Απορία.! Εάν οι εφαρμογές είναι 64bit και παίζουν στο iOS 11, τότε γιατί να αφαιρεθούν ? Αν θυμάμαι καλά η Apple είχε αναφέρει ότι θα αφαιρέσει μόνο τις εφαρμογές που δεν είχαν αναβαθμιστεί για πολύ καιρό και κατ' επέκταση δεν ήταν 64bit και γενικότερα όσες δεν είναι 64bit !
Τα κριτήρια της Apple για να κατέβει μια εφαρμογή από το App Store είναι ποικίλα και δεν σχετίζονται απαραίτητα με την μετάβαση σε νέο λειτουργικό.
Επίσης όταν οι εφαρμογές αναβαθμίζονται, αυτόματα η προγενέστερη έκδοση τους παύει να είναι διαθέσιμη, αλλά μέχρι και το 12.6 iTunes μπορούσε κάποιος να τις ξαναπεράσει με την προϋπόθεση ότι τις είχε κατεβάσει στο PC του. Ουσιαστικά αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά με το 12.7
Πλάκα μας κάνεις? Δλδ είναι καλύτερο να χω ανοιχτό το wifi 1 ώρα για να κατεβάσω τα updates, απ το να τις κατέβαζα στο pc και μετα να το κανω sync (όποτε θέλω)? Δεν νομίζω (+ το οτι κατεβαινουν πιο γρήγορα απ το itunes..). Anyway όπως τον βολεύει τον καθένα, προσωπικα ΔΕΝ ΜΕ βολεύει..
Τωρα οσο για τα apps μιας και μου πιάνουν ~15 GB χώρο και έχω το 6s μπορεί και να τα σβήσω (εκτός από 2-3 που ειναι "παλιά" και δεν εχουν αναβαθμιστεί εδώ και πολλά χρόνια) ακόμα δεν ξέρω. Ίδωμεν...
Σίγουρα όπως βολεύει τον καθένα. Σε μένα που το WiFi δεν κοιμάται ποτέ, 2-5 updates που διατίθενται την ημέρα δεν είναι τίποτα και κατεβαίνουν από την συσκευή μπαμ μπαμ. Όσο για τα *.ipa κράτα τα παλιά.