Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Το Apple Watch Series 3 θα διαθέτει αυτόνομη σύνδεση με δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
390 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   georgemv

georgemv

iPH newbie

• 15 μηνύματα
  • Twitter:@gmavrikas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 27/10/2017 - 16:46

Δεν ισχύει αυτό για την χώρα του Apple Watch.

Υπάρχουν 3 μοντέλα, ένα US, ένα EU και ένα CN.

Μπορείς να το ενεργοποιείς σε όποιον πάροχο το υποστηρίζει μέσα στο αντίστοιχο region.

Π.χ. όσοι έχουν US ρολόγια βάζουν Καναδικές SIM στα iPhones και ενεργοποιείται κανονικά στον Καναδά (έχω συγκεκριμένο παράδειγμα υπ' όψιν).

Υποθέτω κάτι αντίστοιχο θα γίνεται και με τα EU, είναι ακριβώς ΙΔΙΑ τα model numbers που πωλούνται UK και Γερμανία.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   DoSMaN

DoSMaN

iPH Contributor

• 925 μηνύματα
  • Twitter:@dosman_gr
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:VeZReVouLiS

Δημοσίευση 27/10/2017 - 17:05

Δεν ισχύει αυτό για την χώρα του Apple Watch.

Υπάρχουν 3 μοντέλα, ένα US, ένα EU και ένα CN.

Μπορείς να το ενεργοποιείς σε όποιον πάροχο το υποστηρίζει μέσα στο αντίστοιχο region.

Π.χ. όσοι έχουν US ρολόγια βάζουν Καναδικές SIM στα iPhones και ενεργοποιείται κανονικά στον Καναδά (έχω συγκεκριμένο παράδειγμα υπ' όψιν).

Υποθέτω κάτι αντίστοιχο θα γίνεται και με τα EU, είναι ακριβώς ΙΔΙΑ τα model numbers που πωλούνται UK και Γερμανία.

Αν ίσχυε αυτό, δε θα μπορούσαν να φέρουν αυτά τα μοντέλα και Ελλάδα με τη προοπτική, όταν μπορέσουν οι πάροχοι να δώσουν αυτήν τη δυνατότητα απλά να πας σε ένα κατάστημα και να το ενεργοποιήσεις;

Ποιος ο λόγος να φέρουν το απλό μοντέλο;

Το παραπάνω φυσικά και θα με εξυπηρετούσε μιας και έχω μπει στη πρίζα για να πάρω Apple Watch αλλά θα ήθελα το LTE μοντέλο...

Δε με νοιάζει πότε θα το ενεργοποιήσουν οι πάροχοι αλλά θα μου αρκούσε να το έχω standby για άμεση ενεργοποίηση...

#198   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 27/10/2017 - 17:17

Αν ίσχυε αυτό, δε θα μπορούσαν να φέρουν αυτά τα μοντέλα και Ελλάδα με τη προοπτική, όταν μπορέσουν οι πάροχοι να δώσουν αυτήν τη δυνατότητα απλά να πας σε ένα κατάστημα και να το ενεργοποιήσεις;

Ποιος ο λόγος να φέρουν το απλό μοντέλο;

Το παραπάνω φυσικά και θα με εξυπηρετούσε μιας και έχω μπει στη πρίζα για να πάρω Apple Watch αλλά θα ήθελα το LTE μοντέλο...

Δε με νοιάζει πότε θα το ενεργοποιήσουν οι πάροχοι αλλά θα μου αρκούσε να το έχω standby για άμεση ενεργοποίηση...

το series LTE θα το δουλευεις ετσι κι αλλιώς στο 90% και βάλε μέσω κινητού όπως γινόταν και με τα παλιότερα apple watch ακόμα κι αν το υποστηριξουν οι πάροχοι Ελλάδα. Δεν μπορει ακομα να γινει σοβαρη χρηση με σκέτο το LTE γιατι δεν αντεχει η μπαταρία.

Θεωρητικά οι μπάντες που εχει το γερμανικό ή το αγγλικο θα ειναι οκ. Στην πράξη δεν ξερουμε τι θα γινει τελικά. Αλλά αν κάποιος θέλει το stainless steel ειναι μονοδρομος ετσι κι αλλιως, δεν βγαινει χωρίς LTE.

#199   sofnik69

sofnik69

iPH Enthousiast

• 592 μηνύματα
  • Twitter:@sofnik1
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 27/10/2017 - 17:36

Καλησπέρα ας κάνω μια ερώτηση και θέλω την βοήθεια σας! Έχω το aw series 2 s steel στις 18/10/17 έληγε η εγγύηση (του 1ου χρόνου) μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα και έτσι το πήγα στις 13/10 για να το δουν! Μετά από πολα τηλ. στην apple και στο κατάστημα καταφέραμε να μου το αντικαταστήσουν  με καινουργιο ! Και τώρα η ερώτηση! Αξίζει να το πουλήσω για να πάω στο series 3 που δεν θα είναι και stainles steel ? η να κάτσω εκεί που κάθομαι? Ευχαριστώ!

#200   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 17:40

Καλησπέρα ας κάνω μια ερώτηση και θέλω την βοήθεια σας! Έχω το aw series 2 s steel στις 18/10/17 έληγε η εγγύηση (του 1ου χρόνου) μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα και έτσι το πήγα στις 13/10 για να το δουν! Μετά από πολα τηλ. στην apple και στο κατάστημα καταφέραμε να μου το αντικαταστήσουν  με καινουργιο ! Και τώρα η ερώτηση! Αξίζει να το πουλήσω για να πάω στο series 3 που δεν θα είναι και stainles steel ? η να κάτσω εκεί που κάθομαι? Ευχαριστώ!

η γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να πουλήσεις το stainless steel για να πας σε αλουμίνιο, downgrade θα κάνεις παρά upgrade.

#201   sofnik69

sofnik69

iPH Enthousiast

• 592 μηνύματα
  • Twitter:@sofnik1
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 27/10/2017 - 17:49

η γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να πουλήσεις το stainless steel για να πας σε αλουμίνιο, downgrade θα κάνεις παρά upgrade.

Σωστά τα λες,αρα πάμε για του χρόνου αν βγει κάτι! Ευχαριστώ!

#202   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2017 - 20:14

Το hardware του Apple Watch Series 3 είναι ανώτερο του Series 2.
Νέος επεξεργαστής, παραπάνω ταχύτητα, γρηγορότερη σύνδεση WiFi, Bluetooth 4.2, βαρόμετρο και αλτίμετρο:
-Faster dual-core processor (S3)
-W2 chip (Apple wireless chip)
-Barometric altimeter
-Bluetooth 4.2

Και τα αναφέρω επειδή είχα και το Series 2, αλλά το Series 3 πετάει!!!!
Πέρυσι το Series 2 στα 42mm έκανε 479€ και φέτος 429€!!!!

#203   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 27/10/2017 - 20:59

Το hardware του Apple Watch Series 3 είναι ανώτερο του Series 2.
Νέος επεξεργαστής, παραπάνω ταχύτητα, γρηγορότερη σύνδεση WiFi, Bluetooth 4.2, βαρόμετρο και αλτίμετρο:
-Faster dual-core processor (S3)
-W2 chip (Apple wireless chip)
-Barometric altimeter
-Bluetooth 4.2

Και τα αναφέρω επειδή είχα και το Series 2, αλλά το Series 3 πετάει!!!!
Πέρυσι το Series 2 στα 42mm έκανε 479€ και φέτος 429€!!!!

Να συμπληρώσω επίσης την μεγαλυτερη αναβάθμιση για μένα του Apple Watch 3 σε σχέση με του 2 είναι ότι το 3 εκτός από GPS έχει και Glonass

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  • Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#204   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 28/10/2017 - 00:06

Δηλαδή εγώ με Apple Watch 2 stainless steel space black με sapphire crystal και space black Milanese Loop αξίζει να μεταβώ στο series 3? Αισθάνομαι μεγάλο θύμα της τεχνολογίας. Με χίλια ζόρια κρατιέμαι να μην τα ξανά στάξω.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

#205   enwsiths

enwsiths

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:enwsiths

Δημοσίευση 28/10/2017 - 02:16

Δηλαδή εγώ με Apple Watch 2 stainless steel space black με sapphire crystal και space black Milanese Loop αξίζει να μεταβώ στο series 3? Αισθάνομαι μεγάλο θύμα της τεχνολογίας. Με χίλια ζόρια κρατιέμαι να μην τα ξανά στάξω.

Δυστυχώς φιλε (για το πορτοφόλι σου) αξίζει γιατί σε ταχύτητα εγώ που τα είχα και τα δυο, το aw3 είναι παρά παρά πολύ πιο γρήγορο..

#206   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2017 - 16:37

Εφόσον είσαι οκ με το Series 2 που έχεις, μην προχωράς στο νέο Series 3.

#207   andreas73

andreas73

iPH User

• 121 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/10/2017 - 17:58

Εγώ φέτος πήρα για πρώτη φορά και είναι πανέμορφο. Φέτος θα κρατήσω το 7 plus αφού πήρα το aw3 και του χρόνου θα αλλάξω το το τηλ. Πάντως αυτό που παρατήρησα είναι η μεγάλη έλλειψη σε αξεσουάρ. Πχ λουράκια. Με τα χίλια ζόρια βρήκα το midnight blue και θα μου φέρει από Ελβετία το δερμάτινο μαύρο (30€ λιγότερα). Εδώ ούτε λόγος...

#208   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Twitter:@aliengoa
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 29/10/2017 - 09:46

Μάλλον πλάκα μας κανείς! Όλα τα αξεσουάρ ταιριάζουν και υπάρχουν παντού. Δες και eBay Amazon κλπ

#209   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2017 - 11:28

Δυστυχώς φιλε (για το πορτοφόλι σου) αξίζει γιατί σε ταχύτητα εγώ που τα είχα και τα δυο, το aw3 είναι παρά παρά πολύ πιο γρήγορο..

Διαφωνώ κάθετα. Το Apple Watch ειδικά όταν έχεις αγοράσει ακριβή έκδοση δεν αξίζει ούτε για πλακα να το αλλάζεις κάθε χρόνο. Έχω ακόμα το OG, Series 0 ή όπως αλλιώς λέγεται, και αν εξαιρέσουμε την μπαταρία που έχουν τα επόμενα και τον επεξεργαστή δεν έχει κανένα νόημα να κάνω αλλαγή. Εμένα κρατάει ακόμα 1.5 μέρα άνετα και το έχω ήδη 2 χρόνια. Τα GPS και τα συναφή επίσης δεν έχουν νόημα όταν σχεδόν όλα γίνονται από το κινητό. Ακόμα και το LTE με την ελάχιστη έως ανύπαρκτη αυτονομία του λόγω μπαταρίας στο κινητό βασίζεται να κάνει την δουλειά του το 90% και βάλε του χρόνου.

Για να σας το θέσω και αλλιώς το να σκας 400-500 ευρώ κάθε χρόνο σε Apple Watch αν τα βάλουμε κάτω σε 6-7 χρόνια με τα ίδια λεφτά αγοράζεις ελβετικό ρολόι που χάνει ελάχιστα από την αξία του και σου μένει και για μία ζωή γιατί τα περισσότερα έχουν διαχρονικό design που σπανίως έως καθόλου αλλάζει. Σε αντίθεση με το marketing και τις "εξυπνάδες" που πουλάει η Apple ένα Omega ή ένα Rolex πάντα ήταν είναι και θα είναι ανώτερα από ένα Apple Watch. 

#210   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 29/10/2017 - 11:53

Διαφωνώ κάθετα. Το Apple Watch ειδικά όταν έχεις αγοράσει ακριβή έκδοση δεν αξίζει ούτε για πλακα να το αλλάζεις κάθε χρόνο. Έχω ακόμα το OG, Series 0 ή όπως αλλιώς λέγεται, και αν εξαιρέσουμε την μπαταρία που έχουν τα επόμενα και τον επεξεργαστή δεν έχει κανένα νόημα να κάνω αλλαγή. Εμένα κρατάει ακόμα 1.5 μέρα άνετα και το έχω ήδη 2 χρόνια. Τα GPS και τα συναφή επίσης δεν έχουν νόημα όταν σχεδόν όλα γίνονται από το κινητό. Ακόμα και το LTE με την ελάχιστη έως ανύπαρκτη αυτονομία του λόγω μπαταρίας στο κινητό βασίζεται να κάνει την δουλειά του το 90% και βάλε του χρόνου.

Για να σας το θέσω και αλλιώς το να σκας 400-500 ευρώ κάθε χρόνο σε Apple Watch αν τα βάλουμε κάτω σε 6-7 χρόνια με τα ίδια λεφτά αγοράζεις ελβετικό ρολόι που χάνει ελάχιστα από την αξία του και σου μένει και για μία ζωή γιατί τα περισσότερα έχουν διαχρονικό design που σπανίως έως καθόλου αλλάζει. Σε αντίθεση με το marketing και τις "εξυπνάδες" που πουλάει η Apple ένα Omega ή ένα Rolex πάντα ήταν είναι και θα είναι ανώτερα από ένα Apple Watch.

Το GPS ( glonass)και συναφή που αναφέρεις ότι δεν χρειάζονται αφορούν μόνο εσένα .
Εγώ ως αθλητής το χρειάζομαι
Με αυτό το σκεπτικό ειδοποιήσεις , ώρα κτλ τα βλέπεις επίσης από το κινητο
Επίσης με αυτό σκεπτικό γιατί να πας από το 7plus στο 8plus πχ μιας και οι διάφορες είναι ελάχιστες
Ο καθένας το χρησιμοποιεί για τους δικούς του λόγους και για το καθένα κάτι είναι πάντα απαραίτητο
Τέλος εννοείται για μένα η μετάβαση στο Apple Watch 3 από παλιότερα μοντέλα διότι έχει πολλά περισσότερα να σου προσφέρει με γρήγορη ταχύτητα και περισσότερη αυτονομία .
Υ.Γ τώρα αν κάποιος πλήρωσε την ακριβή έκδοση κάποια στιγμή , αυτό δεν σημαίνει ότι η νεότερη με φθηνότερα υλικα είναι υποδεέστερη

Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 29/10/2017 - 11:54

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες