δοκιμασε να βαλεις APN:webonly.vodafone.gr USER:user PASS:passσε καρτοκινητα vodafone?
Ρυθμίσεις Internet (APN, User, Pass) [iPhone - iPhone 3G]
Δημοσίευση 31/08/2009 - 12:12
Ad
Δημοσίευση 01/09/2009 - 10:51
Ρε εισαι θεος!επιτελους εχω ιντερνετ αν και σου κοβει τον κωλο απο τισ χρεωσεις!ευχαριστω!!!<p class='citation'>Quote</p><div class="blockquote"><div class='quote'>και αφου αλλαξα το APN απο webonly.vodafone.gr σε webkarta.vodafone.gr μετα απο 4 ωρες εκανα ενα reboot και τωρα εχω ιντερνετ μεσω Gprs και 3G!</div></div>
να σε ρωτήσω....στο ΑPN έβαλες webkarta.vodafone.gr και όχι wapkarta.vodafone.gr ?? και επίσης έβαλες στο username: user ή έβαλες τον αριθμό σου...?
Δημοσίευση 01/09/2009 - 15:18
Ρε παιδια εγω παλι εχω το εξης θεμα.Θελω να απενεργοποιησω το GPRS για να μη μου τρωει μπαταρια.Ετσι παω settings->general->network και στο network οι μονες επιλογες που εχω ειναι: "Enable 3G" (το εχω off), "Data Roaming" (off), "Internet Tethering" (off), "VPN (not configured)" και "Wi-Fi (off)".Αυτα.Εχω το iphone 3g με την 3.0.1!
Δεν εχω κατι σχετικο περι "Cellular Data Network" που εχω διαβασει.Και στο carier στα settings δεν εχει να απενεργοποιησω τα notifications, απλα κανει αναζητηση των δικτυων κ μου δινει την επιλογη να διαλεγω παροχο ή να διαλεγει αυτοματα.
Πως βγαζω λοιπον τα Notifications και πως απενεργοποιω το GPRS???
Ευχαριστω!
Δημοσίευση 07/09/2009 - 22:48
Καλησπερα.
Ρε παιδια εγω παλι εχω το εξης θεμα.Θελω να απενεργοποιησω το GPRS για να μη μου τρωει μπαταρια.Ετσι παω settings->general->network και στο network οι μονες επιλογες που εχω ειναι: "Enable 3G" (το εχω off), "Data Roaming" (off), "Internet Tethering" (off), "VPN (not configured)" και "Wi-Fi (off)".Αυτα.Εχω το iphone 3g με την 3.0.1!
Δεν εχω κατι σχετικο περι "Cellular Data Network" που εχω διαβασει.Και στο carier στα settings δεν εχει να απενεργοποιησω τα notifications, απλα κανει αναζητηση των δικτυων κ μου δινει την επιλογη να διαλεγω παροχο ή να διαλεγει αυτοματα.
Ευχαριστω!
Το GPRS δεν τρώει μπαταρία.
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι
a) Enable 3G -> off
Settings -> Mail ... -> Fetch Data -> Push OFF
Δημοσίευση 15/09/2009 - 15:23
Καλησπερα.
Ευχαριστω!
Εχω το ιδιο προλημα με τον φιλο...δλδ δεν μου εμφανιζει στις ρυθμισεις τιποτα για APN!
Που μπορω να το βρω.Μιλαω για Iphone 3G με την 3,0 jailbroken.
Δημοσίευση 15/09/2009 - 18:27
σε όποιους δεν εμφανίζει το cellular data network για να ρυθμίσουν το vpn σε 3.0 και 3.0.1 απο cydia εγκαθιστούν apn editing κάνουν reboot και κανονικά θα πρέπει να εμφανιστεί.
οποίος μπορεί ας μου στείλει το .plist για 3.0 ή 3.0.1 , γιατί σε εμένα ότι δοκιμή έχω κάνει δεν μου δουλεύει.
δεν μου ολοκληρωνει την εγκατασταση του Apn Editing...Αλλη λυση?
Δημοσίευση 15/09/2009 - 19:22
Τελευταία επεξεργασία από: kinetik, 15/09/2009 - 19:22.
Δημοσίευση 15/09/2009 - 20:44
You need to borrow a sim from a carrier that doesn’t have any iPhone plans
* then place the sim in your phone and voila the Edge menu appears, now called “Cellular Data Network”
* change the Edge settings to your sim supported value (VirginMobile Aus => virgininternet)
* then replace the sim back to you own and it will work
* avoid letting iTunes download auto carrier settings just in case it clobbers the settings again.
Θα πρέπει να δανειστουμε μια κάρτα SIM από έναν παροχο που δεν έχει κανένα iPhone data plan
* Τοποθετουμε την SIM στο τηλέφωνό μας και ιδού στο μενού εμφανίζεται Edge, που σήμερα ονομάζεται "Cellular Data Network"
* Αλλάξουμε τις ρυθμίσεις Edge με αυτες που αντιστοιχουν στον εκαστοτε παροχο.
* Αντικαθιστουμε τότε την sim πίσω στο δικό σας και θα λειτουργήσει
* Αποφύγετε μεσω iTunes να κατεβάσετε τις ρυθμίσεις του φορέα auto.
Δημοσίευση 16/09/2009 - 14:25
ευχαριστώ..
Δημοσίευση 16/09/2009 - 14:33
τελικά έχει κανείς το .plist για το watsup με myview γιατί το έχασα? παρακαλώ να μου το στείλει pm
ευχαριστώ..
Οριστε
Attached Files
Δημοσίευση 16/09/2009 - 14:56
Δημοσίευση 16/09/2009 - 15:17
Δημοσίευση 16/09/2009 - 16:04
Δημοσίευση 16/09/2009 - 17:27
Δημοσίευση 16/09/2009 - 22:14
Καλησπερα..Εχω iPhone 3G και δεν μπορω να βρω στις ρυθμισεις το Cellular Data Network..Εχω την 3.0
You need to borrow a sim from a carrier that doesn’t have any iPhone plans
* then place the sim in your phone and voila the Edge menu appears, now called “Cellular Data Network”
* change the Edge settings to your sim supported value (VirginMobile Aus => virgininternet)
* then replace the sim back to you own and it will work
* avoid letting iTunes download auto carrier settings just in case it clobbers the settings again.
Θα πρέπει να δανειστουμε μια κάρτα SIM από έναν παροχο που δεν έχει κανένα iPhone data plan
* Τοποθετουμε την SIM στο τηλέφωνό μας και ιδού στο μενού εμφανίζεται Edge, που σήμερα ονομάζεται "Cellular Data Network"
* Αλλάξουμε τις ρυθμίσεις Edge με αυτες που αντιστοιχουν στον εκαστοτε παροχο.
* Αντικαθιστουμε τότε την sim πίσω στο δικό σας και θα λειτουργήσει
* Αποφύγετε μεσω iTunes να κατεβάσετε τις ρυθμίσεις του φορέα auto.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες