Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας και μπορώ να πω πως με βοηθήσατε να απομακρύνω για λίγο το μυαλό μου από την αγορά νέου aw. Νομίζω ότι το πολλά περισσότερα για την ώρα αφορά μόνο την ταχύτητα γιατί δέκτη gps έχει και το 2, (αν και χωρίς glonass),τις όποιες εφαρμογές τις τρέχει και το 2, αδιάβροχο είναι και το 2. Το lte στο 3 είναι σε νηπιακό στάδιο για να κάνει τη διαφορά οπότε μάλλον κάθομαι εδώ που είμαι μια και ποιοτικά δεν συγκρίνεται το Space Black Stainless Steel Case που έχω με το Space Gray Aluminum Case που αναγκαστικά θα έπαιρνα αφού το lte είναι μούφα για Ελλάδα.Το GPS ( glonass)και συναφή που αναφέρεις ότι δεν χρειάζονται αφορούν μόνο εσένα .
Εγώ ως αθλητής το χρειάζομαι
Με αυτό το σκεπτικό ειδοποιήσεις , ώρα κτλ τα βλέπεις επίσης από το κινητο
Επίσης με αυτό σκεπτικό γιατί να πας από το 7plus στο 8plus πχ μιας και οι διάφορες είναι ελάχιστες
Ο καθένας το χρησιμοποιεί για τους δικούς του λόγους και για το καθένα κάτι είναι πάντα απαραίτητο
Τέλος εννοείται για μένα η μετάβαση στο Apple Watch 3 από παλιότερα μοντέλα διότι έχει πολλά περισσότερα να σου προσφέρει με γρήγορη ταχύτητα και περισσότερη αυτονομία .
Υ.Γ τώρα αν κάποιος πλήρωσε την ακριβή έκδοση κάποια στιγμή , αυτό δεν σημαίνει ότι η νεότερη με φθηνότερα υλικα είναι υποδεέστερη
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPad using Tapatalk Pro