Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Το Apple Watch Series 3 θα διαθέτει αυτόνομη σύνδεση με δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
390 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/01/2018 - 01:05

Το οποίο όμως να σου θυμίσω πως είχε χιλιάδες προβλήματα + το ότι δεν τα πήγε καλά γιατί φυσικά η σαμυ έβγαλε και άλλα ρολογάκια (και πιο φθηνά) το καλύτερο samsung ηταν το Gear 2. Μετα το AW χάος... Εδώ καλά καλά δεν βλέπουμε πλέον εξελίξεις για το android wear... και ο νοών νοεί τω

Γιατί το Garmin fenix 5 το καινούριο είναι φανταστικό. Πολύ ακριβο βέβαια βγαίνει νομίζω κοντά 900€ αλλά πανέμορφο και φοβερές δυνατότητες.

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Twitter:@aliengoa
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 03/01/2018 - 01:11

Γιατί το Garmin fenix 5 το καινούριο είναι φανταστικό. Πολύ ακριβο βέβαια βγαίνει νομίζω κοντά 900€ αλλά πανέμορφο και φοβερές δυνατότητες.

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Το Garmin είναι άλλη φάση. Δεν το λες ακριβώς smart Watch αν και έχει πολλές λειτουργίες. Όμως εστιάζει περισσότερο σε δραστηριότητες που πχ σε μένα που θέλω email κλπ είναι σχετικά άχρηστες. Είναι δηλαδή ένα πιο εξειδικευμένο εργαλείο θα έλεγα και ίσως όχι καθημερινής χρήσης.
Επιλογές υπάρχουν πολλές σαφώς όπως και το νέο Tag Heuer που επίσης ξεφεύγει στην τιμή :)

#318   FollowTheBlind

FollowTheBlind

iPH newbie

• 19 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 04/01/2018 - 18:32

Καλησπερα σε όλους!

Χτες το απογευμα εκανα το unboxing στο aw series 3 sport, δεν καταφερα σε 4 ωρες να το παω τουλαχιστον στο 28% απο 60% την μπαταρια (συμβουλη ενος μελους μετα απο ερωτηση δικη μου για το ποτε κανω την πρωτη φορτιση) και χρηση που το εβγαλε απο τα ματια μεχρι τις 00:30, οποτε το εβαλα και να φορτισει! Λοιπον εχω να σας πω πως απο τις 7 το πρωι που το εβαλα στο χερι με τα παντα ανοιχτα συν καμια δεκα κλησεις που ειχα τρεις εκτων οποιων τισ απαντησα απο το watch και φουλ χρηση δλδ ολοι η συναδελφοι που ειδα θελανε και μια μινι παρουσιαση καταφερα αυτη τη στιγμη που σας γραφω το post να εχει 79% μπαταρια σχεδον 12ωρες μετα! Νομιζω οτι θα παω περισσοτερεσ απο 26 ωρες με μια φορτιση ! 

Γενικα σαν smartwatch ειναι αυτο που θελω δλδ απλο χωρις υπερβολες (σχεδιαστικα και σε ογκο) μου δειχνει σχεδον τα παντα που θελω, δεν βγαζω το κινητο απο την τσεπη μου χωρισ ιδιαιτερο λογο και μεχρι στιγμης με εξεπληξε θετικα η αυτονομια του! το μονο που δεν εχω δεχθει ειναι notifications απο facebook δεν μπορεσα να βρω app (τσαμπα) στο app store (πειτε αν ξερει κανεις) και νομιζω θα ηθελα να εχω μεγαλυτερη επιλογη απο faces οχι οτι με χαλανε αλλα στα androids νομιζω κανει ο χρηστης οτι θελει οσον αφορα τα faces!

Αυτα για την ωρα!! θα σας ενημερωσω για το ποσο μου κρατησε τελικα η μπαταρια!! 

#319   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2018 - 19:07

Καλησπερα σε όλους!
Χτες το απογευμα εκανα το unboxing στο aw series 3 sport, δεν καταφερα σε 4 ωρες να το παω τουλαχιστον στο 28% απο 60% την μπαταρια (συμβουλη ενος μελους μετα απο ερωτηση δικη μου για το ποτε κανω την πρωτη φορτιση) και χρηση που το εβγαλε απο τα ματια μεχρι τις 00:30, οποτε το εβαλα και να φορτισει! Λοιπον εχω να σας πω πως απο τις 7 το πρωι που το εβαλα στο χερι με τα παντα ανοιχτα συν καμια δεκα κλησεις που ειχα τρεις εκτων οποιων τισ απαντησα απο το watch και φουλ χρηση δλδ ολοι η συναδελφοι που ειδα θελανε και μια μινι παρουσιαση καταφερα αυτη τη στιγμη που σας γραφω το post να εχει 79% μπαταρια σχεδον 12ωρες μετα! Νομιζω οτι θα παω περισσοτερεσ απο 26 ωρες με μια φορτιση !
Γενικα σαν smartwatch ειναι αυτο που θελω δλδ απλο χωρις υπερβολες (σχεδιαστικα και σε ογκο) μου δειχνει σχεδον τα παντα που θελω, δεν βγαζω το κινητο απο την τσεπη μου χωρισ ιδιαιτερο λογο και μεχρι στιγμης με εξεπληξε θετικα η αυτονομια του! το μονο που δεν εχω δεχθει ειναι notifications απο facebook δεν μπορεσα να βρω app (τσαμπα) στο app store (πειτε αν ξερει κανεις) και νομιζω θα ηθελα να εχω μεγαλυτερη επιλογη απο faces οχι οτι με χαλανε αλλα στα androids νομιζω κανει ο χρηστης οτι θελει οσον αφορα τα faces!
Αυτα για την ωρα!! θα σας ενημερωσω για το ποσο μου κρατησε τελικα η μπαταρια!!

Οχι να μην ενημερωσεις! Δεν καταλαβαινεις πως ψηνεις και μας ασχημα απο το s0 να πάμε στο s3?

Πλακα κανω καλοριζικο. Εμενα μου αρεσει το κομματι του notification αν και εγω φοραω την αρχαιολογια. Είναι ομως βολικο και εν κατακλειδι εξοικονομεις μπαταρια στο κινητο. Welcome!! Βέβαια το s3 είναι σφεντόνα!

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 04/01/2018 - 19:08

#320   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/01/2018 - 20:52

Σημερα το χρησιμοποιησα και γω για πρωτη φορα για ασκηση,μια ωρα και με κουμπωμενα τα airpods και καρδιακοι παλμοι φουλ,και καταναλωσε γυρω στο 6-7%
Πολυ καλα απο μπαταρια και γενικα πολυ ευχαριστημενος απο το aw3 (ρολοι εχω να φορεσω χρονια) και ειναι και το πρωτο μου aw

#321   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2018 - 20:53

Σημερα το χρησιμοποιησα και γω για πρωτη φορα για ασκηση,μια ωρα και με κουμπωμενα τα airpods και καρδιακοι παλμοι φουλ,και καταναλωσε γυρω στο 6-7%
Πολυ καλα απο μπαταρια και γενικα πολυ ευχαριστημενος απο το aw3 (ρολοι εχω να φορεσω χρονια) και ειναι και το πρωτο μου aw

Καλορίζικο είναι πολύ καλό εγώ έχω το δύο φαντάσου και βγάζω δύο μέρες με καθημερινή προπόνηση άνετα .

#322   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/01/2018 - 21:08

Μακαρι να μπορουσαμε να χρησιμοποιήσουμε και το apple pay στην Ελλαδα θα ηταν τέλεια!!

#323   FollowTheBlind

FollowTheBlind

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2018 - 10:39

Οχι να μην ενημερωσεις! Δεν καταλαβαινεις πως ψηνεις και μας ασχημα απο το s0 να πάμε στο s3?

Πλακα κανω καλοριζικο. Εμενα μου αρεσει το κομματι του notification αν και εγω φοραω την αρχαιολογια. Είναι ομως βολικο και εν κατακλειδι εξοικονομεις μπαταρια στο κινητο. Welcome!! Βέβαια το s3 είναι σφεντόνα!

καλημέρα μετά απο 27 ώρες απο την φόρτιση το ρολόι είναι στο 51%

Τελευταία επεξεργασία από: FollowTheBlind, 05/01/2018 - 10:41

#324   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2018 - 10:46

καλημέρα μετά απο 27 ώρες απο την φόρτιση το ρολόι είναι στο 51%

Κατάλαβα. Θα πρέπει να αναβαθμιστώ και εγώ. Στο χρώμα έχω ένα θέμα αλλά οκ

#325   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.013 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2018 - 11:07

Πάντως το δικό μου, original, η μπαταρία κρατάει περίπου δύο ήμερες αν και το φορτίζω κάθε βράδυ μαζί με το κινητό.

Προς το παρόν δεν το αλλάζω γιατί είναι το ss και το λυπάμαι.

Καινούριο θα πάρω μόνο όταν λειτουργήσει στην Ελλάδα η αυτόνομη σύνδεση.

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#326   FollowTheBlind

FollowTheBlind

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2018 - 11:07

Κατάλαβα. Θα πρέπει να αναβαθμιστώ και εγώ. Στο χρώμα έχω ένα θέμα αλλά οκ

space grey είναι το δικό μου με grey λουράκι αλλά εγώ μαύρο το βλέπω γκρι δεν το λες! μου το είχε πει και ο πωλητής όταν το αγόρασα ότι το γκρι είναι πολύ σκούρο και ότι πλησιάζει το μαύρο εκτός και αν η apple έκανε λάθος και έβαλε στο κουτί μέσα το μαύρο λουράκι!! Δεν έχω δει μαύρο λουράκι  για να κάνω σύγκριση!!

#327   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2018 - 11:15

space grey είναι το δικό μου με grey λουράκι αλλά εγώ μαύρο το βλέπω γκρι δεν το λες! μου το είχε πει και ο πωλητής όταν το αγόρασα ότι το γκρι είναι πολύ σκούρο και ότι πλησιάζει το μαύρο εκτός και αν η apple έκανε λάθος και έβαλε στο κουτί μέσα το μαύρο λουράκι!! Δεν έχω δει μαύρο λουράκι  για να κάνω σύγκριση!!

Και εγώ για space grey ψήνομαι. Είχα το άσπρο και δεν μ άρεσε εν τέλει.

#328   FollowTheBlind

FollowTheBlind

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2018 - 11:16

Επίσης μένω σε μονοκατοικία και χτες βγήκα από το σπίτι χωρίς κινητό στην αυλή το ρολόι ήταν συνδεδεμένο τουλάχιστον 20 25 μέτρα μακρυά, σήμερα θα το τεστάρω θα πάω στο γείτονα!!

Κάθε μέρα που περνάει διαπιστώνω ότι κακός δεν το είχα αγοράσει πιο νωρίς! Αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω!! (είχα ένα Κινέζο android με επικοινωνία  iphone καμιά σχέση μέρα με τη νύχτα) 

Τελευταία επεξεργασία από: FollowTheBlind, 05/01/2018 - 11:20

#329   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2018 - 12:11

Και εγώ για space grey ψήνομαι. Είχα το άσπρο και δεν μ άρεσε εν τέλει.

Με το space grey έχεις περισσότερες επιλογές αν ασχολείσαι με το να αλλάζεις λουράκια 

Επίσης μένω σε μονοκατοικία και χτες βγήκα από το σπίτι χωρίς κινητό στην αυλή το ρολόι ήταν συνδεδεμένο τουλάχιστον 20 25 μέτρα μακρυά, σήμερα θα το τεστάρω θα πάω στο γείτονα!!

Κάθε μέρα που περνάει διαπιστώνω ότι κακός δεν το είχα αγοράσει πιο νωρίς! Αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω!! (είχα ένα Κινέζο android με επικοινωνία  iphone καμιά σχέση μέρα με τη νύχτα) 

Καμία σχέση και φυσικά δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε ότι ότι πληρώνεις παίρνεις.

#330   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.013 μηνύματα

Δημοσίευση 05/01/2018 - 12:23

Με το space grey έχεις περισσότερες επιλογές αν ασχολείσαι με το να αλλάζεις λουράκια 

Kωστή ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα εγώ

Με το silver / ss έχεις περισσότερες επιλογές στα λουράκια

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια