Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

Ρυθμίσεις Internet (APN, User, Pass) [iPhone - iPhone 3G]

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
582 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   acidsonicer

acidsonicer

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/08/2010 - 17:00

δεν ανοιγει η σελιδα φιλε μου!

Έχεις δίκιο.Σόρρυ πριν 4 μέρες που το έκανα εγώ άνοιγε κανονικά :(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   acidsonicer

acidsonicer

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2010 - 18:49

Το ορθών :)
http://discussions.a...70873&stqc=true
Σορρυ για την αναστάτωση

#423   megustas

megustas

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/08/2010 - 13:47

Καλησπέρα,

Εχω το iphone 4 και προσπαθώ να συνδεθώ στο internet μέσω της vodafone. Εχω εγγραφή στην υπηρεσία surf & mail 60. Επίσης έχω αλλάξει τα APN setting όπως φαίνεται στη φωτογραφια αλλα εξακολουθώ να μην έχω ιντερνετ. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κοιτάξω; Μήπως υπάρχει κάτι αλλο που πρέπει να κάνω; (και στο 3gs είχα το ίδιο προβλημα και δεν καταφερα να το κάνω να δουλέψει επομένως αποκλείω κάποιο πρόβλημα στη συσκευή. Μπορεί να κάνει κάποιος upload το plist για καρτοκινητό vodafone-iphone 4-iOS 4.0.1; Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!

#424   tugito

tugito

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 20/08/2010 - 14:11

Ερώτηση γιατί ψάχνω 2 ώρες και δεν βλέπω πουθενά αυτό που θέλω που είναι οι ρυθμίσεις της vodafone σύνδεσης.
Εχω Iphone 3g και έβαλα στο πακετο μου vodafone unlimited 30 και το web internet small με 5 ευρώ τον μήνα.
Μου ήρθε σήμερα μύνημα ότι ενεργοποιήθηκε. Τι χρειάζεται να κάνω τώρα;
Εγώ χρησιμοποιώ μονο wifi, απλά έβαλα το πακέτο για να έχω πρόσβαση για κανα email όταν είμαι πχ. στον δρόμο και το έχω ανάγκη, πιστεύω να με καλύψουν τα 100mb που δίνει το πρόγραμμά μου..
Αυτή την στιγμή στο ρυθμίσεις - γενικά - δίκτυο είναι όλα σβηστά.
Επίσης αν πατήσο εκεί που λέει Κινητό Δίκτυο δεδομένων μου βγάζει τα εξής:

Δεδομένα

APN webonly.vodafone.gr
Ονομα χρήστη user
Συνθηματικό pass

MMS
APN mms.vodafone.net
Όνομα χρήστη user
Συνθηματικό pass
MMSC http://mms.vodafone.gr
Μεσολαβητής MMS 213,249....
Μέγιστο μέγεθος MMS 307200
MMS UA P...

Κοινώς είμαι οκ; χρειαζεται να κάνω κάτι εκεί ή απλά να ανοιξω τα data?
Επίσης έχω και τα sbsettings, αυτο που χρειαζεται οποτε τα κλείνω όλα είναι να τα κλείνω και απο τα sbsettings?
Τέλος, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να παρακολουθώ τα Data ή κάποιο νουμερο vodafone να μου στέλνει ενημερωση μετά απο μυνημα;;

Αυτα...

#425   tugito

tugito

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 21/08/2010 - 22:40

Ερώτηση γιατί ψάχνω 2 ώρες και δεν βλέπω πουθενά αυτό που θέλω που είναι οι ρυθμίσεις της vodafone σύνδεσης.
Εχω Iphone 3g και έβαλα στο πακετο μου vodafone unlimited 30 και το web internet small με 5 ευρώ τον μήνα.
Μου ήρθε σήμερα μύνημα ότι ενεργοποιήθηκε. Τι χρειάζεται να κάνω τώρα;
Εγώ χρησιμοποιώ μονο wifi, απλά έβαλα το πακέτο για να έχω πρόσβαση για κανα email όταν είμαι πχ. στον δρόμο και το έχω ανάγκη, πιστεύω να με καλύψουν τα 100mb που δίνει το πρόγραμμά μου..
Αυτή την στιγμή στο ρυθμίσεις - γενικά - δίκτυο είναι όλα σβηστά.
Επίσης αν πατήσο εκεί που λέει Κινητό Δίκτυο δεδομένων μου βγάζει τα εξής:

Δεδομένα

APN webonly.vodafone.gr
Ονομα χρήστη user
Συνθηματικό pass

MMS
APN mms.vodafone.net
Όνομα χρήστη user
Συνθηματικό pass
MMSC http://mms.vodafone.gr
Μεσολαβητής MMS 213,249....
Μέγιστο μέγεθος MMS 307200
MMS UA P...

Κοινώς είμαι οκ; χρειαζεται να κάνω κάτι εκεί ή απλά να ανοιξω τα data?
Επίσης έχω και τα sbsettings, αυτο που χρειαζεται οποτε τα κλείνω όλα είναι να τα κλείνω και απο τα sbsettings?
Τέλος, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να παρακολουθώ τα Data ή κάποιο νουμερο vodafone να μου στέλνει ενημερωση μετά απο μυνημα;;

Αυτα...

