κι εμενα έτσι είναι συνεχεια..
watchOS 4: Eπίσημη λίστα με όλα τα νέα χαρακτηριστικά!
Δημοσίευση 26/10/2017 - 15:15
Ad
Δημοσίευση 26/10/2017 - 17:12
Εννοείς τον καιρό από το κινητό στο privacy-while using?Είναι λίγο πολύ γνωστό το συγκεκριμένο με το εικονίδιο μόνιμα εν/ποιημένο.
Στους περισσότερους είχε να κάνει με τον καιρό.
Δοκιμάστε να αλλάξετε σε "While Using".
Γιατι στο κινητο τον καιρο τον εχω never
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Δημοσίευση 29/10/2017 - 09:41
Τρεις φορές μου συνέβη αυτό, μόνο την μια έκανε μέρες για να φύγει.
Δημοσίευση 29/10/2017 - 15:25
Καλησπερα φίλε μου,εμενα ειναι η 4η ή 5η νομιζω μερα που ειναι εκει.Έχω γράψει σχετικά εγώ σχετικά με το εικονίδιο του GPS (έχω ανοίξει και ξεχωριστό θέμα). Το ρολόι σου χρειάζεται 30 λεπτά με δυο ημέρες για να κάνει calibration. Αφήστε το για δοκιμή πάνω από δυο μέρες να δείτε αν φύγει μόνο του.
Τρεις φορές μου συνέβη αυτό, μόνο την μια έκανε μέρες για να φύγει.
Δεν με πειραζει σαν εικονίδιο απλα δν ξερω τι κ με ποιο τροπο καταναλωνει.
Εγω κανει φυσικα reboot,ετρεξα,το χρησιμοποιησα μεσα κ εξω για αθληση κτλ στα πλαισια μιας νορμαλ χρησης, τωρα δν ξρω εαν επρεπε να κανω κ κατι αλλο οσον αφορα να το βοηθησω να κανει callibration.
Δημοσίευση 29/10/2017 - 15:33
Καλησπερα φίλε μου,εμενα ειναι η 4η ή 5η νομιζω μερα που ειναι εκει.
Δεν με πειραζει σαν εικονίδιο απλα δν ξερω τι κ με ποιο τροπο καταναλωνει.
Εγω κανει φυσικα reboot,ετρεξα,το χρησιμοποιησα μεσα κ εξω για αθληση κτλ στα πλαισια μιας νορμαλ χρησης, τωρα δν ξρω εαν επρεπε να κανω κ κατι αλλο οσον αφορα να το βοηθησω να κανει callibration.
Εδω είναι το θέμα φίλε μου.
Παρατήρησε το και εσυ και καλύτερα να γράψουμε εκεί τυχόν λύσεις.
http://www.iphonehel...ς/#entry1868556
Δημοσίευση 31/10/2017 - 20:18
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 31/10/2017 - 20:24
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 17/11/2017 - 23:40
Κατά τα αλλά γδερρνετε εύκολα η οθόνη κ γενικά δεν είναι κ σκληρή κατασκευή. Με ένα χτύπημα μ κάνε βαθούλωμα ήδη. Κρίμα
Κατά τα αλλά καλό gadget αλλά ακριβό
Δημοσίευση 18/11/2017 - 09:54
Είχα ένα μικρό θέμα στα μηνύματα αλλά μόνο για μια φορά , στο άσχετο άρχισα να παίρνω ειδοποιήσεις για μηνύματα της προηγούμενης ημέρας στο ρολόι. Πότε δεν κατάλαβα γιατί.
Έκλεισα το τηλέφωνο και το ρολόι και τα ξανά άνοιξα (είχα να κάνω τερματισμό πάνω από εβδομάδα και στα δυο ) και όλα καλά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 18/11/2017 - 10:25
Το ιδιο προβλημα με το Viber εχω και εγω και διορθωνεται αν κανω απεγκατασταση και εγκατασταση
Στα μηνυματα μου εμφανιζει της προηγουμενης μερας
Δημοσίευση 19/11/2017 - 02:12
Στο aw 3...μετράει μόνιμα καρδιακό παλμό αν το έχω ενεργό στο απόρρητο?
Μόλις ανάψει η οθόνη ανάβει και ο αισθητήρας...και βέβαια όταν το βαλω να δω παλμούς μετράει και ανανεώνει συνεχώς.
Υπάρχει τρόπος να είναι ενεργό, αλλά να μετράω όταν θέλω εγώ μόνο?
Αυτό για κατανάλωση μπαταρίας...
Επίσης υπάρχει τροπος μέσω κάποιας εφαρμογής πχ να μετράει και αρτηριακή πίεση ή θέλει και άλλο εξοπλισμό?
Τέλος...δεν μπορεί να μου ανοίξει η εφαρμογή messenger...ή συγχρονίζει τις συνομιλίες και δεν μπαίνει σε καμία συνομιλία, αλλά δείχνει συνεχώς να φορτώνει ή δεν φορτώνει τίποτα καν. Απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα και τα ίδια...κανείς άλλος το ίδιο θέμα?
Δημοσίευση 03/12/2017 - 14:26
Στο aw 3...μετράει μόνιμα καρδιακό παλμό αν το έχω ενεργό στο απόρρητο?
Μόλις ανάψει η οθόνη ανάβει και ο αισθητήρας...και βέβαια όταν το βαλω να δω παλμούς μετράει και ανανεώνει συνεχώς.
Υπάρχει τρόπος να είναι ενεργό, αλλά να μετράω όταν θέλω εγώ μόνο?
Αυτό για κατανάλωση μπαταρίας...
Επίσης υπάρχει τροπος μέσω κάποιας εφαρμογής πχ να μετράει και αρτηριακή πίεση ή θέλει και άλλο εξοπλισμό?
Τέλος...δεν μπορεί να μου ανοίξει η εφαρμογή messenger...ή συγχρονίζει τις συνομιλίες και δεν μπαίνει σε καμία συνομιλία, αλλά δείχνει συνεχώς να φορτώνει ή δεν φορτώνει τίποτα καν. Απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα και τα ίδια...κανείς άλλος το ίδιο θέμα?
Για τον αισθητήρα δε γίνεται αυτό που θέλεις. Κανονικά τραβάει μια μέτρηση κάθε 5-6 λεπτά, και συνεχώς σε workout.
Για το messenger, δοκίμασε αυτό: https://appletoolbox...ng-apple-watch/ (ενότητα Change A Default Reply in Facebook Messenger) αλλά γενικά είναι κωλοεφαρμογή οπότε μην περιμένεις πολλά.
Τελευταία επεξεργασία από: ifrit, 03/12/2017 - 14:30
Δημοσίευση 05/12/2017 - 22:19
Πέρασε κάποιος την 4.2? Ενώ την έχει κατεβάσει στο iPhone, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι συνδεδεμένη η συσκευή στο Internet και δεν μπορεί να κάνει verify...
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες