Καλησπερα σε όλους!
Χτες το απογευμα εκανα το unboxing στο aw series 3 sport, δεν καταφερα σε 4 ωρες να το παω τουλαχιστον στο 28% απο 60% την μπαταρια (συμβουλη ενος μελους μετα απο ερωτηση δικη μου για το ποτε κανω την πρωτη φορτιση) και χρηση που το εβγαλε απο τα ματια μεχρι τις 00:30, οποτε το εβαλα και να φορτισει! Λοιπον εχω να σας πω πως απο τις 7 το πρωι που το εβαλα στο χερι με τα παντα ανοιχτα συν καμια δεκα κλησεις που ειχα τρεις εκτων οποιων τισ απαντησα απο το watch και φουλ χρηση δλδ ολοι η συναδελφοι που ειδα θελανε και μια μινι παρουσιαση καταφερα αυτη τη στιγμη που σας γραφω το post να εχει 79% μπαταρια σχεδον 12ωρες μετα! Νομιζω οτι θα παω περισσοτερεσ απο 26 ωρες με μια φορτιση !
Γενικα σαν smartwatch ειναι αυτο που θελω δλδ απλο χωρις υπερβολες (σχεδιαστικα και σε ογκο) μου δειχνει σχεδον τα παντα που θελω, δεν βγαζω το κινητο απο την τσεπη μου χωρισ ιδιαιτερο λογο και μεχρι στιγμης με εξεπληξε θετικα η αυτονομια του! το μονο που δεν εχω δεχθει ειναι notifications απο facebook δεν μπορεσα να βρω app (τσαμπα) στο app store (πειτε αν ξερει κανεις) και νομιζω θα ηθελα να εχω μεγαλυτερη επιλογη απο faces οχι οτι με χαλανε αλλα στα androids νομιζω κανει ο χρηστης οτι θελει οσον αφορα τα faces!
Αυτα για την ωρα!! θα σας ενημερωσω για το ποσο μου κρατησε τελικα η μπαταρια!!