Έχω καιρό να γράψω και βρήκα την κατάλληλη στιγμή λόγω του event να πω και εγώ τις απόψεις μου.
Καταρχήν να ξεκινήσω λέγοντας οτι χαίρομαι πάρα πολύ και νιώθω τυχερός που έχω το iPhone 6 Plus (32gb) και αρχές Γενάρη πήρα στη γυναίκα μου το 7 Plus (32gb).
Και λέω τυχερός γιατί ειδικά στο 6+ οι τιμές ήταν ακόμα φυσιολογικές και όχι παράλογες. 1189 Ευρώ για ένα κινητό, το θεωρώ απίστευτα ακριβό και βάζοντας μαζί και το Apple care (plus) η τιμή φτάνει τα 1419 Ευρώ.
Το face id, προσωπικά πιστεύω οτι ναι, μεν έχει μια γεύση απο το μέλλον και ταινίες Σπίλμπεργκ, αλλά μειονεκτεί του touch id και είμαι σίγουρος οτι θα παρουσιάσει πολλά θέματα ειδικά στο πρώτο μοντέλο που την υιοθέτησε, το Χ. Ήδη στην παρουσίαση έγινε η στραβή.
Θα συμφωνήσω με τον vrachamis και τα όσα είπε. Είναι πάρα μα πάρα πολλές οι φορές που ξεκλειδώνω το κινητό και δεν το έχω μπροστά απο το πρόσωπο μου. Να πω μερικά χαζά και καθημερινά παραδείγματα που χρειάστηκε να ανοίξω το κινητό με touch id? Το βράδυ στο κομοδίνο, στο αυτοκίνητο όταν το έχω τοποθετήσει στη βάση του που βρίσκεται στο κέντρο του αυτοκινήτου, στο γραφείο, στο σινεμά, στην καφετέρια και όπως αναφέρθηκε σε κάποιο meeting και γενικότερα στιγμές που θέλεις να τσεκάρεις το κινητό σου "κρυφά" και χωρίς να δίνεις στόχο. Δηλαδή θα πρέπει όλη την ώρα να έχουμε στη μούρη μας το κινητό για να το ξεκλειδώσουμε??..
Τώρα για την διπλή κάμερα (που γύρισαν κάθετα), τα mp που έμειναν σταθερά στο 12 (υπήρχε και στο 7), το portrait mode στην πίσω και μπροστά κάμερα (το μόνο που αξίζει πραγματικά), τα animoji (...), το bluetooth 5, την σούπερ ρέτινα display ή την true tone, την ασύρματη φόρτιση (επιτέλους), για τα stereo speakers (υπήρχε και στο 7), water and dust resistant (υπήρχε και στο 7) και για πολλά άλλα που απλά έμειναν ίδια με το προηγούμενο μοντέλο δεν θα σχολιάσω τίποτα γιατί η τιμή των συσκευών είναι πολύ παραπάνω απο την πραγματική αξία.
Είπαμε και δε το συζητάω ότι το iOS είναι το καλύτερο λειτουργικό για κινητό αλλα.. οκ. Κάπου άρχισε να χάνεται το μέτρο.
Και one more thing για όποιον δεν κατάλαβε, ναι, έχω κολήσει στις τιμές και δε μπορώ να δω τίποτα θετικά απο το χθεσινό Event.
Τελευταία επεξεργασία από: vmac, 13/09/2017 - 14:20