Kωστή ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα εγώ
Με το silver / ss έχεις περισσότερες επιλογές στα λουράκια
Το χρώμα είναι καθαρά υποκειμενικό και θέμα αισθητικής του υποψηφίου αγοραστή εξαρτάται τι αρέσει στον καθένα!
Δημοσίευση 05/01/2018 - 15:52
Το χρώμα είναι καθαρά υποκειμενικό και θέμα αισθητικής του υποψηφίου αγοραστή εξαρτάται τι αρέσει στον καθένα!
Δημοσίευση 05/01/2018 - 16:35
Kαλά, αυτό εννοείτε, αλλά εμείς για τα λουράκια μιλάγαμε
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 05/01/2018 - 18:50
Καλά να σου πω δεν κολλάω εγώ του βάζω καπάκια , λουράκια το κάνω γενικά transformer και γι αυτό και δεν το έχω βαρεθεί ενάμιση χρόνο τώρα ;-).
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 12/01/2018 - 20:35
Υπάρχει κάποια εκτίμηση για το πότε θα έρθει (ή αν θα έρθει) και στην Ελλάδα επίσημα το LTE μοντέλο; Να υποθέσω ότι ο πιο πιθανός πάροχος (λόγω Telekom) να είναι η Cosmote?
Δημοσίευση 12/01/2018 - 23:19
Υπάρχει κάποια εκτίμηση για το πότε θα έρθει (ή αν θα έρθει) και στην Ελλάδα επίσημα το LTE μοντέλο; Να υποθέσω ότι ο πιο πιθανός πάροχος (λόγω Telekom) να είναι η Cosmote?
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 12/01/2018 - 23:28
Εγώ δεν άντεξα να περιμένω άλλο και πήρα το GPS...Υπάρχει κάποια εκτίμηση για το πότε θα έρθει (ή αν θα έρθει) και στην Ελλάδα επίσημα το LTE μοντέλο; Να υποθέσω ότι ο πιο πιθανός πάροχος (λόγω Telekom) να είναι η Cosmote?
Δημοσίευση 14/01/2018 - 09:48
Εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω 3 μέρες standby. Είμαι σταθερά στις 2 μέρες και κάτι ψιλά με 8-9 ώρες χρήσης. Μάλλον πρέπει να ρυθμίσω κάτι που μου διαφεύγει.
Δημοσίευση 15/01/2018 - 13:14
Δημοσίευση 05/03/2018 - 14:03
RF forever
Δημοσίευση 05/03/2018 - 19:02
Για αγορά από public καμία εμπειρία ;
Χρωμα τι λέτε μαύρο η ασημί ;και επίσης τζαμάκι να βάλω η χαλάει την ομορφιά ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 05/03/2018 - 19:41
Νίκο δεν γρατσουνιεται εύκολα γενικώς;Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις τα χοντροκομμένα Tempered και θήκες.
Δημοσίευση 05/03/2018 - 19:50
Εξαρτάται και τι δουλειά κάνει κάποιος. Εγώ που δουλεύω σε σούπερ μάρκετ και τα χέρια μου είναι καθημερινά μέσα σε ράφια και καλαθούνες, έχω βάλει και θήκη και tempered glass. Φυσικά αφού το χτύπησα το ρολόι και έκανε σημάδι τα έβαλα.
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες