Τελευταία επεξεργασία από: konra, 20/12/2017 - 00:20.
Το Apple Watch Series 3 θα διαθέτει αυτόνομη σύνδεση με δίκτυο κινητής τηλεφωνίας
Δημοσίευση 20/12/2017 - 00:18
Ad
Δημοσίευση 20/12/2017 - 01:30
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 20/12/2017 - 02:00
2 μέρες το λιγότερο με όλες τις ειδοποίησεις εν/ποιημένες, ελάχιστη χρήση Fitness εφαρμογών για την όποια άσκηση.
Βάλε σε αυτά το Breath App και τυπική ενασχόληση με το ρολόι. Π.χ. να απαντήσεις σε κάποια ειδοποίηση απο εκεί.
Το Wrist Raise το έχω απεν/ποιημένο γιατί είναι απλά εκνευριστικό.
Δημοσίευση 20/12/2017 - 07:50
Ρε παιδιά όταν λέτε δυο ημέρες εννοείται: βγάζω από τον φορτιστή στις 06:00 σήμερα Τετάρτη, το φοράω όλη μέρα κάνοντας μια προπόνηση μίας ώρας, έχοντας ενεργοποιημένη την αφύπνιση με το γύρισμα του καρπού και την μέτρηση των παλμών κάθε 3 - 4 λεπτά, κοιμάμαι με αυτό, ξημερώνει Πέμπτη 0600 (1 ημέρα) δεν το έχω βάλει για φόρτιση, η ημέρα μία από τα ίδια με προπόνηση κτλ, Παρασκευή πρωί 06:00 (2η μέρα) δεν έχετε ξεφορτησει ακόμα αλλά το βιάζεται για φόρτιση γιατί είστε γύρω στο 20%. Ισχύει κάτι τέτοιο και φυσικά οι ιδιοποιησεις κανονικά;
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Την προηγουμενη πεμπτη που θυμαμαι το εβγαλα απο τον φορτιστη στην 17:00 το απογεμα και το ξαναεβαλα να φορτισει το Σαββατο στις 1:00 το βραδυ με 17%.
Χωρις ασκηση ομως!!
Δημοσίευση 20/12/2017 - 12:53
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 20/12/2017 - 22:27
http://www.digitech4...product_id=1533
https://www.ekos.gr/...og_sport_band26
ζηρω συγνωμμη δεν ξερω εαν ειμαι στο σωστο ποστ
αλλα αυτα τα 2 σαιτ μου εκαναν εντυπωση
ποια η γνωμη σας?
βεβαια περιμενω απαντηση τους για το αν το ρολοι λειτουργει σαν αυτονομο κινητο .....
αλλα πειτε μου και εσεις τιην γνωμη σας
1)θα εχει αυτονομο αριθμητικο πληκτρολογιο ,ωστε να κανεις κλησεις και δεν θα χρειαζετε να κανεις μονο κλησεις στις αρχειοθετημενες επαφες του κινητου σου που εχεις συνδεδημενο μεσω bleuetooth του ?
2)το ρολοι κινητο της
Apple Watch Series 3 LTE για να κανει κλησεις πρεπει να ειναι συνδεδεμενο σε δικτυο wifi?3)εαν αγοραστει αυτο το ρολοι
Apple Watch Series 3 LTE και δεν λειτουργει σαν ρολοι κινητο λογο οτι αυτα τα ρολογια λειτουργουν σαν κινητα μονο στην χωρα που εχουν σταλει και αγοραστει ....΄πχ γερμανια δεν θα λειτουργει καθολου,η' δεν θα λειτουργει το κινητο LTE??σαν ρολοι θα λειτουργει κανονικα?και εαν συνδεετε στο διαδυκτιο μεσω wifi με ποια εταιρεια(τυπου πχ skype-viber) μπορω να κανω κλησεις απο αυτο?#278
Δημοσίευση 22/12/2017 - 10:17
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 22/12/2017 - 10:46
Εσείς το κλείνετε το βράδυ; Και αν όχι , το φοράτε στον ύπνο;
Δημοσίευση 22/12/2017 - 11:07
Δε το κλείνω ποτέ. Αλλά δε το φοράω. Ενα βράδυ κομοδίνο, το δεύτερο στο φορτιστή. Κάποιες φορές ίσως ενεργοποιήσω το flight mode το βράδυ. Αυτό δε έχει να κάνει τόσο με τη κατανάλωση της μπαταρίας όσο με το να μην ενοχλήσει κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αν το θυμηθώ το βάζω. Τις περισσότερες φορές το αφήνω όπως είναι.
Δημοσίευση 22/12/2017 - 11:28
Δε το κλείνω ποτέ. Αλλά δε το φοράω. Ενα βράδυ κομοδίνο, το δεύτερο στο φορτιστή. Κάποιες φορές ίσως ενεργοποιήσω το flight mode το βράδυ. Αυτό δε έχει να κάνει τόσο με τη κατανάλωση της μπαταρίας όσο με το να μην ενοχλήσει κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αν το θυμηθώ το βάζω. Τις περισσότερες φορές το αφήνω όπως είναι.
Εγώ γενικά το κλείνω. Στο series 2 που είχα , έβλεπα ότι είχε περισσότερη κατανάλωση όταν δεν το φορούσα. Ίσως γιατί "έψαχνε" τον καρπό μου; Δεν ξέρω.
Δημοσίευση 22/12/2017 - 11:32
Δημοσίευση 22/12/2017 - 11:47
Καλημέρα κάτι άσχετο με αυτό που συζητάτε, στην εφαρμογή υγεία του iPhone γράφει κάπου ύπνος και μετράει και καταγράφει από το ρολόι τους παλμούς κτλ, Σε μένα γιατί δε βλέπω καμία καταγραφή;
Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να έχεις εγκατεστημένη κάποια αντίστοιχη εφαρμογή για τον ύπνο. Πχ Sleep Cycle κλπ. Αυτή συνδέεται με την εφαρμογή υγεία και μέσο του ρολογιού δίνει διάφορα στοιχεία, παλμού κλπ.
Δημοσίευση 22/12/2017 - 11:50
Το έκανα η αλήθεια είναι τις πρώτες μέρες.
Πλέον όχι. Στον ύπνο μόνο αν θέλω να κάνει καταγραφή όπως με την παρακάτω.
Καλημέρα κάτι άσχετο με αυτό που συζητάτε, στην εφαρμογή υγεία του iPhone γράφει κάπου ύπνος και μετράει και καταγράφει από το ρολόι τους παλμούς κτλ, Σε μένα γιατί δε βλέπω καμία καταγραφή;
Θες 3rd Party εφαρμογή γι' αυτό.
Η κορυφαία σε αυτό.
Δημοσίευση 22/12/2017 - 12:03
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες