Θες 3rd Party εφαρμογή γι' αυτό.
Η κορυφαία σε αυτό.
Συμφωνω. Κορυφαια εφαρμογη...
Δημοσίευση 23/12/2017 - 20:28
Συμφωνω. Κορυφαια εφαρμογη...
από κατανάλωση μπαταρίας πως παει αυτη η εφαρμογή? έχετε τσεκάρει? Γιατι συνήθως τέτοιου τύπου εφαρμογές τρώνε πολύ επειδή έχουν συνεχόμενη ενημέρωση.
Δημοσίευση 23/12/2017 - 21:39
κι όμως τα πάει πολύ καλα δεν το καταλαβαίνεις καν..
Δημοσίευση 23/12/2017 - 21:45
Την χρησιμοποιώ από την πρώτη έκδοση της. Όλο το βράδυ ένα 3% χάνω από πλήρη φόρτιση.από κατανάλωση μπαταρίας πως παει αυτη η εφαρμογή? έχετε τσεκάρει? Γιατι συνήθως τέτοιου τύπου εφαρμογές τρώνε πολύ επειδή έχουν συνεχόμενη ενημέρωση.
Δημοσίευση 23/12/2017 - 22:13
Την χρησιμοποιώ από την πρώτη έκδοση της. Όλο το βράδυ ένα 3% χάνω από πλήρη φόρτιση.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Εάν βάζω το ρολόι σε airplane mode, η εφαρμογή δουλεύει;
Δημοσίευση 23/12/2017 - 22:25
Το τηλέφωνο πιστεύω επηρεάζεται περισσότερο. Το έχεις τσεκάρει?Την χρησιμοποιώ από την πρώτη έκδοση της. Όλο το βράδυ ένα 3% χάνω από πλήρη φόρτιση.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 23/12/2017 - 23:03
Όχι δεν το έχω δει το τηλέφωνο ούτε το airplane.Το τηλέφωνο πιστεύω επηρεάζεται περισσότερο. Το έχεις τσεκάρει?
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 24/12/2017 - 01:05
Δημοσίευση 24/12/2017 - 01:21
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Με δεδομένο ότι έχουν περάσει και κάποια χρόνια από το πρώτο Apple Watch πόσα χρόνια νομίζετε ότι θα μπορέσει κάποιος να κρατήσει την σειρά 3;
Το σκέφτομαι για δώρο αλλά δεν θέλω να το αφήσει στην άκρη σε 2-3 χρόνια. Δεν περιμένω βέβαια να το κρατήσει δέκα αλλά θα ήθελα να ακούσω απόψεις.
Ποσό future proof είναι ένα Apple Watch?
Είχα την ίδια σκέψη με 'σενα πριν προχωρήσω σε αγορά.
Είναι σίγουρα περισσότερο σε σχέση τα υπόλοιπα iDevices και περισσότερο απο το 1ο AW.
Γενικότερα εδώ δεν υπάρχει η λογική να αλλάζεις κάθε χρόνο π.χ. Άντε να πείς με το πρώτο, που ήταν αδύναμο σε σχέση με το περσινό.
Πιο δυνατός επεξεργαστής στο 3 (όλα ακαριαία), επίσημα πλέον Water Resistant, βάλε και το Cellular όποτε και αν έρθει εδώ.
Νομίζω τα 2 (το λιγότερο) χρόνια τα έχει πάρα πολύ εύκολα.
Δημοσίευση 24/12/2017 - 02:31
Νίκο σχετικά με το water resistance, αν το φοράω και μπω για μπάνιο με σαπούνια κλπ θα έχει θέμα ή είναι καθαρά μόνο για νερό πχ καμιά πισίνα, μόνο ντους (χωρίς σαπούνια) κλπ;;;
Χαζή ερώτηση λίγο αλλά δε θυμάμαι να έχει απαντηθεί αυτό καθόλου...
Επίσης, έχουμε καμιά εκτίμηση, πότε θα έρθουν τα LTE εδώ; δεν έχω τη δυνατότητα να το πάρω απ' έξω και δε θέλω να μπω στη διαδικασία να πάρω το 3 και μετά να ψάχνω να το πουλήσω για να πάρω το 3 LTE...
Κάποιοι μπορεί να πουν, πάρε το LTE καημένε... δεν έχει τόσο διαφορά με το απλό... παιδιά.. σόρυ.. λόξα εδώ...
Θέλω να έχω αυτό με τις φουλ λειτουργίες...
Δημοσίευση 24/12/2017 - 02:49
Δημοσίευση 24/12/2017 - 12:14
Νίκο σχετικά με το water resistance, αν το φοράω και μπω για μπάνιο με σαπούνια κλπ θα έχει θέμα ή είναι καθαρά μόνο για νερό πχ καμιά πισίνα, μόνο ντους (χωρίς σαπούνια) κλπ;;;
Χαζή ερώτηση λίγο αλλά δε θυμάμαι να έχει απαντηθεί αυτό καθόλου...
Επίσης, έχουμε καμιά εκτίμηση, πότε θα έρθουν τα LTE εδώ; δεν έχω τη δυνατότητα να το πάρω απ' έξω και δε θέλω να μπω στη διαδικασία να πάρω το 3 και μετά να ψάχνω να το πουλήσω για να πάρω το 3 LTE...
Κάποιοι μπορεί να πουν, πάρε το LTE καημένε... δεν έχει τόσο διαφορά με το απλό... παιδιά.. σόρυ.. λόξα εδώ...
Θέλω να έχω αυτό με τις φουλ λειτουργίες...
Ε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα απο εκεί. Άφοβα..
Για το LTE το θέμα είναι πότε θα το εν/ποιήσουν οι πάροχοι. Και δε το βλέπω και σύντομα..
Αδιάβροχο κανονικά είναι. Και θάλασσα έχω μπει και δεν είχα κανένα πρόβλημα και μιλάω για το s2.
Προχέχουμε για να έχουμε.. Κανένα δεν είναι αδιάβροχο
Καθαρά Water Resistant όπως και τα iPh με IP67.
Η Apple βέβαια εισήγαγε στο 3 το "Swimproof".
Δημοσίευση 24/12/2017 - 12:18
Προχέχουμε για να έχουμε.. Κανένα δεν είναι αδιάβροχο
Καθαρά Water Resistant όπως και τα iPh με IP67.
Η Apple βέβαια εισήγαγε στο 3 το "Swimproof".
Έτσι ακριβώς εκτός ποια και αν είναι το χόμπι σας και γι αυτό το αγοράσατε κιόλας θυμάμαι το Fenix 3 που είχα πάρει δεν καταλάβαινε τίποτα από θάλασσα αλλά το είχα γι αυτό το λόγο για προπόνηση σε θάλασσα,πισίνα κτλ.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 24/12/2017 - 13:48
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Με δεδομένο ότι έχουν περάσει και κάποια χρόνια από το πρώτο Apple Watch πόσα χρόνια νομίζετε ότι θα μπορέσει κάποιος να κρατήσει την σειρά 3;
Το σκέφτομαι για δώρο αλλά δεν θέλω να το αφήσει στην άκρη σε 2-3 χρόνια. Δεν περιμένω βέβαια να το κρατήσει δέκα αλλά θα ήθελα να ακούσω απόψεις.
Ποσό future proof είναι ένα Apple Watch?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ακομα εχω το original να φανταστεις. Το καλο με τα Apple Watch ειδικα αν τα χρησιμοποιεις για notifications και βασικα πράγματα δεν εχει νοημα να το αλλάξεις ακόμα και αν δεν μπορει να παρει αλλα updates. Πιο πιθανο ειναι να βαρεθεις το design μακροπρόθεσμα.
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες