Settings --> General --> Network --> Cellular Data Network
Vodafone:
APN: internet.vodafone.gr
Username: {κενό}
Password: {κενό}
Cosmote:
APN: internet
Username: {κενό}
Password: {κενό}
Wind:
APN: gint.b-online.gr
Username: web
Passowrd: web
Προσοχή: Ενημερωθείτε για τις χρεώσεις ανά MB από τον πάροχο σας, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως με τον επόμενο λογαριασμό!
Παιδιά καλημέρα και Καλή Ανάσταση. Μιας και είμαι νέος κάτοχος iphone θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Έχω το iphone 3g με jb στην έκδοση 3.1.3 . Το χρησιμοποιώ με κάρτα wind free2go και δουλεύουν όλα καλά. Η κάρτα αυτή όμως προσφέρει και 100mb internet κάθε μήνα δωρεάν (αρχικά ήταν 1,5gb αλλά το άλλαξαν...anyway). Έβαλα τις ρυθμίσεις για wind στο cellular data network (apn gint.b-online.gr και στα username/password web), έκανα enable 3g καθώς και data roaming on αλλά δεν έχω internet !!! Κάθε φορά που ανοίγω τον safari ψάχνει για wifi network και όταν πατάω cancel μου λέει safari cannot open the page because it is not connected to the internet.
Να σημειώσω ότι την κάρτα την βάζω και σε ένα sony ericsson satio που έχω και το internet δουλεύει μια χαρά !!
Έχω φάει αρκετές ώρες ψάχνοντας στο iphone και στο forum εδώ και πιστεύω ότι έχω κάνει σωστά τις ρυθμίσεις, αλλά τίποτα...
Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ ;
Ευχαριστώ πολύ !!