι Restore και JB ξανά.
Δημοσίευση 13/08/2017 - 15:13
Καλώς, ευχαριστώ πολύ Νίκο..!!
Δημοσίευση 17/08/2017 - 00:14
Να σε ρωτήσω έκανα jailbreak το iphone 4s για πρώτη φορά στην έκδοση 9.3.5 κάθε φορά που ανοίγω το iphone πρέπει να τρέχω το phonix? γιατί άνοιξα το cydia έτσι και με πέταξε ενώ όταν άνοιξα το phonix και του πάτησα την επιλογή έκανε reboot το κινητό και μετά έπαιξε επίσης αν θέλω να το καθαρίσω τελείως από το jailbreak κάνω επαναφορά περιεχόμενο ρυθμίσεις και μετά βάζω το buckup μου από το icloud i από το itunes? όποιος ξέρει να μου πει θα του είμαι ευγνώμων ευχαριστώ πολύ
Δημοσίευση 17/08/2017 - 01:32
(nikosgnr) σε ευχαριστώ πολύ αν θέλω να το ζβισω τελείως με μια επαναφορά (περιεχόμενο και ρυθμίσεις) και μετά βάλω το buckup μου που έχω κάνει πριν εγκαταστήσω το jailbroken είναι όλα οκ? έχει καθαριστεί τελείως από την συσκευή?
Δημοσίευση 17/08/2017 - 01:43
Αν μετά βάλω και το BUCKUP που έχω κάνει πριν εγκαταστήσω το jailbroken δεν υπάρχει θέμα έτσι? συγνώμη που ρωτάω τόσο άλλα δεν έχω ασχοληθεί και τόσο πότε με αυτά και μπορεί να γίνομαι κουραστικός
Δημοσίευση 17/08/2017 - 11:34
Όντως? γιατί το Backup που είχα είναι καθαρό είναι πριν κάνω την συσκευή JΒ και νόμιζα πως θα καθαριζόταν έτσι
Δημοσίευση 17/08/2017 - 12:00
Ουστιαστικα αυτό που έκανα είναι το έξεις γιατί έχω 2 συσκευές iphone 4s έκανα JB στην συσκευή μου αλλά πιο πριν είχα δημιουργήσει buckup επαφές εφαρμογές τα πάντα στο itunes του έκανα μια επαναφορά και μια επανεγκατασταση λογισμικού στο iphone το λεγόμενο hardreset και μετά έβαλα το buckup το καθαρό που είχα δημιουργήσει.!
Δημοσίευση 17/08/2017 - 16:39
Niko seyxaristw polu kalo apogeyma na exeis
Δημοσίευση 29/10/2017 - 13:50
Όταν προσπαθώ να τρέξω το Phoenix4.ipa με το Impactor μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα:
Error
provision.cpp:81
ios/addAppId =9313
The 'Network Extensions' feature is only available to users enrolled in Apple Developer Program. Please visit https://developer.apple.com/programs/ to enroll.
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες