H συζήτηση αλλάζει οταν τα δεδομενα ειναι οτι το note 8 exei 1029 euro.
Ειμαστε πολλοι στο οικοσύστημα με macbook pro imac ipad etc..
Αρα η apple τιμολογεί 1200 και 1400 ευρώ το Χ και βγαζει βελτιωμενες εκδόσεις των 7αριων
και ετσι σου λεει φιλε σε εχω φυλακισμενο στο οικοσύστημα οποτε διάλεξε
πρώτη φορά εχω τοσες επιλογές απο iphone SE στα 300 ευρώ μέχρι 1400 στο Χ
Σου βγαζω μεχρι και νεο 7plus jet black 32GB.
Αν δεν ημουν στο οικοσύστημα θα παιρνα ενα One+5 και θα αφηνα τον κο Cook να μαγειρευει τις τιμες οπου θέλει
αλλα τώρα πρεπει να σκεφτώ ποιο μήλο θα δαγκώσω...διαλεξα το Χ γιατι μετά το 6αρι και 4 χρονια επιτέλους θα δαγκώσω νέο μήλο...
Η επιλογή ειναι δύσκολη και θέλει σκέψη και παντα εχει να κανει με τισ αναγκεσ και τα λεφτά του καθένα απο μας
Συνοψίζοντας θέλεις να ερθεις στο ΙΟS -οι πληβείοι στα 6αρια-η μεσαία ταξη στα 7αρια-και τα χοντρα πορτοφολια στα Χ
Τα 8αρια δεν ξέρω ποιοι τα παιρνουν και καλά κάνουν -δικα τους ειναι τα λεφτά...
(προβοκάρω λίγο και υπερβάλω μια χαρα κινητα ειναι αλλά αχρείαστα σε συγκριση με τα 7αρια με διαφορά 300 ευρώ στην τιμή)
Δεν υπάρχει καλό και κακό... απλά θα θελα και γώ να τιμωρηθεί η apple που βάφτισε το 7ς σε 8 για να τα παρει χοντρά...
Ηδη η αυξηση στη ζήτηση και στην τιμή των 7αριων κάτι λέει...
τώρα αν το μνμ θα το λάβουν εδώ ειμαστε να το δούμε...
Για μένα το ερώτημα ειναι αν καθυστερήσει το Χ τι κάνουμε?
Οπως μου ειπε και ενα φίλος η τιμωρία ειναι να μη βρώ το Χ και να πάρω 8αρι..με τίποτα θα πάω 7plus ξανά..
Για πλάκα μάλιστα του ειπα θα πάρω το συλλεκτικό το κοκκινο και θα βρω οθόνη μάυρη να του αλλάξω την πρόσοψη
ωστε να χω κα΄τι καινούργιο οπως αν έπαιρνα το Χ
Ειμαι ενα μηνα με δανεικό 6ς ενός φίλου...μια χαρά τα παει με το IOS 11 ..αλλά καμία σxέση με το 7plus
που ήταν το καλύτερο κινητό που υπήρξε για μενα μέχρι τώρα..
Για τα ακουστικά ειναι μέγα θέμα...και δεν θα πώ τιποτα..
αν δεν ακους μουσική απο το κινητο παρε ενα ζευγαρι με 10 ευρώ και μην ασχολείσαι..
Θα πώ μονο οτι οι μπατονέτες της apple ήχο για 200 ευρώ δεν βγάζουν...
Συγνώμη για το σεντόνι..αλλα χωρις κινητό να ασχολείσαι τέτοια εποχή σε πιανει λογοδιάροια