Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

Ρυθμίσεις Internet (APN, User, Pass) [iPhone - iPhone 3G]

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
582 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   108

108

iPH Contributor

• 1.260 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/03/2010 - 21:23

εαν ηδη εχεις τις ρυθμισεις στο κινητο σου και μπορεις να μπαινεις internet απο το κινητο σου δεν εχεις παρα να πας στις ρυθμισεις/δικτυο και εκει που λεει tethering να πατησεις on.

βασικά δεν έχει αυτήν την επιλογή
έχει ενεργοποίηση 3g, ρυθμίσεις κινητών δεδομένων(aps,mms), ενεργοποίηση περιαγωγής.

ακριβος,
thank man!

Τελευταία επεξεργασία από: 108, 14/03/2010 - 21:24

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/03/2010 - 21:34

θα πρεπει να ενεργοποιηθει απο τη wind.. αλλα υπαρχει και αυτος ο τροπος.. http://www.insomnia....ad.php?t=320790 :)

#213   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.806 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 14/03/2010 - 21:36

εφοσον δεν εχει την επιλογη να τι θα κανεις: http://www.iphonehel...g-υπαρχει-λυση/

#214   108

108

iPH Contributor

• 1.260 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/03/2010 - 21:42

θα πρεπει να ενεργοποιηθει απο τη wind.. αλλα υπαρχει και αυτος ο τροπος.. http://www.insomnia....ad.php?t=320790 :)

εφοσον δεν εχει την επιλογη να τι θα κανεις: http://www.iphonehel...g-υπαρχει-λυση/

θα δοκιμάσω όλους τους τρόπους
οπότε ένας από όλους δεν μπορεί
θα γίνεται.

#215   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.806 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2010 - 21:45

θα δοκιμάσω όλους τους τρόπους
οπότε ένας από όλους δεν μπορεί
θα γίνεται.

περιμενουμε πληροφοριες φιλε μου

#216   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2010 - 22:53

καλη επιτυχια και απο μενα.. κατι θα λειτουργησει δεν μπορει.. :)

#217   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 01/04/2010 - 10:58

Settings --> General --> Network --> Cellular Data Network

Vodafone:
APN: internet.vodafone.gr
Username: {κενό}
Password: {κενό}

Cosmote:
APN: internet
Username: {κενό}
Password: {κενό}

Wind:
APN: gint.b-online.gr
Username: web
Passowrd: web

Προσοχή: Ενημερωθείτε για τις χρεώσεις ανά MB από τον πάροχο σας, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως με τον επόμενο λογαριασμό!

Παιδιά καλημέρα και Καλή Ανάσταση. Μιας και είμαι νέος κάτοχος iphone θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Έχω το iphone 3g με jb στην έκδοση 3.1.3 . Το χρησιμοποιώ με κάρτα wind free2go και δουλεύουν όλα καλά. Η κάρτα αυτή όμως προσφέρει και 100mb internet κάθε μήνα δωρεάν (αρχικά ήταν 1,5gb αλλά το άλλαξαν...anyway). Έβαλα τις ρυθμίσεις για wind στο cellular data network (apn gint.b-online.gr και στα username/password web), έκανα enable 3g καθώς και data roaming on αλλά δεν έχω internet !!! Κάθε φορά που ανοίγω τον safari ψάχνει για wifi network και όταν πατάω cancel μου λέει safari cannot open the page because it is not connected to the internet.

Να σημειώσω ότι την κάρτα την βάζω και σε ένα sony ericsson satio που έχω και το internet δουλεύει μια χαρά !!

Έχω φάει αρκετές ώρες ψάχνοντας στο iphone και στο forum εδώ και πιστεύω ότι έχω κάνει σωστά τις ρυθμίσεις, αλλά τίποτα...

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ ;

Ευχαριστώ πολύ !!

#218   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.806 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2010 - 13:04

Παιδιά καλημέρα και Καλή Ανάσταση. Μιας και είμαι νέος κάτοχος iphone θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Έχω το iphone 3g με jb στην έκδοση 3.1.3 . Το χρησιμοποιώ με κάρτα wind free2go και δουλεύουν όλα καλά. Η κάρτα αυτή όμως προσφέρει και 100mb internet κάθε μήνα δωρεάν (αρχικά ήταν 1,5gb αλλά το άλλαξαν...anyway). Έβαλα τις ρυθμίσεις για wind στο cellular data network (apn gint.b-online.gr και στα username/password web), έκανα enable 3g καθώς και data roaming on αλλά δεν έχω internet !!! Κάθε φορά που ανοίγω τον safari ψάχνει για wifi network και όταν πατάω cancel μου λέει safari cannot open the page because it is not connected to the internet.

Να σημειώσω ότι την κάρτα την βάζω και σε ένα sony ericsson satio που έχω και το internet δουλεύει μια χαρά !!

Έχω φάει αρκετές ώρες ψάχνοντας στο iphone και στο forum εδώ και πιστεύω ότι έχω κάνει σωστά τις ρυθμίσεις, αλλά τίποτα...

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ ;

Ευχαριστώ πολύ !!

username+password ασε τα κενα και ξαναδοκιμασε αφου κανεις επαννεκινηση την συσκευη...

#219   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2010 - 13:47

username+password ασε τα κενα και ξαναδοκιμασε αφου κανεις επαννεκινηση την συσκευη...

Ούτε πάλι δουλεύει. Τώρα έχω συμπληρώσει μόνο στο APN gint.b-online.gr και όλα τα άλλα κενά αλλά τίποτα...

#220   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.806 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2010 - 13:51

Ούτε πάλι δουλεύει. Τώρα έχω συμπληρώσει μόνο στο APN gint.b-online.gr και όλα τα άλλα κενά αλλά τίποτα...

τωρα ετσι οπως εισαι κανε reset network settings,ΠΡΟΣΟΧΗ μονο network settings και ξαναδοκιμασε...μηπως εχεις jb συσκευη και εχεις το sbsettings?

#221   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2010 - 14:08

τωρα ετσι οπως εισαι κανε reset network settings,ΠΡΟΣΟΧΗ μονο network settings και ξαναδοκιμασε...μηπως εχεις jb συσκευη και εχεις το sbsettings?

Πρώτ' από όλα να σε ευχαριστήσω πολύ για την βοήθειά σου.

Ναι έχω jb συσκευή και έχω και το sbsettings.

Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ;

#222   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.806 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2010 - 14:12

Πρώτ' από όλα να σε ευχαριστήσω πολύ για την βοήθειά σου.

Ναι έχω jb συσκευή και έχω και το sbsettings.

Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ;

εχε ανοιχτο και το EDGE και αν εχεις κανει την αναβαθμιση του sbsettings σβησε το DATA γιατι αυτο εχει σαν λειτουργια να βαζει μια ψευτικη ip ετσι ωστε αν εχεις ξεχασει το 3G ανοιχτο να μην κατεβαζει δεδομενα και να μην ψαχνει στο internet.μολις το σβησεις χρειαζεται περιπου 15 δευτερολεπτα για να εχεις ξανα internet...

Edit:λειτουργησε με αυτο που σου ειπα πριν?το reset εννοω...

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 01/04/2010 - 14:13

#223   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2010 - 14:25

εχε ανοιχτο και το EDGE και αν εχεις κανει την αναβαθμιση του sbsettings σβησε το DATA γιατι αυτο εχει σαν λειτουργια να βαζει μια ψευτικη ip ετσι ωστε αν εχεις ξεχασει το 3G ανοιχτο να μην κατεβαζει δεδομενα και να μην ψαχνει στο internet.μολις το σβησεις χρειαζεται περιπου 15 δευτερολεπτα για να εχεις ξανα internet...

Edit:λειτουργησε με αυτο που σου ειπα πριν?το reset εννοω...

Τίποτα φίλε μου...έκανα reset τις ρυθμήσεις του network, έκανα και restart την συσκευή, έσβησα και το data στο sbsetting...internet δεν έχω

#224   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.806 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2010 - 14:27

Τίποτα φίλε μου...έκανα reset τις ρυθμήσεις του network, έκανα και restart την συσκευή, έσβησα και το data στο sbsetting...internet δεν έχω

ετσι οπως ειναι η συσκευη πατα home+power button μεχρι να δεις το μηλο και μετα ασε το να κανει επαννεκινηση μονο του...ξαναδοκιμασε και ενημερωσε...δεν ειναι στο χερι του...θα φτιαξει...

#225   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2010 - 14:33

ετσι οπως ειναι η συσκευη πατα home+power button μεχρι να δεις το μηλο και μετα ασε το να κανει επαννεκινηση μονο του...ξαναδοκιμασε και ενημερωσε...δεν ειναι στο χερι του...θα φτιαξει...

Έκανα επανεκκίνηση και έχει κολλήσει εδώ και ώρα στην εικόνα με το μήλο...δεν ανοίγει.

Λες να κόλλησε ;

Άκυρο...ξεκόλλησε μετά από 10 λεπτά !!

Τελευταία επεξεργασία από: bakchr, 01/04/2010 - 14:34

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια