Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

Ρυθμίσεις Internet (APN, User, Pass) [iPhone - iPhone 3G]

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
582 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   mihalios

mihalios

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/10/2010 - 14:12

Δεν ισιώνει με τπτ όμως...συνεχιζει και το κανει... :(

εγω εχω vodafon και μολις το εβγαλα τα κραταει!! τι να πω ,αν σβησεις ολα τα ρεπο απο αυτο μηπως ειναι οκ!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   NemesisUltra

NemesisUltra

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2010 - 22:43

μια ερώτηση επειδή έχω πρόβλημα στο iphone 3g και δεν μου βρίσκει στο wifi τιποτα όταν το ενεργοποιώ γιατί έκανα αγνοήσει σε ένα δίκτυο και δεν μου βρίσκει κανένα άλλο τώρα δεν μου έπεσε ούτε μου βράχηκε ποτε μπορώ μέχρι να το φτιάξω με κάποιο τρόπο να έχω internet μέσο του υπολογιστή από το καλώδιο του ?

#453   NemesisUltra

NemesisUltra

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2010 - 21:03

να κάνω μια ερώτηση οντως έβαλα το webkarta στο APN και τρώει την κάρτα βολίδα αν κάνουμε το internet για μια μέρα στο vodafone με 1 euro τι ρύθμιση πρέπει να κάνω για να το χρησιμοποιήσω χωρίς να μου φάει περαιτέρω κάρτα από το ένα euro

Τελευταία επεξεργασία από: NemesisUltra, 04/11/2010 - 21:05

#454   NemesisUltra

NemesisUltra

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2010 - 21:22

πείρα στη vodafone και ρώτησα μέσο του 1 euro που κάνει για μέρα internet και τι ρύθμιση webkarta έχει internet για μια μέρα σωστός?

#455   drf

drf

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2010 - 12:41

καλησπέρα στη παρέα!

έχω ένα πρόβλημα με το iPhone 3GS / 32gb modem baseband: 05.14.02 .

πρόσφατα πέρασα την 4.1(8Β117) firmware (jailbreaked) , πριν είχα την 4.01 jailbreaked.

το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με wind / free2go (προσφορά άνοιξης 1500mb κάθε μήνα μέχρι τέλος χρόνου) σύνδεση είναι ότι με τη νέα firmware σταμάτησε να δουλεύει το internet , επιλέγω στις ρυθμίσεις το gint.b-online.gr (χωρίς user name & password) , αλλά όμως με καμία εφαρμογή δε δείχνει να δουλεύει το internet , με το sbsettings βλέπω στο 3g να έχει πάρει 3g ip από το πάροχο , με σύνδεση wifi δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα .

έχω δοκιμάσει και το reset settings αλλά και restore με την ίδια firmware χωρίς επιτυχία.

έχει κανείς καμία ιδέα για αυτό;

#456   GGiannis58

GGiannis58

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2010 - 21:24

Παιδια εβαλα σε ενα καρτοκινητο cosmote της κορης μου προπληρωμενο internet (3 ευρω για 60ΜΒ ανα μηνα)και ενω απο cosmote μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται καποια ρυθμιση το Iphone δεν μπαινει σε internet εκτος και συνδεεται με WiFi.

Το Iphone ειναι 3GS

Οποιος μπορει ας βοηθησει.Ευχαριστω.

#457   drf

drf

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2010 - 15:12

Παιδια εβαλα σε ενα καρτοκινητο cosmote της κορης μου προπληρωμενο internet (3 ευρω για 60ΜΒ ανα μηνα)και ενω απο cosmote μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται καποια ρυθμιση το Iphone δεν μπαινει σε internet εκτος και συνδεεται με WiFi.

Το Iphone ειναι 3GS

έχουμε μάλλον το ίδιο πρόβλημα... ελπίζω να λυθεί με το νέο firmware..

#458   GGiannis58

GGiannis58

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2010 - 15:50

Πηρα χθες τηλ των cosmote

Κλειστο wifi ανοιχτο 3G και επαναφορα ρυθμισεων μονο δικτυου και δουλεψε μια χαρα.

#459   Fotis88

Fotis88

iPH Enthousiast

• 491 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2010 - 15:54

Το Iphone ειναι 3GS

δοκίμασε να συνδεθείς με wifi απο το κινητό στο unlockit.co.nz και να διαλέξεις τις ρυθμίσεις για τον πάροχο σου και να τις κάνεις install. Ίσως βοηθήσει..

#460   GGiannis58

GGiannis58

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2010 - 16:03

δοκίμασε να συνδεθείς με wifi απο το κινητό στο unlockit.co.nz και να διαλέξεις τις ρυθμίσεις για τον πάροχο σου και να τις κάνεις install. Ίσως βοηθήσει..

Ευχαριστω.Οπως εγραψα αμμεσως πιο πανω το προβλημα λυθηκε χωρις καποια ιδιαιτερη ρυθνιση.

#461   Fotis88

Fotis88

iPH Enthousiast

• 491 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2010 - 16:20

Ευχαριστω.Οπως εγραψα αμμεσως πιο πανω το προβλημα λυθηκε χωρις καποια ιδιαιτερη ρυθνιση.

Ναι σωστά... Sorry.Το έγραψα και για τον άλλο φίλο που έχει πρόβλημα, ίσως πιάσει. Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα και έτσι λύθηκε..

#462   panspy

panspy

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • GameCenter:panspy

Δημοσίευση 27/11/2010 - 11:56

καλημερα

απο τις ρυθμίσεις και στη σειρα Settings --> General --> Network --> Cellular Data Network εχει εξαφανστει η τελευταια επιλογη το Cellular Data Network.

καμια ιδεα πως μπορω να το βρω?

#463   matzos

matzos

iPH Member

• 344 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 27/11/2010 - 12:09

καλημερα

απο τις ρυθμίσεις και στη σειρα Settings --> General --> Network --> Cellular Data Network εχει εξαφανστει η τελευταια επιλογη το Cellular Data Network.

καμια ιδεα πως μπορω να το βρω?

Κανε reset network settings απο το settings menu του τηλεφωνου. Αν αυτο δεν δουλεψει και εφοσον εισαι jb κατεβασε το APN Editing απο το cydia
Εισαι με vodafone?

Τελευταία επεξεργασία από: matzos, 27/11/2010 - 12:10

#464   panspy

panspy

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • GameCenter:panspy

Δημοσίευση 27/11/2010 - 12:15

Κανε reset network settings απο το settings menu του τηλεφωνου. Αν αυτο δεν δουλεψει και εφοσον εισαι jb κατεβασε το APN Editing απο το cydia
Εισαι με vodafone?

εχω κανει επαναφορα ρυθμισεων δικτυου και επαναφορα ολων των ρυθμισεων και δεν δουλεψε. ειμαι cosmote

#465   matzos

matzos

iPH Member

• 344 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 27/11/2010 - 12:21

εχω κανει επαναφορα ρυθμισεων δικτυου και επαναφορα ολων των ρυθμισεων και δεν δουλεψε. ειμαι cosmote

Αν εισαι jb δοκιμασε στο σερτς του σιντια αυτο που σου εγραψα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1