Διαφωνώ κάθετα. Το Apple Watch ειδικά όταν έχεις αγοράσει ακριβή έκδοση δεν αξίζει ούτε για πλακα να το αλλάζεις κάθε χρόνο. Έχω ακόμα το OG, Series 0 ή όπως αλλιώς λέγεται, και αν εξαιρέσουμε την μπαταρία που έχουν τα επόμενα και τον επεξεργαστή δεν έχει κανένα νόημα να κάνω αλλαγή. Εμένα κρατάει ακόμα 1.5 μέρα άνετα και το έχω ήδη 2 χρόνια. Τα GPS και τα συναφή επίσης δεν έχουν νόημα όταν σχεδόν όλα γίνονται από το κινητό. Ακόμα και το LTE με την ελάχιστη έως ανύπαρκτη αυτονομία του λόγω μπαταρίας στο κινητό βασίζεται να κάνει την δουλειά του το 90% και βάλε του χρόνου.
Για να σας το θέσω και αλλιώς το να σκας 400-500 ευρώ κάθε χρόνο σε Apple Watch αν τα βάλουμε κάτω σε 6-7 χρόνια με τα ίδια λεφτά αγοράζεις ελβετικό ρολόι που χάνει ελάχιστα από την αξία του και σου μένει και για μία ζωή γιατί τα περισσότερα έχουν διαχρονικό design που σπανίως έως καθόλου αλλάζει. Σε αντίθεση με το marketing και τις "εξυπνάδες" που πουλάει η Apple ένα Omega ή ένα Rolex πάντα ήταν είναι και θα είναι ανώτερα από ένα Apple Watch.
Το GPS ( glonass)και συναφή που αναφέρεις ότι δεν χρειάζονται αφορούν μόνο εσένα .
Εγώ ως αθλητής το χρειάζομαι
Με αυτό το σκεπτικό ειδοποιήσεις , ώρα κτλ τα βλέπεις επίσης από το κινητο
Επίσης με αυτό σκεπτικό γιατί να πας από το 7plus στο 8plus πχ μιας και οι διάφορες είναι ελάχιστες
Ο καθένας το χρησιμοποιεί για τους δικούς του λόγους και για το καθένα κάτι είναι πάντα απαραίτητο
Τέλος εννοείται για μένα η μετάβαση στο Apple Watch 3 από παλιότερα μοντέλα διότι έχει πολλά περισσότερα να σου προσφέρει με γρήγορη ταχύτητα και περισσότερη αυτονομία .
Υ.Γ τώρα αν κάποιος πλήρωσε την ακριβή έκδοση κάποια στιγμή , αυτό δεν σημαίνει ότι η νεότερη με φθηνότερα υλικα είναι υποδεέστερη
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 29/10/2017 - 11:54