Απαντάω μόνος μου αφου ρωτησα και vodafone. Δεν ηθελε καμια ρυθμιση, σωστα ειναι ολα, απλα δεν δουλευε γιατι ηθελε επαναφορα ρυθμίσεων δικτυου στο iphone και σου κανει reboot, μετα κομπλε ολα.

#426   Exte

Exte

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2010 - 11:28

Δεν ξερω αν εχει ερωτηθει ξανα αλλα υπαρχει καμια εφαρμογη η καποιο προσθετο που να μου δειχνει ποσα mb εχω χρησιμοποιησει μεσω 3g?

#427   tugito

tugito

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2010 - 14:37

Δεν ξερω αν εχει ερωτηθει ξανα αλλα υπαρχει καμια εφαρμογη η καποιο προσθετο που να μου δειχνει ποσα mb εχω χρησιμοποιησει μεσω 3g?

Φίλε μου εγώ δεν εχω βρει οπότε χρησιμοποιώ του iphone (είναι στα γενικα - δικτυο - κινηση) καπως έτσι το λεει..

#428   tugito

tugito

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2010 - 19:15

Φίλτατε κι όμως υπάρχει και λένε ότι ειναι άκρως σωστο..

http://appshopper.co.../download-meter

#429   masbass

masbass

iPH User

• 112 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 03/09/2010 - 10:22

Καλημερα,
πριν κανα μηνα μπηκα εδω και πηρα τις σωστες διευθυνσεις για GPRS σε WIND (εχω ενα iphone 2G 8GB 3.1.3 jailbroken), τις περασα μια χαρα και συνδεθηκε κλπ. Καθως ομως δεν ειχα ευκολο τροπο να το κραταω μπλοκαρισμενο οταν ημουν εκτος WiFi, πηγα στα settings παλι και το gint.b-online.gr το εκανα gint.b-online.gx για να μπορω να το αλλαζω σε gr οποτε εχω πραγματικα αναγκη να χρησιμοποιησω GPRS. Τωρα πια, αφου περασα τα SBSettings με το υπεροχα ανετο menu ν'ανοιγει / κλεινει τα παντα, παω στα settings και... δεν υπαρχει Cellular Data Network. Οταν παω Settings->General->Network δεν βλεπω πουθενα τα options αυτα που... υπηρχαν εκει πριν κανα μηνα... Εψαξα λιγο και καποιοι ελεγαν οτι το διορθωσαν βαζοντας Supreme Preferences 3.0 αλλα το ρημαδι το xsellize δεν μπαινει με τιποτα (κολλαει στο downloading packages)... Καμια ιδεα ή εναλλακτικη λυση;

Edit: ασε που τωρα διαβαζω οτι το Supr. Prefs. ειχε πολλα bugs...

Τελευταία επεξεργασία από: masbass, 03/09/2010 - 10:26

#430   giorgio83

giorgio83

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 13:11

Παιδιά μια ερώτηση έχω πάρει το iphone4 και βάζω τον κωδικό του wifi μου στο σπίτι και δεν μου το αναγνωρίζει το κινητό. Όλες οι άλλες συσκευές δουλεύουν κανονικά. Έχω κάνει και τα βασικά όπως να κλείσω και να ανοίξω το κινητό και το router. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω;

#431   giorgoos

giorgoos

iPH Contributor

• 962 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/09/2010 - 13:15

Παιδιά μια ερώτηση έχω πάρει το iphone4 και βάζω τον κωδικό του wifi μου στο σπίτι και δεν μου το αναγνωρίζει το κινητό. Όλες οι άλλες συσκευές δουλεύουν κανονικά. Έχω κάνει και τα βασικά όπως να κλείσω και να ανοίξω το κινητό και το router. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω;

μηπως εχεις αλλαξει κωδικο και δεν το θυμασαι ;
κανεις σωστη διακριση κεφαλαιων και πεζων γραμματων ;

#432   giorgio83

giorgio83

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 13:18

Απόλυτα σωστά και δεν έχω αλλάξει κωδικό. Είναι σίγουρο.

#433   giorgio83

giorgio83

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 13:30

Τελικά βρήκα τη λύση. Στις ρυθμίσεις στο carrier βγάζεις το αυτόματο και βάζεις χειροκίνητα την εταιρία σου, στην προκειμένη περίπτωση vodafone. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας..

#434   pvinis

pvinis

iPH User

• 108 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 13:38

ξερει κανεις τη διαφορα webonly και internet .vodafone.gr?

#435   giorgio83

giorgio83

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:42

ξερει κανεις τη διαφορα webonly και internet .vodafone.gr?

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος όταν είχα αλλάξει τη ρύρμιση απο webonly σε vodafone.gr είχα internet παντού. Αυτό βέβαια το είχα κάνει γιατί μου είχε στείλει η vodafone δωράν internet για ένα μήνα. Οπότε χωρίς να είμαι σίγουρος αν το χρησιμοποιήσεις θα χρεώνεσαι. Μπορείς να καλέσεις τη vodafone στο 13830 και να σου πούνε ακριβώς τη διαφορά και λεπτομέρειες.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες